credet in facaturi sau vraji

•  
    • 27 mesaje
    12 Mar 2009, 14:17
    0 0
    Nu stiu cum sa incep,dar hai sa no mai lungesc.Am fost maritata cu tatal copilului timp de 7ani si a mai fost odata casatorit si a vb cu respectiva 3ani jumate si au stat 3 luni casatoriti.La inceput nu misa parut suspect,dar dupa ce mam mutat la el in casa am inceput sa am regrete si el era foarte rece cu mine si era numai cu mama lui,si aveam numai ganduri de sinucidere ce nu patisem de cand ma stiu eu pe lume si vedeam numai aiureli,am inceput sa merg la biserica si soacramea nu a fost de acord sa merg la biserica,at miam dat seama ca ceva nu este in regula si pe parcurs miam dat seama ca unbla cu vraji mai ales ca si sotul avea un conportament foarte urat cat am fost in casa lui si nimic nui mai placea ce apartinea la persoana mea si cu copilul a inceput sa se poarte urat.Am apelat la un preot si at parca a inceput sa realizeze ceva,dar nu era de ajuns pt ca ea tot timpu ma urmarea si nu puteam sa i deschid mintea.Am gasit soareci morti sub prini si sobolani morti pe dupa teracota si numai la mine in camera si faceam curat tot timpu.De ce nu gaseam si in celelalte camere,ca doar erau usi intre camere si taman la mine in pat gaseam soareci morti.Cum?