ESTE BARBATUL LEU FIDEL?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
4 Mai 2009, 12:270 0Toti stim ca majoritatea barbatilor lei sunt frumosi si atrag multe femei. Cu toate acestea, pot fi ei credincioasi unei singure persoane? Cine cunoaste cazuri reale?
-
4 Mai 2009, 17:07Din pacate ,eu nu cunosc nici un caz de barbat fidel,fie leu sau alta zodie...si cred ca nici nu exista,doar daca sunt destul de isteti si nu se afla...
-
5 Mai 2009, 18:56nu stiu de ce conceptia femeii din Romania esta aceea ca barbatii inseala si culmea e ca e de la sine inteles ca e si normal sa se intample asta.
nu zodia e relevanta ci caracterul omului,ceea ce isi doreste el de la viata de la o femeie si cred ca totdeauna un barbat va face doar ceea ce ii este permis. -
8 Mai 2009, 13:02eu am avut un prieten leu..era fidel..dar eu nu cred ca are importanta ce semn zodiacal este, depinde de persoana si depinde si de femeie, o relatie trebuie sa se bazeze pe incredere, respect si comunicare..asa ca atata timp cat cei doi se iubesc si vor sa fie impreuna ...nu conteaza zodia...parerea mea..
Înapoi la: Forum » Astrologie