Dar, racii?
-
0 0Cum sunt?
-
nu stiu de ce mie mi'e frica de raci
... si chiar de un rac am dat... daca mai aveti alte informatii va rog sa mi le dati si mie 
si spune'ai ceva de gelozie..nu stiu de ce mi se pare ca al meu nu e gelos deloc...
imi plac barbatii gelosi...dar nu exagerat de gelosi..si el nu da nici un semn cum ca ar fi asa ... -
Si mie mi se par ciudati Berbecii barbati.
Eu Rac, stau sa cumpanesc, sa analizez situatia pe toate fetele ei, sa le caut pe cele ascunse, iar ei extrem de impulsivi. Stai mai Berbecule, lasa-ma sa respir! 
Probabil ti se pare ciudat si greu de inteles pentru ca Racii in special barbati sunt destul de inchisi, se exteriorizeaza greu, mai ales sincer. Incurajeaza-l, fa-l sa se simta in largul sau, da-i de inteles ca tii la el si treptat, o sa capete incredere in tine si isi va mai schimba atitudunea. Racii au nevoie de multe stimulente, sa nu dea inapoi. -
Cioco, si eu sunt berbec si pritenul meu e rac, si in ciuda tuturor compatibilitatilor care zic ca n-avem nici o treaba unul cu altul, pot zice ca e de departe cea mai frumoasa relatia pe care am avut-o. Acum cred ca depinde si de alti factori, cum ar fi maturitatea celor doi, caracterul, experientele, dar cum ti-am spus, eu nu ma asteptam sa intalnesc o persoana cu care sa fiu atat de compatibila.
-
Zgarciti, posesivi, ipohondri, negativisti, cu ochii mereu dupa femei, depresivi, au mania controlului, vor ei sa stie ce faci, cand, cum si in ce fel, sunt extrem de mamosi si daca le-ai jignit vreodata mama, ala esti!
Mie personal mi se pare cea mai groaznica zodie (pt barbati) dupa capricorn, iar dupa rac e fecioara