Va rog foarte mult sa ma ajutati!

•  
    • 183 mesaje
    5 Iun 2009, 21:24
    0 0
    Va rog daca puteti careva sa ma ajutati cu interpretarea unui vis, este foarte important, nu am des vise din care ma trezesc cu sentimentul ca inseamna ceva, dar acelea pe care leam avut pana acum, mereu s-au aratat a fii insemnand ceva.

Eram la mine acasa, dar era un loc ciudat, si dormeam cu capul in partea cealalta a patului. Au venit doi cunoscuti zicand ca dorm si cu toate astea au intrat in apartament. M-am ridicat si m-am dus la ei intrun fel de sufragerie. Toata mobila era rosie. Pana la urma miam dat seama ca ei nu mai erau persoanele care intrasera, si nici nu aveau foarte mare legatura cu mine. Imi amintesc ajungand intr-o alta parte a cladirii vazand multe televizoare conectate impreuna intr-un mod ciudat, care nu erau ale mele, si parca vroiam unul pt mine. Ajung in alt loc al cladirii, totul e de un fel de catifea rosie, si umblu in cercuri, ma uit la chestii care le aveau expuse acolo de vanzare. Iau un fel de statueta in mana, era un vultur in mijloc si inca doua animale de care nu mai tin minte exact. Vulturul tot dadea din aripi. Cand am atins statueta parca era ceva creatura de mare, parca era vie si mam speriat si am puso la loc. Ma tot invarteam pe acolo si am gasit un colier mare frumos cu pietre albastre deschis, si creat intr-un stil gen amerindian. Ma intorceam cu el in mana, cand din colt apare EL cu prietenul lui, tocmai zicandu-i 'ce as vrea sa scap de asta mica'. A ramas surprins cand m-a vazut, eu normal m-am simtit rau din cauza comentariului care era despre mine, el a venit la mine. Nu-mi amintesc exact ce am vorbit, doar ca mi-a luat colierul si tot mergea cu mine. La un moment dat dispare. In drum dau de sora mea care ii explica lui sa ma lase in pace pt ca eu chiar il iubesc, sau ceva de genu. Am ramas din nou surprinsa. Vine iar la mine tot mergem prin locul acela ciudat, imi pune o agrafa in par in partea stanga a capului, si eu incerc sa imi dau seama ce e exact dar n-o pot vedea. El face o gluma strambandu-se haios putin zicand ‘da nici eu nu o pot vedea, cand o am in cap’. Eu pe tot timpul asta nu stiu ce sa cred, am un sentiment de tristete dar in acelasi timp sunt foarte fericita, ma simt foarte bine cu el langa mine. Mai mergem, parca spre apartamentul meu. Ajungem la niste scari abrupte si ma ia in brate sa pot trece usor. Vad o tigara aprinsa si am impresia ca e tigara mea, trag un fum, si dupaia zic \dar asta nu e tigara mea\ si observ niste straini stand putin mai departe uitandu-se cam ciudat la mine. El ma ia in brate, ma tine strans, si isi lipeste obrazul de obrazul meu. Eu am acelasi sentiment de deruta, frica, tristete, dar in acelasi timp bucurie ca a venit la mine.
  •  
    • 28 mesaje
    6 Iun 2009, 00:18
    0 0
    Buna!!! pai eu cred ca rosul vazut de 2 ori in vis inseamna farmece,culoarea rosu apartine diavolului,apoi vulturul este tot un simbol demoniac in anumite mituri,adica este de temut fiindd o pasare puternica si care ataca de obicei,vulturul zboara la inaltimi si in locuri stancoase si reci,zboara si noaptea,deci exista un dusman ascuns,dintr-o zona necunoscuta tie,sau nu ai idee cine ti-ar fi putut face rau,iar sora din vis avertizeaza faptul ca o femeie poate ti=ar fi facut farmece,este singul personaj din vis si mai spune cred....ca poate fi cineva care nu este chiar total necunoscut,poate doar ai ramane surprinsa sa afli cine a fost(daca o sa afli),adica femeia rea care ti-a facut rau poate fi cunoscuta dar nu banuiesti cine e,este o surprizaiar barbatul necunoscut poate este cel ales dar mai trece un timp pana il cunosti,ptr ca ai 2 obstacole de trecut pana il cunosti,cele doua obiecte rosii(2 piedici) te simti fericita ptr ca te scapa de rele!!nu uita ca raul s-a petrecut in vis inainte de a te cunoaste sau ma rog....te scapa de pericole,ai vazut te ia in brate protector,poate insemna si ca vei fi mireasa lui,dar eu cred ca mai inati trebeuie sa scapi d efarmece,rosul si vulturul sunt vestitoare de farmece,poate ai legate cununiile,ptr ca visul are legatura directa cu dragostea!!!CUM TI SE PARE INTERPRETAREA????
  •  
    • 28 mesaje
    6 Iun 2009, 00:19
    0 0
    singurul personaj din vis femenin am vrut sa zic cand m-am referit la sora ta!!scuze dar m-am grabit la scriere!!!
  •  
    • 183 mesaje
    6 Iun 2009, 01:32
    0 0
    Mersi mult pt interpretare, mi s-a parut cam sperios ce-i drept, dar imi pare rau ca nu am mentionat, nu vroiam sa dau prea multe detalii insa barbatul din vis este un cunoscut, la care am tinut si nu s-a ajuns unde s-ar fii putut ajunge, din vina mea.
  •  
    • 84 mesaje
    6 Iun 2009, 17:13
    0 0
    visele nu se spun. nu-i bine.
  •  
    • 183 mesaje
    8 Iun 2009, 01:33
    0 0
    de ce?