Cine ma poate ajuta?
-
0 0Dragele mele , de ceva vreme am probleme in casnicie, si as dori din parte voastra (a celor ce se pricep)
sa-mi spuna ; ce-mi rezerva viitorul pt. ca vreau sa divortez, sau sa-mi faca cineva o astrograma.Va rog mult de tot.Data nasterii 14.07.1972,
ora 15. MULTUMESC ANTICIPAT. -
Draga angel,oricine poate sa iti faca o astrograma,chiar si tu...sunt situri unde poti sa introduci datele de nastere si se interpreteaza,dar nu vei rezolva mare lucru.Pe mine ma pasioneaza astrologia,ca hobby,si nu poti sa crezi,in cate astrograme scrie ca este posibil un divort,dar nu se intampla.Dumnezeu a dat oamenilor liberul arbitru,pt a alege ei ce vor sa faca,cum sa le fie viitorul.Daca cineva iti va spune simplu ca,da,vei divorta,tu te vei grabi sa faci acest pas,si daca va fi mai greu,vei da vina pe acea persoana(e un exemplu,nu trebuie sa fie asa)....viitorul noi il construim in fiecare clipa cu fiecare alegere pe care o facem.Sfatul meu este,ca mai bine mergi la un psiholog,care va sti sa iti clarifice cat de puternica esti,sa te ajute sa vezi cum sa iti faci un viitor singura(sau cu copil,daca ai),sa fii pregatita pt schimbarea pe care o presupune trecerea de la statutul de femeie casatorita la cel de femeie singura.Astrologia e bune intr`o oarecare masura dar cu mare grija,pt ca,sa stii ca daca in astrograma ta se vede ceva malefic,nu ti sa va spune.Iti doresc numai bine!
-
draga angelcum va fi dincolo si cum vei trece prin divort,nu afli din astrograma,e o chestie pe care ti`o asumi si te pregatesti sufleteste....gandesti pozitiv si va fi bine.Inteleg ca ceva ceva despre astrograme stii....si sa stii ca asa diferite,la extreme,situatiile nu pot fi,adica sa iti spuna fericirea de pe lume si sa fie exact invers....ca sa fii sigura pe astrograma tre sa stii sigur ora la care te`ai nascut,este f important,daca ai stiut si ora si totusi ti`a iesit relatia perfecta,e posibil sa ai aceasta relatie,dar nu cu acest om,vei intalni altul,mai devreme sau mai tarziu si vei fi fericita.Daca hotararea ta este luata nu are rost sa mai pierzi timpul,mergi inainte cu incredere,victoria este a celor indrazneti!Bafta!