Astrograma

•  
    • 133 mesaje
    21 Apr 2009, 09:26
    0 0
    Daca e sectiune de astrologie aici n-ar trebui sa se interpreteze astrograme?????????Ca vad ca au mare cautare ghicitorile...
  •  
    • 14 mesaje
    21 Apr 2009, 20:37
    0 0
    E sectiune de astrologie, dar nu iti face nimeni o astrograma gratuit.
    Interpretarea unei astrograme necesita timp si multa cunoastere.
    Eu am reusit sa imi fac astrograma in aproape o saptamana si recunosc ca nu sunt straina de astrologie.
    Cine crezi ca aloca atata timp pentru astrogramele unor necunoscuti? Este cineva obligat?

Daca ai interpretarea unei astrograme si vii cu niste intrebari aici pe forum, e altceva. Dar nu sa iti faca cineva astrograma gratuit si sa iti dea si interpretarea. Asta e prea de tot.

Daca nu ai observat se pun intrebari legate de zodii, compatibilitati, planete in casa etc
  •  
    • 133 mesaje
    22 Apr 2009, 16:16
    0 0
    Da de ce ti-a luat o saptamana?Nici eu nu sunt chiar o straina da o saptamana mi se pare totusi mult.Sau poate ti-ai alocat doar o juma de ora pe zi.
  •  
    • 14 mesaje
    22 Apr 2009, 18:18
    0 0
    Pentru ca m-am raportat la mai multe tratate de astrologie, pe de o parte. Pe de alta parte am luat toate interpretarile posibile si am facut anumite corelatii legate de toate aspectele vietii, avad in vedere si aspectul karmic. Am tras anumite concluzii, dupa care am revenit asupra lor... Pot sa spun ca acum sunt multumita de ce a iesit.
    Nu e ceva schematizat asa cum am vazut ca se poarta pe anumite site-uri.
    Pentru o astrograma facuta cu simt de raspundere se munceste mult.
    Daca te pricepi la astrologie poti deschidiscutii pe aceasta tema. Pentru mine e un hobby care ma ajuta sa ma cunosc mai bine, nu e un instrument de predictie.