Baiatu LEU si fata PESTI
-
0 0In afara de ceea ce este scris pe net referitor la compatibilitatea acestor zodii, cunoaste cineva o relatie de acest gen? Cum este?
-
In mare se inteleg ( am fost eu cu un tip in Leu ) insa nu trebuie sa le arati ca esti lesinata dupa el, ci mai degraba sa il admiri si sa il faci sa se simta important apoi sa arati si tu ca esti independenta si o femeie admirata de altii...ideea e ca el sa te vada ca pe ceva WOW care il admira pe el si atunci va vrea sa fii a lui...ah si sa nu ii inseli, sunt si f posesivi.....ma rog, fiecare om e diferit, nu se poate personaliza...
-
BUNA .Eu sunt casat.cu un LEU si sincer nu am probleme in casnicie,dar este adevarat ca vor sa fie ridicati in slavi,sa ii lauzi,si sa ii asculti.Dar in rest e totul ok.De credinciosi nu pot vb.ca a calcat o data stramb si am luat masuri.N u cheltue banii ,e aducator in casa ii place sa se distreze,sunt gelosi dar nu se arata,la o distractie nu fc panarama dar iti sp.acasa daca nu ia convenit ceva ,nu prea le place sa munceasca pt.altii vor afacere propie sa munceasca pt ei.in rest ce sa zic nu sunt violenti,betivi.e ok.