help me pls

•  
    • 164 mesaje
    11 Mar 2009, 18:17
    0 0
    Va rog daca stiti ceva ca sa ai noroc...ce fel de talismane..sau ceva
    o sa va vina sa radeti...dar eu am numai ghinion..si e oribl va spun odat si odata si voi o sa aveti sa va impiedicati de orce sa va iasa totul haios sa ....etc...faze super penibile..
    e otibil!!!!! eu numai suport...sincer ..
    ori stiti de deochi ..se intampla sa ai si ghinion?sau ce?
  •  
    • 25 mesaje
    11 Mar 2009, 19:18
    0 0
    tot suntem in postul pastelui, mergi la un maslu si da un acatist de 40zile ,si eu am trecut prin asa ceva ...singurul ajutor vine de la dumnezeu, mai tarziu dar vine.... daca vrei mai vb.....
  •  
    • 164 mesaje
    11 Mar 2009, 19:39
    0 0
    mai eu am 15 -16 ani cum dau eu acatist si cum se da ala?si ce e ala?..scuzama....nustiu dar talisman norocos? am mai auzit pe aici o discutie dar..hmm crezi ca ..daca il iau il port cateva zile ma rog si la dumnezeu...il purific habar nam cum inca nu lam cumparat..voi avea noroc si daca sa zicem ca voiavea..daca nul voi mai purta nu voiavea nimic sau si mai rau ghinion rau rau???..ce zici raspundemi si mie la intrebari te rog
  •  
    • 25 mesaje
    12 Mar 2009, 16:32
    0 0
    miercurea si vinerea acum in postul pastelui toata lumea...care tine post merge la biserica cu un acatist adica un pomelnic pentru cei vii , sint trecuti toti din familie care se roaga pentru sanatate si tot ce vrei tu... stai la maslu pana se termina ,si parintele iti citeste acatistul tau ,;daca intelegi ceva ,daca nu intraba si tu mama bunica si o sa iti spuna.trebuie sa tii post sa te spovedesti sa te rogi si o sa vezi mari schimbari in timp in viata ta in bine.
  •  
    • 282 mesaje
    12 Mar 2009, 22:31
    0 0
    exista o carticica bisericeasca. chiar se numeste " Talismanul". e bine sa o citesti zilnic si sa o porti mereu la tine. daca-mi dai adresa ta de mail ti-o trimit. o am scanat-o si o poti scoate la imprimanta
  •  
    • 333 mesaje
    13 Mar 2009, 20:56
    0 0
    Vreau si eu:
    eudoxiu2008@yahoo.com

Merci
  •  
    • 282 mesaje
    13 Mar 2009, 22:26
    0 0
    ti-am trimis mail-ul cu rugaciunea talisman, de fapt sunt mai multe fisiere, pentru fiecare pagina am facut un fisier..sper sa te descurci, daca nu scrie-mi un mail
  •  
    • 164 mesaje
    16 Mar 2009, 16:06
    0 0
    trimitemi la adresa asta te rog frumos..
    the_coolgirl64@yahoomail.com