ritual de iubire

•  
    • 14 mesaje
    15 Mar 2009, 09:55
    0 0
    Daca este vreo eva care a incercat un ritual de iubire si a dat rezultate astept un raspuns, aici pe forum ori mp.E ceva urgent!!!!!pls!!!!!!
  •  
    • 27 mesaje
    15 Mar 2009, 10:54
    0 0
    Draga mea un singur lucru vreau sa-ti spun,dar fara suparare,ok?Niciodata dragoste cu forta nu va merge,orice ritual vei face,totului tot se va intoarce asupra ta sau poate vet avea un copil si toate pacatele tale vor pica pe copil si at iti vei da seama ca ai gresit,daca el te vrea va veni odata si odata,dar daca nu,nu are rost sa apelezi la ritualuri sa obligi pe cineva sa ta iubeasca ,pt ca nu va tine.Bafta.
  •  
    • 22 mesaje
    15 Mar 2009, 14:53
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 224 mesaje
    16 Mar 2009, 11:19
    0 0
    Fetelor...ma bag si eu in vorba...poate fata nu vrea sa faca un ritual sau o vraja(mai pe romaneste) pt o persoana anume,pt cineva cunoscut....sunt ritualuri(nu vraji),care se adreseaza celui care ii este sortit,sa apara,pt eliminarea energiilor negative care inconjoara persoana fizica si ii blocheaza initiativa si accesul spre oamenii cu care se potriveste.Cred ca cel mai bun ritual este rugaciunea sincera ,prin care sa vb cu D`zeu si sa il rogi sa iti trimita ganduri bune,sa poti face ce este mai bine pt tine.
  •  
    • 14 mesaje
    16 Mar 2009, 22:28
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi.Nu vreau un ritual pe care sa-l folosesc pentru a desparti pe cineva. Credeam ca ma poate ajuta cineva de aici.....
  •  
    • 1094 mesaje
    18 Mar 2009, 14:32
    0 0
    daca faci ceva cu iubire si fara a forta iti va iesii.

pui langa tine o lumanare aprinsa preferabil rosie, spui o rugaciune ca sa te conectezi sufleteste la un nivel mai profund, iti scrii dorinta pe o bucata de hartie pe care apoi o arzi, incredintand o astfel spiritului focului sa te ajute spre binele tau cel mai inalt ; daca dorinta ta va fii in armonie cu universul vei primii raspuns foarte repede..
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mar 2009, 21:57
    0 1
    Ms.Acest ritual se repeta de mai multe ori sau e suficient sa fie facut o singura data? Jass ti-am scris in mp
  •  
    • 283 mesaje
    21 Mar 2009, 14:02
    0 0
    Ofer consultanta in carti si tarot. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O zi frumoasa, tuturor!