Tarot- raspunsuri la intrebari
-
0 2Daca doriti sa va deschid cartile de tarot lasati mesaj si va voi raspunde pe mail.
-
draga asus!!! daca esti buna de ce ai nevoie de reclama?nu ai clienti?era bine daca erai recomandata de cliente,ele sunt cea mai buna reclama ptr tine,nu tu insati!!!!inseamna ca ori esti incepatoare,ori nu ai clienti,cineva bun nu sta pe eva la agatat cliente,o ghicitoare buna aer coada la usa si nu are timp de ademenit cliente pe eva,sti cate sunt ca tine pe acest site,care-si fac reclama???sau suntem cobai si tu abia acum inveti,unei bune ghicitoare i se duce vestea de la sine!!!!! daca o faci gratis atunci se intelege ca esti novice!!!!cele bune cer bani,pentru ca presteaza o munca ca oricare alta care trebuie platita!!!!ASa stiu eu si am fost la mai multe!!!! Sincer,sti cate sarlatance sunt pe acest site????daca vrei reclama sa vina clientele tale pe site si sa declare!!!
-
bravo arunna!!! asa te vreau,un bici nu aiiii?
))))sunt de acord cu tine,puteai fi mai putin dura,sincer am si eu lehamite de reclame pe eva cu gicitul!!!!au aparut ca ciupercile dupa ploaie!!!!de fapt toate suntem naive si apelam la tot felul de tipe care ne iau banii,mai intai e gratis,pe urma stai..ca nu e si-ti zic 3 vorbe si neadevarate pe deasupra!!!!Eu nu am incredere!!! -
Buna Arunna
Iti inteleg inversunarea si chiar ai dreptate intr-o oarecare masura. Cred ca sunt multi sarlatani pe internet. Vreau sa mentionez ca nu am nevoie de clienti pentru ca am destui si pe bani , dar am crezut ca pot ajuta. Ma intorc la ale mele si las topicul sa intre in umbra ca oricum a fost o idee haioasa si ma aglomerez . Sa aveti parte numai de bine si va rog nu mai postati aici. -
pai gata ai recunoscut deja!!!ai zis ca deja te-ai aglomerat,SO....reclama a fost buna!!! se vede treaba ca inainte nu aveai clienti!!! tocmai ca daca dadeai pe bani,insemna ca nu erai buna si ca-ti cautai clienti!,cele care dau pe bani si sunt bune iti spun nu au nevoie decat de recomandare,se aude de ele pur si simplu!!!!! normal ca e haios!!!radem in grup!!!!gata inchidem topicul!!!o idee buna!!! ajutor???auzi..cica avem nevoie de ajutor!!hai ca esti nostima!!