cum iubesc leii? dar celelalte zodii?
-
0 0uitati un articol scris de o prietena leoaica: http://www.totalsubiectiv.ro/dosar-008.html
fata e in cunostinta de cauza, ce mai!
totusi, cum iubesc celelalte zodii? -
te referi la aspecte astrologice?
pentru ca, intr/adevar, pe langa soare, mai conteaza si marte, iar pentru cele evoluate spiritual si uranus. apoi, mai sunt juno, casa a sapta si guvernatorul ei, si asa mai departe...
si toate astea dau, evident, o combinatie unica...
dar asta nu neaga anumite aspecte comune tuturor indivizilor cu o anumita combinatie astrala. -
leul isi doreste sa fie mereu in centrul atentie si uneori este orgolios. Eu sunt leu, insa nu ma consider fffffffffffff orgolioasa, fac o gramada de compromisuri, si las orgoliul la o parte atunci cand vine vorba de cei dragi mie. In relatia de cuplu, daca iubesc intradevar las de la mine, dar in limite foarte bine determinate. Nu as suporta sa devin penibila sau sa ma fac de ras.
-
estora ai dreptate. Te urca si cand ajungi sa cazi...e urat rau. iti spun din experienta ca am avut o relatie cu un leu si pe cat am fost de fericita pe atat sunt de nefericita acum. M-a facut sa ma simt ca o printesa si pe urma ca cel mai josnic om. cu cat urci mai sus cu atat doare cazatura mai tare crede-ma iti spun pe cuvant
-
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
-

e in stare de gesturi de tandrete, dar cumva doar ca un raspuns la ale mele. Eu la randul meu ma incapatanez sa ii raspund cu aceeasi atitudine..nu-mi dau seama, daca as renunta eu la raceala, as obtine de la el o atitudine mai calda? Uneori am impresia ca ma fac de ras, de-a dreptul. Asa ma face sa ma simt prin raceala si indiferenta