il vreau inpoi:((...
-
0 0stie cine va pe cineva in constanta care da in carti normale sau tarot sau ghiceste in cafea?va rog spune-ti mi si mie .multumesc anticipat.
-
Buna scuze daca te deranjeaza ce iti voi spune dar crezi ca ghicindu-ti viitorul il vei recastiga pe iubitul tau?Inteleg prin ce treci si eu am trecut prin asa ceva de curand si eu am avut tendinta sa apelez la cat mai multe ghicitoare poate imi va spunea una ce vreau sa aud.Sfatul meu este sa apelezi la una singura, am inteles ca ai fost la jasmine si ai rabdare, in timp se va clarifica situatia.
-
stiu prin ce treci...si eu traiesc iadul asta de vreo 3 sapt. uneori simt ca ma sufoc....
parca ai zis ca cinevati-a ghicit si a zis ca va fi bine ...incearca sa ai rabdare macar cat timp ti-a zis pers aceea...apoi vei vedea...daca se mai poate face ceva.
acum 2-3 luni daca cineva mi-ar fi zis ca voi suferi atat de mult ....as fi ras...nu credeam ca poate fi asa devastator....eu deja m-am linistit un pic...sunt zile si zile....azi e teribil...singura de sarbatori. Alteori sunt trista ...ne intelegeam asa de bine....multi ani petrecuti...si acum nici un tel...macar....si totul pt ca vrea sa se distreze...
nu exista consolare pt asa ceva....incearca sa te calmezi un pic...sa gandesti pozitiv....daca crezi ca merita sa suferi si sa lupti pt el...atunci fa exact ce ti-a cerut..lasa-l in pace singur....nu iti pot garanta ca va fi mai bine....durerea va fi tot timpul acolo (cel putin asa simt acum) dar macar cu timpul vei reusi sa te controlezi....sa te linistesti....Eu ma simt foarte confuza....ma simt ca o stafie...nu stiu ce o sa fac cum va fi...daca va fi mai bine....stiu doar ca tre sa ma abtin sa-l sun...sa-i spun cat de mult m-a ranit..sa zbier....toata ziua la asta ma gandesc...cum sa ma abtin... -
da mi-a dat jasmine in carti prin martie la inceput si mi-a zis ca in 3 saptamani e posibil sa mi mai de o sansa ....si am apelat si la amphora si acolo mi-a zis tot ce este posibil dar este o persoana care sta intre noi sa ne impacam si totusi vreau pe cineva in constanta sa stie sa ghiceasca
sufar foarte mul din cauza lui
nici nu ma pot apropia de alcineva ( adica sa ma culc cu altu) nu mi pot face pe alcineva imi vine sa zbie sa urlu sa ma duc la usa lui in genunschi sa ii cer sa ma ierte
-
te inteleg, si eu in prima sapt. am plans intr-una , l-am implorat...
acum nu sunt acasa , sunt la ai mei si mi e mai bine...nush ce o sa ma fac cand ma intorc s voi fi singura...
tot ce pot sa-ti spun din diverse discutii..din povestile citite pe net ....cu cat insisti mai mult si nu-l lasi sa vada daca mai simte ceva pt tie sau nu cu atat il indepartezi mai mult.
stiu ca e greu....eu am reusit sa ma abti sa-l caut doar cu gandul ca daca eu in momentul asta pot sa fa ceva pt relatie, daca eu il vreau inapoi atunci trebuie sa-l las in pace, sa nu-l mai caut....stiu ca te gandesti ca daca faci asta o sa te uite de tot ..si eu ma gandesc la asta non-stop...dar D-ZEU STIE ca am incercat sa-l induplec in toate modurile posibile..pt mine e singura solutie....nu stiu care va fi finalul pentru noi dar gandul asta ca asta e singura solutie ma ajuta sa nu innebunesc...sa pot cat de cat sa traiesc....in momentul asta im e greu sa cred ca ma voi simti vreodata bine fara el....dar nu am ce sa fac decat sa astept...
eu nu stiu ce s-a intamplat intre voi..fiecare situatie e diferita...la mine dupa atatia ani cred ca s-a plictisit.nu stiu...
ma simt foarte urata de cand nu mai sun cu el...am fost mereu timida..dar acum parca imi e rusine si sa ridic capul...e foarte greu...si chiar daca va trece...nu voi fi niciodata la fel... -
Fetelor va inteleg foarte bine si eu am trecut printr-o dezamagire in iubire si nu este usor. Recunosc foarte bine starea de care povestiti voi, stiu ca e greu dar timpul face minuni si durerea se estompeaza, ideea e sa nu ne pierdem increderea in noi si sa nu ne simtim vinovate de situatie. Primul pas este cel de accepta ideea si apoi tb sa ne gandim la noi la ceea ce valoram ca oameni.Eu sunt cam la jumatatea drumului spre vindecare.
-
eu am citit undeva ca ar dura cam jumatate din timpul stat impreuna pt a trece peste o despartire. Nici nu vreau sa ma gandesc....
pt mine a fost primul iubit adevarat...am fost mult timp impreuna....si intr-un fel nush daca si voi ganditi asa dar parca as fi foarte trista daca l-as uita...daca nu as mai simti nimik....eu maine plec acasa...atunci voi vedea daca reusesc sa ma controlez...acas a fost bine....doar in 2 zile m-am simtit f rau in rest am reusit sa ma abtin si chiar au fost zile in care am fost vesela. La buc nu prea am prieteni apropiati acolo e mai greu,...
daca mi-ati fiz acum 2 luni ca voi ajunge sa ma simt asa de slabita, umilita, ranita...nu v-as fi crezut...m-am crezut mereu mai puternica decat el....adv e ca nu poti intelege prin ce trece o pers in asemenea momente daca nu ai trecut si tu prin asa ceva....