despre amphora

•  
    • 351 mesaje
    12 Apr 2009, 18:23
    0 0
    am vazut ca are un site de astrologie cu un serviciu gratuit si daca vrei mai multe sa stii si cu plata.
    voi ati apelat la serviciile ei?
    Stie sa zica ceva sau arunc banii pe fereastra daca o intreb una alta?
  •  
    • 282 mesaje
    13 Apr 2009, 06:03
    0 0
    eu am apelat, la cel gratis ma refer de 2 sau 3 ori. a fost foarte de treaba pentru ca mi-a raspuns prompt.era ceva ce nu sufera amanare, dar a c-am raspuns pe langa subiect...una din intrebari, de ex. a fost daca iau examenul la scoala de soferi, aveam examenul a doua zi, mi-a zis 60% nu si 40% da, si l-am luat...
  •  
    • 351 mesaje
    13 Apr 2009, 06:13
    0 0
    dar pe site scrie ca iti raspunde numai o data gratuit iar daca vrei ceva mai detaliat ar trebui apelat la serviciu cu plata. Tie cum de ti-a raspuns la mai multe intrebari?
  •  
    • 282 mesaje
    13 Apr 2009, 08:25
    0 0
    este f amabila. am avut 2 adrese de mail, asta la timp indelungat una fata de alta.
    pe urma, la un timp iar mai indelungat, am pus intrebarea daca iau maine examenul de conducere, la care mi-a raspuns f prompt(de obicei astepti mult pana capeti un raspuns pt ca are f multe cereri)...
  •  
    • 57 mesaje
    13 Apr 2009, 08:33
    0 0
    Dac vrei sa apelezi la un astrolog de ce nu incerci cu vesta, am vazut ca multa lume este multumita de raspunsurile ei.
  •  
    • 351 mesaje
    13 Apr 2009, 12:31
    0 0
    am apelat la vesta si cel putin in cazul meu a batut campii adica nu mi-a raspuns concret la intrebare ci m-a descris pe mine de parca eu nu stiu cum sunt.
  •  
    • 3 mesaje
    13 Apr 2009, 13:41
    0 0
    sincer si la mine vesta a raspuns pe langa....nu a zis nimic adevarat....se poate ca la altii sa fi spus adevaru....
  •  
    • 57 mesaje
    13 Apr 2009, 20:30
    0 0
    Nici mie nu mi-a spus prea bine dar in cazul meu am dat vina pe ora de nastere pe care nu o stiu exact.
  •  
    • 351 mesaje
    13 Apr 2009, 21:13
    0 0
    parerea mea este ca vesta nu le are cu astrologia pe de o parte pt ca raspunde cam la fel la toata lumea iar pe de alta parte vrea si bani pt ca la sf nu uita sa mentioneze ca ar fi bine sa-ti faci un horoscop anual care costa destul de mult. In schimb amphora mi-a raspuns destul de interesant, mi-a dat de gandit intr-o oarecare masura insa nu stiu daca a nimerit-o sau chiar stie ceva. Din cauza asta as vrea mai multe pareri.....sa vedem la altii daca a zis bine sau nu.
  •  
    • 283 mesaje
    14 Apr 2009, 00:11
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
  •  
    • 36 mesaje
    14 Apr 2009, 16:21
    0 0
    a-ti fost multumite de amphora?in afara de faptul ca raspunde foarte repede nu stiu sg daca le are..pentru ca mie mi-a raspuns total aiurea..poate s-a intamplat cva nu stiu dar..
  •  
    • 351 mesaje
    14 Apr 2009, 18:19
    0 0
    eu i-am mai trimis o intrebare....sa vad daca imi raspunde.........pe aceeasi tema si daca imi raspunde sunt chiar curioasa daca raspunsul se aseamana cu cel precedent sau schimba foaia.
    Acum sa vad daca se prinde ca acum doua sapt i-am trimis o alta intrebare la care mi-a raspuns....chiar sunt curioasa!
  •  
    • 57 mesaje
    14 Apr 2009, 19:45
    0 0
    Se va prinde cu siguranta.Eu i-am trimis o intrebare prin septembrie mi-a raspuns dar nu mai stiu exact ce mi-a zis si nici nu am gasit raspunsul in arhiva de pe site.Am incercat cu o noua intrebare de putin timp si mi-a zis ca am beneficiat de serviciul gratuit si sa apelez la cel cu plata. Deci nu cred ca se lasa pacalita...
  •  
    • 72 mesaje
    16 Apr 2009, 01:43
    0 0
    eu am apelat si zice bine adica le are mi-a zis ce mi-a mai zis si o ghicitoare si sper sa se intample acele lucruri evelor succes
  •  
    • 351 mesaje
    16 Apr 2009, 07:47
    0 0
    am pacalit-o nitel in sensul ca i-am pus o alta intrebare dar i-am dat o alta adresa de mess si mi-a raspuns.........nu stiu ce sa zic acum de al doilea raspuns dar cam am indoieli.......parca mai la obiect era primul raspuns....in fine......
  •  
    • 72 mesaje
    19 Apr 2009, 16:32
    0 0
    si la mine a fost la fel am pacalit-o cu o alta adresa de mail si tot asa primul raspuns a fost clar dar al doilea cam....acum mai astept sa treaca pastele si am sa mai pun o intrebare...cu o alta adresa pop evelor