Cum sunt berbecii?
-
1 0Stie careva cum sunt berbecii, ca mie sincer tare mi se pare ceva ciudat la omul asta?
-
Berbecii,din cate am cunoscut..f incapatanati,niciodata nu accepta idei sau sfaturi de la altii..le cam au cu bautura(barbatii)..curvari si p r osti de gura,vb aiurea, cand nu trebuie si strica totul.Partile bune ar fi ca sunt muncitori,de familie,ajuta omul la nevoie si au simtul umorului.Repet ,asta din experienta mea.Nu ii putem baga pe toti in aceeasi oala.
-
Lasi, mincinosi, ipocriti, aventurieri, afemeiati, adica le plac femeile, indiferent daca sunt sau nu implicati intr-o relatie. In aceasta privinta sunt incurabili, notiunea de fidelitate este de neinteles pentru ei. Depinde de tine ce alegi. Cu cat te vei implica mai mult, cu atat vei suferi mai mult. Mai bine renunti mai devreme decat mai tarziu. Parerea mea: nu merita. Numai bine!
Later edit: Casanova era berbec! Deci... -
Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt (April 2, 1725 - June 4, 179
was a Venetian adventurer and author.
Acest mesaj a fost editat de către iris2009: -
fetelor!! casanova in primul rand era italian si ei sunt un soi aparte:toti sunt amorezi inascuti si fustangii indiferent de zodie.casanova era berbec,dar italienii insemna ca sunt cu totii berbeci!!!! SO....berbecii sunt fideli dar numai cand iubesc cu adevarat si sunt realmente indragostiti si ei trebuie pusi pe jar!!! daca le arati tot timpul ce topita esti dupa ei,se plictisesc!!!! pe ei tot timpul trebuie sa-i atragi cu ceva,sa fii schmibatoare si cu surprize!!! altfel schimba placa cu ALTA!! le place sa fie provocati si sa lupte,nu le plac femeile posesive si geloase si trebuie sa ai simtul umorului daca ii vrei langa tine,in rest....daca ai aceste atuuri si te mai si iubeste sunt cei mai de casa barbati!!! si nu sunt casnici,le place in societate!!! cand mai faci fitze si nu le faci pe plac atunci se incapataneaza mai mult sa fie cu tine!!Mai fa si tu pe suparata sa vezi ce moi devin!!!!!
-
ptr floricica REBELA: insemna ca nu s-a indragostit d etine,altfel ar fi lapte si miere,nu l-ai prins in mreje,sau are pe cineva!!!! vezi ce face in weekend,daca se da lovit sau cu ca are nu stiu ce treaba inseamna ca are pereche???adica cum este ciudat?zi-ne,ca-ti fac profilul acum!!!hahah .CIUDAT???adica ce manifestari are?
-
eu sunt sotie de berbec, e fidel, muncitor, de familie, saritor, energic, uneori coleric, are gura mare intr-adevar si injura ca la usa cortului, fara vreo jena; nu-i pasa daca jicneste pe cineva, e ca un foc mocnind, nu-i trebuie decat o adiere de vant si se aprinde imediat;
cea mai buna prietena din copilarie e berbec, mama e berbec si sunt la fel ca sotul meu, cu samanta de scandal mereu la ei, sa nu le zici ceva ca parca le arzi la c...; dar am avut un coleg de serviciu berbec, care era exact opusul celorlalti berbeci pe care-i cunosc, moale, evita orice gen de conflict, nu se contrazicea, cumintel asa, vorbaret ce-i drept, dar destept si aveai ce sa inveti de la el;
conteaza si ascendentul, eu sunt sagetator cu ascendent in sagetator, dar cunosc sagetatori care nu sunt ca mine, mi-e rusine sa stau langa ei, ori se lauda, ori ei sunt cei mai si mai ...
cei mai lasi sunt gemenii, ma contrazice cineva?