Ce fel de persoana esti
-
0 0Deci eu va pot spune un singur lucru cum esti tu vorbareata,,amuzanta,,serioasa..daca ai masina daca ai serviciu daaca etc..
numai spunetimi...asa
dci e serios daca nu credeti punetima la incercare...
spunetimi asha
data nasterii si anul...
si eu va spun...si ce e mai bine pentru voi nu sunt vro vrajitoare am putini ani..dar..va pot spune..
doar ziceti data nasterii(anul) -
pai nu am o metoda anume ..nu as putea sa explic e cam ciudat..orcum nu am incercat la multi oamnei doar la cativa si miau spus ca e asaha adika e bn ceam spus insa..sa vedem la tine...
ce pot sa zic..pai...vad intrutotul esti o buna negociatoare,vad ca nu prea iti pasa...de altii....(poate unii ai mai ocolesti///)hmm..poate si psiholog..tiar prinde...
insa cred ca...ori tiai dezvoltat anume calitzati...daca nu este timpul sa iesi in fata sa te faci mai remarcata...
insa vad esti o persoana buna.. cat de caat dar cu..bun simt... -
pentru amy bine ca scrii tu mai bine, vad ca stii sa ai corectezi pe altii fate profesoara de romana .cine stie ..acolo reusesti sigur dar aici nu ai ce cauta ...iti spun sigur oamenii de aici au nevoie de sfaturi si etc...
nu de corectari....in fine ma abtn sa spun mai multe....se vede deja ce fel de persoana esti -
pentru ispita....
Ai o personalitate artistica. Ai transformat intotdeauna uratul in frumos si griul in culori stralucitoare limpezi. Ai profitat de toate ocaziile de a te exprima si i-ai facut pe ceilalti sa se simta importanti....tino tot asa insa nu mai depinde atat de mult d ebunurile materiale...