Dar, racii?

•  
    • 548 mesaje
    16 Iun 2009, 14:42
    0 0
    Cum sunt?
  •  
    • 2089 mesaje
    17 Iun 2009, 17:14
    0 0
    Foarte dulci si foarte acri
    Cu dispozitie schimbatoare. Tam-nesam se simt jigniti de cine stie ce nimic si pun un bot pana la cer. Prea sensibili. Exagerat de posesivi.
  •  
    • 548 mesaje
    17 Iun 2009, 19:22
    0 0
    nu stiu de ce mie mi'e frica de raci ... si chiar de un rac am dat... daca mai aveti alte informatii va rog sa mi le dati si mie
    si spune'ai ceva de gelozie..nu stiu de ce mi se pare ca al meu nu e gelos deloc... imi plac barbatii gelosi...dar nu exagerat de gelosi..si el nu da nici un semn cum ca ar fi asa ...
  •  
    • 503 mesaje
    22 Iun 2009, 12:16
    0 0
    Sunt adorabili!
  •  
    • 157 mesaje
    22 Iun 2009, 12:44
    0 0
    Si eu am o f buna parere despre barbatii Raci, acum depinde si de cealalta zodie, adica a partenerei.
  •  
    • 548 mesaje
    22 Iun 2009, 12:50
    0 0
    eu sunt berbec si totusi el mi se pare putin ciudat, si greu de inteles..nu stiu de ce am aceasta impresie
  •  
    • 503 mesaje
    22 Iun 2009, 13:38
    0 0
    Si mie mi se par ciudati Berbecii barbati. Eu Rac, stau sa cumpanesc, sa analizez situatia pe toate fetele ei, sa le caut pe cele ascunse, iar ei extrem de impulsivi. Stai mai Berbecule, lasa-ma sa respir!

Probabil ti se pare ciudat si greu de inteles pentru ca Racii in special barbati sunt destul de inchisi, se exteriorizeaza greu, mai ales sincer. Incurajeaza-l, fa-l sa se simta in largul sau, da-i de inteles ca tii la el si treptat, o sa capete incredere in tine si isi va mai schimba atitudunea. Racii au nevoie de multe stimulente, sa nu dea inapoi.
  •  
    • 548 mesaje
    22 Iun 2009, 13:40
    0 0
    daaaaaa....asta e cel mai rau...cand dau inapoi...
  •  
    • 34 mesaje
    22 Iun 2009, 19:01
    0 0
    Cioco, si eu sunt berbec si pritenul meu e rac, si in ciuda tuturor compatibilitatilor care zic ca n-avem nici o treaba unul cu altul, pot zice ca e de departe cea mai frumoasa relatia pe care am avut-o. Acum cred ca depinde si de alti factori, cum ar fi maturitatea celor doi, caracterul, experientele, dar cum ti-am spus, eu nu ma asteptam sa intalnesc o persoana cu care sa fiu atat de compatibila.
  •  
    • 2791 mesaje
    22 Iun 2009, 19:25
    1 0
    Racii sunt cei mai BEST!
    Sufletisti, familisti, curati, muncitori, in loc de ochi au 2 dolari mereu sa faca bani au un suflet deosebit, de asta sunt convinsa.
    Al meu barbat e rac, cel mai bun Mereu m-am inteles f bine cu racii.
  •  
    • 548 mesaje
    22 Iun 2009, 19:34
    0 0
    la curati, muncitori si mereu cu ochii sa faca bani sunt total deacord....dar familisti deocamdata nu pot spune asta despre el...ii cam plac femeile, putin mai mult cum s'ar spune ....dar bine, asta se vede in timp...
  •  
    • 2791 mesaje
    24 Iun 2009, 12:15
    0 0
  •  
    • 16 mesaje
    5 Iul 2009, 17:31
    0 0
    da am avut si eu o istorie legata de un rac...cred ca nu mai vreau asa experiente...au plusuri...sunt veseli,familisti,te ajuta sigur cand e nevoie..insa ca partener de viata...LE PLAC FEMEILE ce sa mai... cele care rezista in asa relatie LE FELICIT!
  •  
    • 548 mesaje
    6 Iul 2009, 00:37
    0 0
    sunt morti dupa femei...daca nu au cat mai multe cuceriri, nu se simt bine
  •  
    • 38 mesaje
    13 Ian 2010, 19:21
    0 0
    Ma sperie mereu ce aud despre infidelitatea racilor. Da, si iubitului meu ii plac femeile, dar simt ca imi este fidel si ca sunt femeia vietii lui. Este familist, sufletist, este adorabil pur si simplu si cel mai credincios om pe care l-am cunsocut
  •  
    • 3741 mesaje
    14 Ian 2010, 10:30
    0 0
    Zgarciti, posesivi, ipohondri, negativisti, cu ochii mereu dupa femei, depresivi, au mania controlului, vor ei sa stie ce faci, cand, cum si in ce fel, sunt extrem de mamosi si daca le-ai jignit vreodata mama, ala esti!

Mie personal mi se pare cea mai groaznica zodie (pt barbati) dupa capricorn, iar dupa rac e fecioara