ZODIA TA

•  
    • 10 mesaje
    5 Apr 2009, 11:03
    0 0
    Caracterizeaza-te pe tine in functie de zodia ta: cu bune si rele!
  •  
    • 333 mesaje
    5 Apr 2009, 17:18
    0 0
    Pai, incepe tu.
  •  
    • 73 mesaje
    26 Apr 2009, 14:23
    0 0
    Sagetator: vesel, curios, uneori ironic,sincer, visator...
  •  
    • 420 mesaje
    26 Apr 2009, 15:26
    0 0
    fecioara:secretoasa..carcotasa uneori..modesta..imi plac lucrurile simple cu bun -gust..fara fite..si putin cam critica uneori...ma arunc mereu sa dau sfaturi..asa cred ca ajut eu oamenii..curioasa din fire..uneori..nu tot timpul...
  •  
    • 254 mesaje
    26 Apr 2009, 18:10
    0 0
    pesti: visatoare, cu capul in nori, miloasa, foarte sensibila, ambitioasa, putin orgolioasa, meticuloasa, perfectionista...
  •  
    • 30 mesaje
    28 Apr 2009, 12:02
    0 0
    Berbec cu ascendent in pesti....... la naiba...... mai e careva cu asa o combinatie ?
  •  
    • 84 mesaje
    28 Apr 2009, 15:58
    0 0
    Da...eu:leu cu ascendent in scorpion!!!!
  •  
    • 10 mesaje
    28 Apr 2009, 19:10
    0 0
    Pesti: mereu cu capul in nori, naiva, dependenta, nesigura, fidela, ma dedic anumitor persoane in totalitate pe cand pe altele nici nu le observ, iubesc barbatii puternici care ar fi capabili sa ma tina cu picioarele pe pamant. uit de mine in incercarea mea permanenta de a-i ajuta pe altii!
  •  
    • 4 mesaje
    30 Apr 2009, 17:34
    0 0
    buna....eunt pesti....ji am ascendent tot in scorpion....km aiurea perioada asta pentru saracii pesti
  •  
    • 4 mesaje
    30 Apr 2009, 17:36
    0 0
    aaa am uitat sa specific....baitelul meu care are 2 luni e tot pestinici dak vroiam nu iesea asa
  •  
    • 504 mesaje
    4 Mai 2009, 12:17
    0 0
    greeneyes008, daca tu de exemplu ai ochii verzi si lumea zice niciodata sa nu-i crezi, ti-ar placea ca lumea sa te discrediteze?
    Asa si cu femeia/oamenii in gemeni, scoala si educatia astea stau la baza formarii unui om. Zodiile pt mine stau pe ultimul loc.
    Nu fiti naive!

Iar cu ghicitoarele la fel, va mint frumos, va spune ceea ce doriti sa auziti. Cand aveti necazuri, cele slabe cauta ghicitori...O prostie!
  •  
    • 1 mesaje
    20 Feb 2010, 09:38
    0 0
    da......sant pesti cu ascendent berbec.....
  •  
    • 20 mesaje
    26 Feb 2010, 16:38
    0 0
    da eu, numai ca-s invers sunt pesti cu ascendent in berbec,...
  •  
    • 8 mesaje
    26 Feb 2010, 17:03
    0 0
    Buna !!!
    Eu sunt fecioara cu ascendent in sagetator.. Cam nashpa, sunt cam lunatica momentan.. Cika odata cu varsta se agraveaza : foarte cicalitoare si stresanta..
    Lucruri bune: din exterior pare ca vad viata in roz, fara griji, comunicativa, vesela, prieten de nadejde, optimista....
    Dar in sinea mea sunt cea mai ipohondra si pesimista..
  •  
    • 1435 mesaje
    2 Mar 2010, 19:23
    0 0
    Eu mi-s varsatoare: dezordine ordonata; perfectionista;altruista (poate prea), iubareata, pupacioasa, spun foarte usor "te iubesc" cui imi place si simt ca merita, oarecum fidela, daca insel nu prea ma mai intorc din drum. Am multa rabdare. Meticuloasa. Gandesc un pic inaintea celorlalti. Oarecum timida. Cheltuitoare FOARTE! uneori zgarcita. Parolista, punctuala. Ma plictisesc repede uneori, n-am rabdare cand nu ma intereseaza ceva.
    Ma indragostesc repede, imi trece greu.
    Nu stiu sa stau suparata, nici pe cei care mi-au tradat increderea (how stupid of me!). Uneori razbunatoare, dar numai pana la un punct, ca mi se face mila sau ma plictisesc.
    Ador animalele, as impusca oamenii care ranesc sau omoara animale
    Mereu inventez, nu pot tine o cura de slabire, nu pot urma o reteta de prajituri pana la capat. Neincrezatoare in mine. Ador sa flirtez si sa sochez oamenii. Imi plac extremele, imi place sa fac mereui altceva. Nu suport sa fiu controlata la absolut nimic. Nu-mi plac barbatii ne-inteligenti sau care sa nu-mi complice existenta in nici un fel. Cu cat sunt mai ciudati, cu atat mai incitanti.
    Rad mult. Am prieteni foarte putini dar buni, de ani de zile, restul sunt cunostinte. Vorbesc mult, daca am o problema o povestesc oricui imi iese in cale pana gasesc o solutie. Sunt nehotarata.
    Ascendent am in scorpion.
  •  
    • 74 mesaje
    3 Mar 2010, 14:43
    0 0
    eu is tot varsatoare cu ascendent in balanta si is cam la fel ca tine. am ramas socata d asemanare.
  •  
    • 7 mesaje
    3 Mar 2010, 15:41
    0 0
    Capricorn- incapatanata, curioasa, altruista, sensibila, comunicativa, simt a-l umorului dezvoltat.
  •  
    • 1509 mesaje
    3 Mar 2010, 18:24
    0 0
    Fecioara--- greu ma suport uneori
  •  
    • 3383 mesaje
    3 Mar 2010, 20:52
    0 0
    Desteapto, zi si ascendentul! poate pe ala il suporti!

Eu - pesti cu ascendent in scorpion
  •  
    • 54 mesaje
    3 Mar 2010, 22:23
    0 0
    Eu sunt fecioara cu ascendent in scorpion...cred ca nici nu se putea mai rau,am de toate pt toti...nu stiu cine m-ar putea suporta,poate copii ca nu au incotro....si culmea ca nu duc lipsa de admiratori...oare ce-or gasi astia la mine?