Pestoaicele

•  
    • 333 mesaje
    29 Mar 2009, 11:37
    0 0
    Femeile Peste- sunt 'paralele' cu sexul?
    Eu asa am citit - si mi s-a adeverit.
  •  
    • 43 mesaje
    29 Mar 2009, 21:33
    1 0
    se spune ca nu exista femei frigide, ci numai barbati nepriceputi...

www.totalsubiectiv.ro
  •  
    • 333 mesaje
    29 Mar 2009, 23:17
    0 0
    E bine zis:
    "Se spune"
    Dar daca citesti despre Pesti ai sa vezi ca nu e chiar asa. Sunt considerate singurele femei din tot zodiacul carora nu le place sexul. Ci iubirea platonica.
    Evident, ca tot " se spune"
  •  
    • 392 mesaje
    30 Mar 2009, 00:11
    0 0
    da asa poate fi,si eu ca barbat ,din zodia pesti,mult mai mult imi place iubirea decat sexul.
  •  
    • 172 mesaje
    30 Mar 2009, 08:37
    1 0
    Cu siguranta exista barbati nepriceputi...
    Am prietene bune pesti si toate sunt foarte pasionale ,nu mai spun ce reactii au barbatii in preajma lor ...
  •  
    • 172 mesaje
    30 Mar 2009, 08:38
    0 0
    Pesti:

Mai receptiva de atat nu se poate! Femeia pesti viseaza cel mai mult la a-l vedea pe partenerul ei fericit. Este un semn de apa pentru care emotiile sunt foarte importante, asa ca va trai totul intens. Se confunda cu starea sa si experientele sexuale cu ea sunt o bogatie nu doar a simturilor, ci si a spiritului. Prefera locurile romantice, aproape de natura, deci nu va spune nu iubirii pe malul marii sau chiar in apa. Nu te speria daca trece de la o stare la alta: poate sa planga de fericire cateva ore bune. Dar nu cred ca este o problema, mai ales ca nu vei avea de gand sa ii oferi doar o noapte in doi…

Puncte erogene:

Cel mai mult ii place masajul talpilor. Cu uleiuri aromatice, mai ales cele mentolate, poti sa o aduci repejor in situatia de a-si dori sa treceti si mai repejor la altceva.
    Nu ar strica sa ii oferi inainte de masaj o baita placuta la picioare. I se va parea excitant sa te vada facand eforturi pentru ea si va vrea sa te rasplateasca la randul ei. Baia impreuna este foarte stimulativa, asa ca nu te opune. Vei fi surprins de cate ghidusii stie sa faca prin apa…

Si ce spuneai eudoxiu?...ca nu le place sexul?
  •  
    • 333 mesaje
    30 Mar 2009, 14:55
    0 0
    Eu am colegi care au sotii 'pesti' si fac din joi in Pasti. Asa mi s-a intamplat si mie.
    Uite aici o parere care mi personal mi se pare mai apropiata de realitate.
    Ca in preajma lor, barbatii 'dau din coada' este posibil sa fie asa, dar ele nu 'au chef'....si ei nu stiu asta.
    http://www.zodiac24.com/zodiacul_erotic/pesti.html

Femeia Pesti:
    Dintre toate femeile, despre ea se poate spune ca nu are o viata sexuala in sensul deplin al cuvantului. Este o romantica si prefera imaginarul. Ii place iubirea, dar mai mult ca ideal.
    In general, prea putin inclina catre sex si este fericita sa gaseasca barbati fara prea mari pretentii sexuale, chiar complexati. Atunci totul merge ca-n vis. Prefera sa fie mai degraba admirata decat posedata.
    I se poate insa intampla sa se trezeasca in ipostaza de amanta, neaparat in slujba unui barbat cu spirit ratacitor, a unui geniu romantic. Atunci poate fi o experienta pozitiva pentru partener, caci are talentul de a stimula barbatii insetati de ideal.
    La nici o femeie a zodiacului diferenta dintre placerea primita si cea daruita nu este atat de mare. Nu se poate niciodata debarasa de dorinta de a proteja, iar feminitatea si-o priveste ca pe o forma de protectie a partenereului.
    O atrag barbatii care sunt capabili sa iubeasca pana la uitarea de sine, care sa-l intruchipeze pe Fat-Frumos din copilarie.
    Drumul spre casatorie si-l va alege destul de repede, fara sa se gandeasca prea mult si astfel este predispusa la o casnicie nefericita. Dar, prin rabdarea si farmecul cu care e inzestrata, ea este poate singura femeie care poate transforma un esec intr-o glorie.
    In destinul ei, barbatii se perinda unul dupa altul. Ii iubeste pe toti cu duiosie, in final consolandu-se, ramanand inchisa si inaccesibila.
  •  
    • 49 mesaje
    30 Mar 2009, 20:07
    0 0
    Sunt Pesti si sotul Scorpion...pot spune ca faceam sex o data pe luna sau la doua luni dar asta fiindca aveam multe pe cap si ma oboseam zi de zi, copil , casa, depresii, plictiseala, sau uitam sa ma epilez sau nu eram suficient de energica si mi-era rusine sau eram prea obosita sa initiez actul ( iar sotul e genul "laid back" , nu ia initiativa ). Eram sortiti esecului, fiindca femeia pesti dc e lasata asa sa nu fie activa sexual, se puturoseste de tot si o face din obligatie apoi. Ma rog, mi-am revenit nu stiu cum, prin ce aliniere a astrelor . Ciudat e ca imi place sexul, insa nu si dc nu sunt stimulata psihic ( partea e vitala in actul sexual, psihicul ) si suntem f perverse noi pestoaicele + cica cele mai bune la sex oral..cu cine e barbat cu noi
  •  
    • 726 mesaje
    30 Mar 2009, 21:29
    0 0
    Sunt doar 12 zodii si milioane de oameni pe lumea asta,sumtem constienti de asta , nu??

Nu poti generaliza absolut deloc. Sunt femei scorpion paralele cu sexul, sau taur, sau fecioara.....Si exemplele pot continua...

Ma repet:NU poti generaliza.SHARON STONE este nascuta in zoida pesti., pe 10 martie si este considerata as in materie de sex si cu un apetit sexual foarte ridicat.

Sunt atatea planete si asteroizi imprastiati pe toata harta natala,in momentul nasterii unui nativ din aceasta zodie, plus ascendetul care are si el o influienta atat de mare.

OARE ne putem permite sa catalogam milioane de femei doar pentru soarele in mometul nasterii lor trecea prin constelatia pesti??
    Sa fim seriosi si cerebrali!!
  •  
    • 333 mesaje
    30 Mar 2009, 23:36
    1 0
    E ca si cum ai spune:
    cum, de la 2 oameni s-au facut atatia?
    Cred ca ai dreptate cand zici de 'lenevire'.

Dar, fara sa vreau sa supar pe cineva, m-am lecuit de "Pestoaice".
  •  
    • 726 mesaje
    31 Mar 2009, 14:40
    0 0
    mai euxi, tu ce zodie esti de alta treaba n-ai decat sa te limitezi la niste informatii atat de puerile??

te-ai gandit vreo secunda ca nu zodia este vinovata ci faptul ca nu sunteti pe aceiasi lungime de unda sau ai alte asteptari? sau poate vasta , varsta ei..lipsa de experienta..etc, isi spun cuvantul...

te sfatuiesc sa judeci matur si sa lasi copilarisme undeva in trecut, daca tot vb de sex , am pretentii sa fii si matur, mai ales in gandire nu doar in pat

"M-am lecuit de pestoaice".
    Eu cred ca-ti pasa de o "pestoica"...de ai deschis topicul asta hai fii deschis pana la capat si da-ne toate informatiile corecte nu doar zodia...spune varsta ta, a ei...doleantele tale, ale ei..etc.

nu te agata doar de o simpla zodie
  •  
    • 333 mesaje
    31 Mar 2009, 16:41
    0 0
    Eu am plecat de la cazul meu, am vazut si alte cateva, am citit si ce am postat mai sus, si am ajuns la concluzia asta.
    Evident, orice exceptie, intareste regula.
    Despre varsta: amandoi in jurul varstii de 40 de ani +/- 2. Deci, nu se pune problema.
    Cred ca cineva de mai sus, care spunea de o lenevire are dreptate.
    Teoretic ar fi trebuit sa fie o compatibuilitate fizica mare intre pesti si scorpioni. Dar, orice exceptie...
    Eu am deschis topicul pentru cei care sunt sau cunosc Pesti.
  •  
    • 726 mesaje
    31 Mar 2009, 18:58
    0 0

doar pentru ei....aha!!
    mda, corect..pentru prima data sunt partial de acord cu tine ..pana acum n-am fost deloc.
    40 de ani +/- 2 zici? ok!!!

ufff, lenevirea asta !!
  •  
    • 333 mesaje
    31 Mar 2009, 21:30
    0 0
    Scuze, ce ai vrut sa spui?
  •  
    • 726 mesaje
    1 Apr 2009, 08:15
    0 0
    nu-ti bate capul...doar incearca sa nu generalizezi...STIU ce sustin, mai mult decat cei/cele de aici!

vad ca te pasioneaza "pestoaicele". Iata, pentru studiu ai google.ro la dispozitie si iti atasez si eu un link:

http://www.scotty.ro/zodiac/zodiac_erotic/pesti_femeie.html

Chiar iti doresc sa ti se demonstreze, in decursul timpului, contrariu...
  •  
    • 333 mesaje
    1 Apr 2009, 12:08
    0 0
    Eu am plecat de la particular spre general, nu invers.
    Stii tu, odata ce te-ai 'fript' cu ciorba, mult timp nu mai vrei sa auzi de ea....
  •  
    • 726 mesaje
    1 Apr 2009, 12:55
    0 0
    sa inteleg ca la tine se face primavara doar cu o singurica floare??

mi-am amintit de un bun prieten care dupa ce s-a despartit de o iubita ce era intr-o alta zodie , cea a leului...a ramas efectiv setat ca leoaicele sunt cele mai cele. a cautat efectiv , blegul, timp de ani de zile numai femei din zodia asta.

cand il vedeai, era cu o femeie din zodia leu. Intr-un final, s-a casatorit cu una care este din zodia asta si care-i face viata un calvar, nu se compara nici pe departe cu cea pe care o avusese el candva in aceiasi zodie. Dar penrtu un timp la dus ..chiar zodia ei in eroare..Acum sufera ca un bleg, nu are forta sa o lase.

Mi se pare o aberatie sa ramai marcat pozitiv sau nu de o zodie...Copilarisme !!
  •  
    • 333 mesaje
    1 Apr 2009, 15:00
    0 0
    "Daca faptele nu probeaza cu teoria, trebuie sa renuntam la ele" (Murphy)
    Nu te contrazic in ceea ce ai povestit. Cerusem doar si alte pareri despre cele/cei din zodia Pesti.
    E vorba si de compatibilitatea dintre cei doi.
    Fizic, emotional, intelectual, cred.
  •  
    • 726 mesaje
    1 Apr 2009, 20:25
    0 0
    <> este a doua oara cand spui asta.

mi-am dat si eu cu parere...mai astepta daca eu nu te-am convins sau nu am spus ceea ce-ti doreai

nu stiu de ce dar obs. ca incepi sa ajungi la vorba mea...ca nu ai intalnit pe cineva cu care sa fii efectiv pe aceiasi lungime de unda.

Concluzionand, eu zic sa te debarasezi de toate individele din PESTI...inclusiv de mine care am o gramada de astre prin zodia asta " nesuferita" si " lenesa" si sa-ti cauti persoana cu zodia potrivita tie.

Se vede ca oricum pestoiaca aia (stii tu care!) buna sau nu la facut amor, te-a marcat...si asta-i cel mai importantt, intr-un final,... ca a lasat urme-n viata ta.

Nu-mi ramane decat sa-ti urez multa bafta-n pat cu cine vrei tu...si sa-ti gasesti o persoana ce sa fie intr-o zodie mirifica care sa te dea pe spate d.p.d.v. sexual.
  •  
    • 333 mesaje
    1 Apr 2009, 22:36
    0 0
    zodia aceea mirifica, stii cum se numeste?
    Raspuns:
    zodia PORCULUI