Va rog ajutati-ma

•  
    • 84 mesaje
    1 Apr 2009, 19:25
    0 0
    Ma simt foarte rau, persoana pe care am iubit-o s-a despartit de mine pt ca vrea sa se distreze, sa fie liber, sa fie cu altele.
    El a sagetator in 23 a 11a...eu sunt balanta in 20 oct. Am avut o relatie de 4 ani.
    Sapt asta la Urania se vorbea despre o faza prin care ar trece sagetatorii...daca ati vazut emisiunea...asa e el acum exact cum l-a descris. Nu am crezut vreodata ca va fi asa. Urania spunea ceva despre Soare in tranzitie si triunghi soare mercur venus. Va rog sa-mi spuneti cat o sa mai dureze aceasta tranzitie pt ca simt ca mult nu mai rezist. Oare mai avem vreo sansa? Sunt foarte trista.
  •  
    • 164 mesaje
    1 Apr 2009, 20:37
    0 0
    asteapta fata mea..asteapta si ai sa vezi nul contacta acum lasal docamdata
  •  
    • 84 mesaje
    1 Apr 2009, 21:48
    0 0
    nu ma ajuta nimeni?
  •  
    • 14 mesaje
    1 Apr 2009, 21:54
    0 0
    Poate ar trebui sa apelezi la cineva care interpreteaza astrograme, cineva profesionist care stie ce zice. Doar nu crezi ca doar aceste lucruri spuse de urania pot afecta toate persoanele din acea zodie.Ar fi absurd ca toti sa se desparta in aceasta perioada. Crede-ma ca stiu cum te simti am trecut si eu prin ceva asemanator. Eu am apelat la cineva care ghiceste in carti si m-am linistit , la mine nu sunt sanse de impacare din nefericire...
  •  
    • 84 mesaje
    1 Apr 2009, 22:38
    0 0
    Tocmai de asta am scris pe forum pentru ca stiu ca mai sunt persoane care se pricep.
    Sunt studenta si nu cred ca am bani momentan sa merg la cineva, nici nu stiu cat costa.
    Nu e vorba ca cred ce spune...eu azi am vazut emisiunea pe net...el s-a despartit de mine mai devreme. Cand am auzit..parca il descria perfect..toate argumentele tot ce a zis, toate excesele lui. Stiu ca nu ma pot baza doar pe asta, poate asa simte...poate nu ne vom impaca niciodata..dar imi e greu..in ultimile 4 zile am slabit 3 kg, nu pot sa dorm, ma doare pieptul cand respir..e un soc pt mine sa-l vad asa. Si acum azi auzind emisiunea, nu stiu ce sa cred, ce sa sper. Eu vreau sa stiu cat dureaza tranzitia asta soare-venus-mercur..s-au cum se numeste.
  •  
    • 411 mesaje
    1 Apr 2009, 23:40
    0 0
    Consultatiile la astrolog costa. E o munca.
    Cam 60 ron.
    Incearca aici:
    http://astrologikon.com/

Bafta!
  •  
    • 84 mesaje
    2 Apr 2009, 09:21
    0 0
    stiu ca costa si ca e o munca. Nu am cerut sa stiu decat cat dureaza aceasta perioada cu soare-mercur-venus de care vb urania. Nu cred ca imi poate spune nimeni daca ma mai iubeste sau nu.
    Am zis doar ca nu imi permit sa ma duc.
  •  
    • 84 mesaje
    2 Apr 2009, 15:38
    0 0
    sandyme cred ca esti foarte puternica daca ai reusit macar un pic sa te linistesti. Eu nu am reusit nici sa accept. Nu vreau sa intru in detalii, ideea e ca decand am venit la facultate de 3 ani nu am reusit sa ma integrez. Ma inteleg bine cu colegii, vb pe net la sc...dar nu iesim impreuna in oras..nu suntem prieteni. Eu am depins de el foarte mult, am iesit cu el...am mai vb cu prieteni lui...si acum sunt foarte singura .
    El zice ca vrea sa ma vada mai independenta si ca nu mai tre sa-l iubesc. Vreau sa-l recuceresc...eu nu pot renunta la el iubesc prea mult..ma facea fericita.
    Nu stie nimeni totusi la Sagetator cat va mai dura aceea conjunctura (sau ce o fi), poate ma agat cu ea de disperare dar il recunosc perfect in fiecare vb a uraniei, imi pare rau ca nu am auzit la timpul potrivit poate reuseam sa evit, sa ma comport altfel.
  •  
    • 224 mesaje
    2 Apr 2009, 16:49
    0 0
    Imi pare rau pt tine,si as vrea sa te ajut,dar nu ai dat suficiente date pt astrograma,si sincer cred ca nu are rost.....tu te cam cramponezi de baiat,si sa stii ca daca insisti,gresesti,sagetatorii,atat barbatii cat si femeile sunt f independenti si le place sa umble din floare in floare;tu crezi acum ca vei rezista,dar sa stii ca e f greu,mai bine incearca sa cumperi de la o farmacie care vinde remedii homeopatice produsul ignatia 15ch(vezi si pe google despre ac remediu),ia 5 granule,pe saptamana,ca sa poti trece mai usor peste ac moment.Vezi lume,oricine,nu conteaza,cauta filme,fii mereu ocupata si va trece.
  •  
    • 84 mesaje
    2 Apr 2009, 18:26
    0 0
    multumesc mult , am sa caut la farmacie.
    Imi pare rau nu vreau sa va supar ca insist , poate daca ai timp imi spui ce date iti trebuie. Eu am vazut acum 1 zi cred emisiunea uraniei de sapt trecuta (stiu ca o enunt obsesiv) si pur si simplu parca l-a descris cum e acum. El este pasionat de sport...si evita sa bea sau sa fumeze..acum s-a apucat sa bea...ii plac masinile are si motor. Este calm, si nu prea ii placea sa iasa in oras, cum vrea sa se distreze, de parca eu l-as fi impiedicat. Nu am simtit niciodata ca m-ar insela ca nu m-ar iubi...de asta sunt asa socata si disperata. Eu as vrea sa stiu cam cat dureaza aceasta perioada, aceasta alaurare de planete de care vb Urania.
    Dupa 4 ani....imi vine sa ma tavalesc pe jos de durere.
  •  
    • 214 mesaje
    2 Apr 2009, 18:33
    0 0
    Sint o sagetatoare si urmaresc emisunile Uraniei cind am timp,dar nu iau ca litera de lege tot ce spunea ea acolo.,pt ca de multe ori bate si cimpii.Nu te speria asa de tare,incearca sa vb cu el,aminteste-ti ce a-ti facut in ultima perioada ,poate ai gresit undeva,ceva l-a facut sa renunte la o relatie de 4 ani,nu?Incearca sa vb cu unul din prietentii lui si poate afli ceva totusi.
  •  
    • 214 mesaje
    2 Apr 2009, 18:37
    0 0
    Nu toti sagatatorii sint la fel...depinde de anul nasterii,ora,decada zodiei,etc.Eu sint in ultima decada si comparindu-ma cu cele din celelalte decade am constatat ca sint diferente uluitoare.Capul sus,miine va fi mai bine,iesi in oras si cumparati ceva ce-ti doresti de mult timp,umpleti timpul si incearca sa treci peste acest hop.Toate cele bune.
  •  
    • 84 mesaje
    2 Apr 2009, 18:44
    0 0
    Este adv am gresit cu mult in ultima perioada. M-a mintit sau cum spune el omis cu ceva m-am suparat pe el..am zis ca nu mai vb cu el ca sa vada cum e fara mine. Am fost si plecata din buc acasa vrea 2 sapt. Apoi sapt trecuta cand am vb a zis ca lui ii e bine asa acum ca vrea sa fie liber ca se simte constrans (am gresit aici dar nu exagerat), ca poate vrea sa fiu cu altele. Cum sa-ti spun nici eu nu i-au litera de lege ce a zis urania...dar dupa cum cunosteam eu pe el...si cum zice el ca e acum.....Urania parca mi-a descris cuv cu cuv ce imi zicea el. Parca mi-ar fi descris toata sapt trecuta. Eu stiu ca nu doar astrele dicteaza ce sa simti si ca ma agat cu disperare de asta. Dar ce sa fac il iubesc asa de mult si nu cred ca pot sa traiesc fara el, eu nu mi-am imaginat o clipa ca intradevar ne vom desparti.
  •  
    • 49 mesaje
    2 Apr 2009, 19:04
    0 0
    Incearca sa intrebi ce vroiai sa afli pe siteul astrologikon, e al uraniei sau despre ea, ceva de genul. E forum si raspunde lumea. Dar sagetatorii nu se intorc odata ce au parasit, e fratele meu si iti zic sigur. Sunt mandrii in special la tinerete.
  •  
    • 84 mesaje
    2 Apr 2009, 19:07
    0 0
  •  
    • 333 mesaje
    2 Apr 2009, 23:03
    0 0
    http://simplejoy11.blogspot.com/
    Asculta melodia Secret Journey.
    E frumoasa.
  •  
    • 84 mesaje
    3 Apr 2009, 15:01
    0 0
    buna nu gasesc unde.
  •  
    • 103 mesaje
    5 Apr 2009, 18:06
    0 0
    Si eu sunt sagetatoare si m am despartit de prietenul meu...credeti ca are vreo legatura?
  •  
    • 1 mesaje
    10 Mai 2009, 22:07
    0 0
    Eu am gasit unul in care poti sa iti faci interpretarea astrogramei online: www.astrospot.ro iar pe forum am vazut ca se raspunde la destul de multe intrebari.
  •  
    • 283 mesaje
    12 Mai 2009, 10:27
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
    O saptamana frumoasa, tuturor!