Cum se cucereste un barbat berbec?
-
0 0Sunt intr-o relatie cu un barbat berbec de un an si ceva. De la un timp insa am impresia ca relatia s-a racit, il simt mai indiferent fata de mine. As vrea sa stiu cum as putea sa fac relatia sa redevina la fel de pasionala ca la inceput. De mentionat ca si eu sunt tot zodia berbecului si sunt la fel de doritoare de nou in viata.Ceea ce stiu sigur insa e ca doar de mine depinde sa-l pot tine aproape.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea oferi un sfat! -
Hmm...barbatul berbec e si inger dar si drac.
Organizeaza o iesire in weekend, mergeti impreuna la un meci, luati-va role sau biciclete si mergeti impreuna prin parc.
Berbecului meu i-am pregatit o excursie prin Europa, cu buget redus. Am calatorit impreuna cu trenul si cu rucsacul in spate prin lume timp de 2 saptamani. N-am vazut barbat mai incantat si fericit de noul din jurul lui
-
Chestia cu contrazisul e relativa.

Sotul meu e berbec si l_am contrazis de cand ne_am cunoscut(si eu sunt tot berbec),sau mai bine spus, am incalcat toate "legile" de cucerit un berbec.
)
Oricat de orgoliosi si "eu am intotdeauna dreptate" ar fi,unui berbec ii plac femeile care stiu sa_si impuna punctul de vedere.
Cum il cuceresri? Ii calculezi preventiv miscarile. -
Va multumesc foarte mult pentru ca mi-ati impartasit din parerile si experienta voastra!
Este adevarat ca barbatii berbeci sunt foarte greu de multumit si trebuie sa fiu intr-o continua schimbare pentru al multumi...uneori discutiile in contradictoriu par sa-l incite...
Totusi de ce trebuie sa ma schimb mereu(in felul de a ma purta, imbraca etc) de ce nu poate sa ma accepte asa cum sunt eu?Chiar nu exista nici un model de femeie care l-ar cuceri pt. totdeauna? Femeia lui trebuie sa fie un cameleon ca sa-i poata mentine interesul deschis?