barbatul fecioara

•  
    • 5 mesaje
    10 Iun 2004, 15:50
    0 0
    Buna fetelor,
    Va rog , hai sa analizam barbatul din zodia fecioara , cum se manifesta masculul acestei zodii!
  •  
    • 1928 mesaje
    10 Iun 2004, 17:50
    0 0
    singurul barbat fecioara pe care-l cunosc e un afemeiat fara succes, adica un frustrat sexual, libidinos, si haios pe deasupra. N-am iesit niciodata cu el, dar am avut surpriza sa-mi zica o data "cata vreme sunt eu aici, tu n-ai s ate mariti cu X" va dati seama ce soc am avut????
  •  
    • 1928 mesaje
    10 Iun 2004, 17:51
    0 0
    mi-ar placea daca moderatorul asta T A M P I T sa nu mai inlocuiasca cuvinte cum ar fi P R O S T cu haios!!!!
  •  
    • 11438 mesaje
    11 Iun 2004, 09:57
    0 0
    e cea mai dificila si egoista zodie masculina....
  •  
    • 2198 mesaje
    11 Iun 2004, 12:31
    0 0
    Carmelutza , nu ma mai speria , ca Dani e Fecioara!
    "Nemernicul " tot Fecioara era ?
  •  
    • 3526 mesaje
    11 Iun 2004, 12:33
    0 0
    Fetelor, al meu e fecioara si sunt cu el de 3 ani......eu sunt sagetator si daca ar fi fost sa ne luam dupa zodii, ne mancam coliva unul altuia. Ce Dumnezeu, sunt oameni si oameni!
  •  
    • 30 mesaje
    7 Sep 2004, 12:03
    0 0
    ...sa stiti ca cei mai dificili barbati sunt cei din zodia fecioarei. cauta sa te critice mereu..sa te faca sa te simti vinovat..si sunt extrem da rai la suflet..zgarciti si nici nu sunt buni la pat
    concluzia este k ..sunt cei mai neindicati barbati
  •  
    • 131 mesaje
    7 Sep 2004, 13:40
    0 0
    carrie, suntem pe invers la mine eu sunt fecioara si el sagetator...si avem aproape 2 ani.Am fost apropiata de destui "feciori"...daca le descoperiti punctele slabe sunt relativ usor de imblanzit.Mai greu cu orgoliul...
  •  
    • 249 mesaje
    8 Sep 2004, 17:30
    0 0
    Fetelor, eu am avut un prieten fecioara... L-am iubit mult, de fapt cred ca l-am placut mai mult pt felul in care arata, ma rog, in sf. la cat de natanga eram eu pe vremea aia mergea... Bai, nene dar mintea de inghetau apele, n-am vazut asa ceva.Si era un afemeiat de nedescris(arata intr-adevar bine, asta e adevarul, cam pitic dar bine de tot. Oricum, mi-am dat seama ce poama era si am avut grija, si acum mai vorbim la tel. cu toate ca este insurat si are si un copil dar el "ma iubeste nespus", "se gandeste tot timpul la mine", "viseaza la mine mereu", bla bla bla...Chiar ma distrez cateodata ascultandu-l cum se prosteste si ce-i debiteaza mintea.Oops, chiar maine e ziua lui...Aveti grija!