vis ce se repeta

•  
    • 74 mesaje
    9 Mai 2009, 18:24
    0 0
    nu sunt o impatimita in a interpreta visele,insa de f multa vreme,la o anumita perioada,visez aceeasi persoana si acelasi mesaj...........ca el se intoarce la mine.
    visul de aseara a fost ceva de genul: aveam o cutie plina cu bijuterii din aur,eram resemnata cand a aparut fostul meu iubit,cu care am stat ceva ani,cu care am avut planuri de casatorie si care m a parasit intr-un moment greu al vietii mele.
    era zambitor si spunea ca a venit sa ma ia de tot si va lupta pt mine.eu ii spuneam ca am visat ca se va intoarce dar ca nu-l mai vreau.cu toate astea ramaneam cu el.

in vis mai apare si un batran care aparea in visele mele doar cand relatia cu el se sfarsea,iar acum batranul e vesel si-n haine noi.

nu ma gandesc la el sa cred ca asta e cauza de-l visez si nici nu intentionez sa ma impac vreodata cu el,dar oare ce inseamna visele astea?
  •  
    • 57 mesaje
    9 Mai 2009, 21:16
    0 0
    Poate e subconstienul care lucreaza.Si eu am visat de multe ori ca ma impacam cu fostul, chiar si in noaptea de boboteaza cand se spune ca iti visezi ursitul si din pacate nu sunt sanse de impacare.
  •  
    • 283 mesaje
    12 Mai 2009, 10:26
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
    O saptamana frumoasa, tuturor!