Oglinda sparta
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
6 Apr 2009, 08:50Din ce auzisem eu la un moment dat, inseamna 7 ani de ghinion, dar cum am spart oglinda fix in anul cu admiterea la liceu, si cum am intrat din prima si cu brio unde am vrut, am realizat ca spartul oglinzii inseamna ca nu am fost mai indemanatica.
-
6 Apr 2009, 10:18Dc esti nemaritata inseamna k in cate bucati s-a spart, in atatia ani te vei marita. Mie mi s-a adeverit sa stii. S-a spart in 5 si peste 5 ani ma maritam, dar a fost cu ghinion asa ca nu se stie dc si partea cu ghinionul e adevarata
-
9 Apr 2009, 18:47e posibil sa insemne ghinion. si eu am spart o oglinda dar nu am scapat-o era o oglinda mare de perete pe care mama o rezemase de perete si din greseala am dat peste ea. s-a spart in milioane de bucati.Intr-adevar am cam avut ghinioane de atunci dar nu stiu sa spun daca e din cauza oglinzii. E cineva pe aici care stie cum poti rispi ghinionul??
-
13 Apr 2009, 13:42Si eu am spart o oglinda la nici o luna dupa ce m-am casatorit,iar superstitiile cu 7 ani de ghinion sunt doar...superstitii!
Înapoi la: Forum » Astrologie