ZODIA TA
-
0 0Caracterizeaza-te pe tine in functie de zodia ta: cu bune si rele!
-
greeneyes008, daca tu de exemplu ai ochii verzi si lumea zice niciodata sa nu-i crezi, ti-ar placea ca lumea sa te discrediteze?

Asa si cu femeia/oamenii in gemeni, scoala si educatia astea stau la baza formarii unui om. Zodiile pt mine stau pe ultimul loc.
Nu fiti naive!
Iar cu ghicitoarele la fel, va mint frumos, va spune ceea ce doriti sa auziti. Cand aveti necazuri, cele slabe cauta ghicitori...O prostie! -
Buna !!!
Eu sunt fecioara cu ascendent in sagetator.. Cam nashpa, sunt cam lunatica momentan.. Cika odata cu varsta se agraveaza : foarte cicalitoare si stresanta..
Lucruri bune: din exterior pare ca vad viata in roz, fara griji, comunicativa, vesela, prieten de nadejde, optimista....
Dar in sinea mea sunt cea mai ipohondra si pesimista.. -
Eu mi-s varsatoare: dezordine ordonata; perfectionista;altruista (poate prea), iubareata, pupacioasa, spun foarte usor "te iubesc" cui imi place si simt ca merita, oarecum fidela, daca insel nu prea ma mai intorc din drum. Am multa rabdare. Meticuloasa. Gandesc un pic inaintea celorlalti. Oarecum timida. Cheltuitoare FOARTE! uneori zgarcita. Parolista, punctuala. Ma plictisesc repede uneori, n-am rabdare cand nu ma intereseaza ceva.
Ma indragostesc repede, imi trece greu.
Nu stiu sa stau suparata, nici pe cei care mi-au tradat increderea (how stupid of me!). Uneori razbunatoare, dar numai pana la un punct, ca mi se face mila sau ma plictisesc.
Ador animalele, as impusca oamenii care ranesc sau omoara animale
Mereu inventez, nu pot tine o cura de slabire, nu pot urma o reteta de prajituri pana la capat. Neincrezatoare in mine. Ador sa flirtez si sa sochez oamenii. Imi plac extremele, imi place sa fac mereui altceva. Nu suport sa fiu controlata la absolut nimic. Nu-mi plac barbatii ne-inteligenti sau care sa nu-mi complice existenta in nici un fel. Cu cat sunt mai ciudati, cu atat mai incitanti.
Rad mult. Am prieteni foarte putini dar buni, de ani de zile, restul sunt cunostinte. Vorbesc mult, daca am o problema o povestesc oricui imi iese in cale pana gasesc o solutie. Sunt nehotarata.
Ascendent am in scorpion.