experiente ciudate
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
16 Iun 2004, 13:29violet, e groaznic, numai noua care ni s-a intamplat stim cum e, mama nu ma crede zice ca oi fi obosita si de-aia visez asa..chiar daca eu sunt convinsa ca nu e vis din moment ce sunt constienta. sa ma decorporalizez nu mi s-a intamplat niciodata, cred ca as muri de frica..
-
18 Iun 2004, 15:02fetelor si eu am avut o experienta tare ciudata.
sa va povestesc, dormeam in camera cumnatei mele ( de cate ori dorm acolo visez foarte urat) si am visat ca eram in camera la mine dar mai aveam o fereastra in plus, iar la acea fereastra a aparut o femeie imbracata in negru, nu ii vedeam nici fata.eu stateam pe covor langa pat si o priveam si stiam ca venise sa ma ia.in acel moment a aparut langa mine bunica prietenului meu (care se pare ca a umblat sau inca mai umbla cu farmece si care este o femeie tare rea), si ma mangaia pe crestetul capului si ma intreba de ce nu vreau sa ma duc cu ea.am inceput sa plang si sa ma rog foarte tare, simteam cum incep sa ma desprind de corp si plangeam si mai tare si ma rugam (ma rugam la Sf.Mina).
atunci m-a trezit prietenul meu pt ca plangeam foarte tare in somn.
M-am simtit toata ziua aia rau.
De atunci (se intampla nul trecut in vara) nu am mai vrut sa dorm in acea camera si nici pe la bunicii prietenului meu nu am mai mers. -
18 Iun 2004, 16:00La mine nu e nimic de speriat, dar e ciudat rau.
M-am trezit intr-o noapte, la 4, convinsa fiind ca am primit un mesj, pe mobil, ca am auzit sunetul specific. M-am ridicat, m-am uitat la telefon, nimic.
M-am intors inapoi in pat.........si atunci a chitait telefonul. Primisem un mesaj.
Premonitie ?
Înapoi la: Forum » Astrologie