bolduri si sange

•  
    • 4411 mesaje
    17 Mar 2009, 20:18
    0 0
    Incep sa leg niste intamplari,de cateva zile ma rod tot felul de ganduri.N-am crezut in farmece niciodata insa ma cuprinde indoiala..

In urma cu cateva luni sora mea a gasit pe scara blocului,de la parter si pana la ultimul etaj,picaturi de sange foarte dese care se terminam in fata usii noastre;mama mea a intrebat toti vecinii daca au vreo legatura cu asta,daca au patit ceva ori au carat ceva ce ar fi putut sa lase urmele astea,si numeni nu stia nimic;eu nu locuiesc acolo insa tot acasa se poate numi;pana seara,in ziua respectiva s-a intamplat ceva rau,care nu s-a rezolvat nici pana astazi.

In urma cu vreo 6 ani locuiam intr-o casa cu mai multe persoane si am gasit la un moment dat bolduri infipte in pervazul ferestrei;imi amintesc ca mi s-a parut ciudat insa nu m-a framantat;am scos vreo 2 parca si le am aruncat,cu restul nu mi-am batut capul.Am citit pe net ca farmecele se fac cu bolduri dar n am gasit pentru ce anume..

De ani de zile imi merge numai rau,ultimele 8 luni au fost un cosmar care nu se mai termina.Am facut totul cum am stiut mai bine,nu am gresit nimanui cu nimic,nu sunt credincioasa insa nu mint,nu fur,nu insel,nu ividiez pe nimeni etc;nu mint pentru ca nu am motive sa o fac,sunt foarte cinstita,nu am nimic de ascuns.Va spun asta pentru ca incep sa cred ca mi se intampla lucruri necurate.Visez urat de ani de zile,in dragoste parca am fost blestemata pt cat am suferit,uneori mi se face frica in casa,parca imi vine sa ies,alteori am impresia ca e cineva la usa..

Vi se pare si voua ciudate intamplarile astea doua?...Sau devin paranoica?
  •  
    • 23 mesaje
    17 Mar 2009, 20:55
    0 0
    scumpa nu esti paranoica .... cauta un preot bun si povesteste i tot ce ti s a intamplat ! neaparat !
  •  
    • 110 mesaje
    17 Mar 2009, 22:10
    1 4
    ce ai gasit este ,,cumplit,,cum ?sunt periculoase acele ,,farmece,,trimise sunt insemnate cu sangele acelei persoane care ti-a vrut raul,un sange negru,priveste in trecut ,ai iubit un baiat care a fost iubit la randul lui de o alta care nu a putut accepta despartirea de el,a cautat razbunare,magie neagra si vandut sufletul pt. tine.cine te poate scapa?vrajitoarea care te-a legat dar cum noi nu putem sa aflam ,sa ne salvam eu te as sfatui sa te duci urgent la un preot spunandu-i povestea urmeaza-i sfatul ,in acelasi timp intr-o vineri mergi la 7 biserici fara sa te intorci din drum si da un acatist de 40 de zile pt.tine.in aceste 40 de zile tine post si roaga-te intens citeste sf.ciprian in fiecare seara cu o lumanare aprinsa sau candela,cu credinta.sa nu te sperii dar in aceste zile vei fii pusa la incercari grele dar se vor sfarsi,crede-ma.o noapte placuta.
  •  
    • 25 mesaje
    17 Mar 2009, 22:38
    0 0
    of..., ce sa zic ,e groaznic ce se intampla, din ce spui tu nu e de joaca, iti trebuie multa credinta in d-zeu ,rabdare , mergi la un preot cu har si cu frica lui d-zeu, ca sa te poata ajuta.; si eu traiesc astfel de cosmare ,poate mai rele ca ale tale,de 10 ani de cand m-am casatorit a inceput sa imi mearga rau, si mi-am dat seama tarziu, incoace , dar singurul ajutor a fost biserica si rugaciunile.Nici azi nu zic ca am scapat,dar am zis ca exista un d-zeu si le va pedepsi pe cele care imi fac rau. Daca vrei sa vb. mai multe iti dau adresa mea de mess vera_madi@yahoo.com mult noroc ca o sa ai nevoie.
  •  
    • 1509 mesaje
    17 Mar 2009, 23:11
    0 0
    Adriana, tu de unde stii toate astea?

El: ai mp
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Mar 2009, 23:11
    1 0
    M-am speriat si mai tare.Trebuie sa va spun ca eu nu sunt credincioasa,nu merg la biserica si mi se pare imoral sa fac toate aceste acatiste,sa discut cu preoti ,eu necrezand in dumnezeu.Ce sa-i spun preotului?"Nu cred in Dumnezeu dar am nevoie de ajutorul Lui?".

Am fost 7 ani cu un barbat,ne-am iubit f mult ,insa cu toate astea nu ne-am inteles deloc;parca sunt blestemata;nu mai am explicatie pentru tot ce mi se intampla;parca simt raul din jurul meu,de mai multa vreme,am presimtit ca ceva foarte rau ni se va intampla si asa a fost,iar de atunci nu-mi revin..

Sa vorbesc cu un preot si sa-i spun adevarul?N-as putea sa mint si sa spun ca sunt credincioasa;asa sunt dintotdeauna,n am putut sa cred,cu toate ca mama a incercat ,poate prea mult,sa ma apropie de biserica...
  •  
    • 28 mesaje
    18 Mar 2009, 03:56
    0 0
    Andreea, din perspectiva mea, nu esti paranoica. Sunt lucruri pe care stiinta nu le poate explica. Nu crezi in farmece, dar observ ca blestemul il iei in calcul, acceptandu-i oarecum existenta, si influenta in viata ta. Plecand de la blestem, sper ca esti deacord cu mine, atunci cand spun ca acesta ca si farmecele tin de entitati imposibil de perceput pentru om.
    Asa cum viata e opusul mortii, iar ura se opune iubirii. Farmecele si blestemul se situeaza la polul opus binelui, plecand de la premisa ca farmecele intruchipeaza raul. Raul si binele sunt la poli opusi, credinta e in opinia mea cea care te poate scoate din impas.
    Odata ce incepi sa motivezi partea negativa din viata ta, raportandu-te la farmece si blestem, banuiesc ca incerci sa gasesti o cale de a le elimina.
    Tot ceea ce conteaza acum, este cat de mult iti doresti tu sa iti imbunatatesti traiul, si de flexibilitatea ta.
    Nu as vrea sa crezi ca te judec, departe de mine gandul asta, sunt de parere ca fiecare dintre noi este liber sa creada in ce vrea. Insa imi permit sa extrag din speachul tau:"n-am putut sa cred", credinta nu este o chestiune pe care sa ti-o poata impune cineva. Ea poate fi in cel mai rau caz insuflata, eu una sunt insa de parere ca ea e in suflet si ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa o cauti.
    Intreaba-te, te rog, daca nu cumva aceasta imposibilitate a ta de a crede, nu vine din faptul ca dezaprobi cu vehementa o anume religie, sau institutia bisericeasca, sau poate se datoreaza tocmai insistentelor mamei tale.
    Lumina in minte si in suflet iti doresc.
  •  
    • 2784 mesaje
    18 Mar 2009, 17:37
    0 0
    Ar fi bine sa incerci sa faci ceva cat mai repede pt ca in timp e mai greu sa scapi de nenorocire.Poate ca in acest fel ti-e dat sa accepti ideea ca fara ajutorul lui Dumnezeu n-o vei scoate la capat.
  •  
    • 3741 mesaje
    20 Mar 2009, 13:34
    0 0
    Andreea, ai Pm
  •  
    • 283 mesaje
    21 Mar 2009, 13:56
    0 0
    Ofer consultanta in carti si tarot. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O zi frumoasa, tuturor!
  •  
    • 282 mesaje
    21 Mar 2009, 16:27
    0 0
    ti-ai facut peste tot reclama! Doamne iarta-ma!
  •  
    • 110 mesaje
    23 Mar 2009, 23:57
    0 0
    andreea x,dumnezeu iubeste neconditionat si ne iarta greselelile...