a fost cineva multumita de acvaria?

•  
    • 41 mesaje
    9 Apr 2009, 11:32
    0 0
    fetele!!! doream sa stiu daca a fost cineva dintre voi la acvaria.....? adica sa fii fost multumita de serviciile ei?nu am fost never la astrolog si doream sa incerc si latceva,poate imi apar si late lucruri,desi ma indoiesc...eu sunt multumita de serviciile jasminei d emult timp.Si chiar de curand jasmine a fost la cunostintza de=a mea si ia dat in cafea,a avut chef ea chef si cica ia zis bine,dar problema este ca rar o rpind pe jasmine sa ghiceasca in coffee.Acvaria etse buna,sau arunc banii pe fereastra,ca o fi si scump..fetele astept date daca aveti...va pup si sa aveti o zi cat mai buna,fara crize)
  •  
    • 57 mesaje
    9 Apr 2009, 13:51
    0 0
    La acvaria adresezi o intrebare prin sms care costa 3euro.Acesta este singurul serviciu oferit de acest site.Eu am trimis de cateva ori sms cu 2-3 ani in urma cand era doar 1E/sms.Mi s-a adeverit ce mi-a zis si chiar am fost uimita.In 2007 prin decembrie am trimis ultimul sms intreband de viata sentimentala in anul 2008.Mi-a raspuns ca voi incepe o relatie cu cineva dar ca nu e chiar ceea ce imi doresc si e posibil sa cunosc deja acea persoana. Asa s-a si intamplat desi la inceput am fost sceptica in privinta raspunsului. Poate doar s-a intamplat nu stiu.Poate ne mai spune cineva care a trimis sms ce parere are.
  •  
    • 27 mesaje
    9 Apr 2009, 16:17
    0 0
    Si mie mi s-a adeverit tot ce a spus acvaria..am trimis cateva mesaje..e destul de scump..la inceput am fost sceptica ..si nu credeam dar s-a intamplat asa cum a prezis tot..mi-a zis ca ma voi desparti de prietenul meu si asa a fost plus alte cateva preziceri devenite realitate..am trimis anul trecut mesajele..asa ca poti incerca zic eu..pa va pup
  •  
    • 68 mesaje
    9 Apr 2009, 23:49
    0 0
    nu va complicati cu ea, ca e slabuta rau.....mie una mi-a raspuns fix pe dos....raspunde in functie de psihologia intrebarii nimic mai mult..
    eu am intrebat-o daca dupa o relatie de 8 ani o sa ma casatoresc cu prietenul meu....el fiind foarte pentru casatorie...eu din contra.
    ea mi-a rasuns ca eu visez sa ma casatoresc cu el dar el in shimb nu isi doreste asta, cand de fapt in realitate se intampla fix invers...
    asa ca fetelor,...mai bine luati-va o ciocolata cu banii de pe sms si nu mai pierdeti timpul pe la tot felul de profitoare, care urmaresc doar sa le vina lor banul, dar nu au nici o vocatie pentru ceea ce fac!!!!
  •  
    • 41 mesaje
    14 Apr 2009, 00:02
    0 0
    da vad ca este cumva la noroc,oricum va multimesc,poate am sa apelez la ea,stiti care este problema cand nu mai este un hobby si ghicesti numai pentru bani,sau esti astrolog numai pentru bani,atunci cred ca este groaznic,ca si cum ai face o meserie numai pentru bani si nu pentru ca-ti place,aici cred ca este problema cand ghicesti numai pentru bani si nu pui suflet,dar exista ghicitoare carora chiar le place mult treaba asta,sunt pasionat,cer si bani dar vezi ca se implica un pic,ca vor sa te lamureasca,deocamdata raman la Jasmine,am auzit ca si viorel pop ar fi bun,dar este clarvazator,a fost cineva la ea?
  •  
    • 41 mesaje
    14 Apr 2009, 00:03
    0 0
    la el?sorryyy
  •  
    • 283 mesaje
    14 Apr 2009, 00:14
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
  •  
    • 283 mesaje
    14 Apr 2009, 00:30
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
  •  
    • 133 mesaje
    20 Apr 2009, 13:10
    0 0
    De ce nu oferi consultanta aici pe forum?
  •  
    • 66 mesaje
    4 Mai 2009, 03:12
    0 0
    nu are rost la acvaria mai demult si eu am trimis de 2 ori si nu sa adeverit nimic ,
  •  
    • 28 mesaje
    5 Mai 2009, 14:43
    0 0
    si am auzit de acvaria lucruri rele,ca nu se adevereste mare lucru din ce spune si ca este destul de avaziva,adica nu merita atatia bani ptr cateva lucruri spuse,eu raman tot abonata lui jasmine!!ptr ca da f multe detalii,descrieri ,situatii,cand se intampla etc. si pana acum s-au adeverit destule desi am fost mai de curand la ea!!!nu stiu lavya eu sincer n-as incerca ptr ca nu am referinte bune!!!