cata intelegere necesitata o balanta?
-
0 0Salut! Eu sunt leu, iar iubitul meu este balanta. Relatia noastra are doar 4 luni, suntem la inceput si totul e provocator si incitant pentru mine. Problema este ca e atat de minunat uneori de nu mai stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale, dar alteori ma intreb ce caut langa el.
Cateodata e indiferent, imi pare incapabil de a supravietuii unui refuz.
Este o persoana ocupata, fapt pentru care reusim sa ne intalnim de 2-3 ori pe saptamana... iar asta ma cam scoate din minti .. pentru nu primesc toata atentia pe care o doresc.
ce credeti... cum ar trebuii sa procedez... sa astept sa vina lucrurile de la sine... sa ii complimentez de fiecare dat cand imi doresc sa fac asta?
sa il complesesc cu afectiune... sau sa joc la fel ca si el ... sa fiu distanta si rece uneori?
Ce ii place unei balante... sa fie centrul universului partenerului... sau sa alerge dupa prada? -
da, ai rabdare si nu-l presa.
cauta-l cu o frecventa apropiata de cea cu care te cauta si el - acesta este ritmul lui natural, echilibrul lui intre viata exterioara si cea interioara.
sunt si eu balanta (cu ascendent in balanta) si urasc oamenii insistenti, care nu imi inteleg nevoia de spatiu si timp personal.
ai intrebat:
"Ce ii place unei balante... sa fie centrul universului partenerului... sau sa alerge dupa prada? "
raspunsul este:
nici una, nici alta. (balantelor nu le plac extremele.) -
Buna,
Eu sunt Balanta, prietenul meu este Leu si avem o relatie de 6 ani.
Si eu sunt o persoana careia serviciul ii mananca o mare parte din timp, astfel ca pot sa iti spun ca apreciez mult la Leul meu faptul ca nu este insistent, ca nu ma suna de 10 ori pe zi, ca intelege ca uneori am nevoie de un timp numai al meu.
Nu inseamna ca nu tinem la cel de langa noi daca suntem uneori distanti, ci doar ca Balanta inclina in acel moment spre partea profesionala si nu spre cea sentimentala.
De multe ori, Balanta isi ofera siesi toata atentia, astfel ca ii este mai greu sa o indrepte si catre celalalt.
Din experienta mea de cuplu, pot spune ca Balanta si Leul se completeaza perfect.Balanta e idealista, Leul pragmatic.
Chiar daca nu mereu spune, Balanta considera vitala relatia ei cu Leul, se simte in siguranta.Pentru mine, Leul meu este un refugiu, un bun sfatuitor. -
aolo de nu imi vine sa...va crap..
mai oameni buni nu conteaza zodia..
DACA TU TE INTELEGI BINE E TOTUL OK DEPINDE UNII AU ALT COMPORTAMENT SI ALTA GANDIRE POATE DAIA NU VA INTELEGETI NU CA..ZODIA SI ALTELE..
DEPINDE TREBUIE SA FITI APROAPE LA FEL LA COMPORTAMENT SAAU SA AVETI AVCELAS MOD DE A GANDI CA SA VA INTELEGETI.. -
multumesc mult sibilica.
girl64... e dreptul tau sa nu crezi in zodiac... dar eu cred ca nu e necesar sa te enervezi.
nu inteleg de ce te-a deranjat atat de tare topicul meu.
pentru a ma face inteleasa as vrea sa te intreb daca... ai/ai avut/ sau crezi ca exista o relatie in care totul sa fie ca in basme, sa il cunosti pe cel de langa tine din primul minut?
Eu una cred ca de multe ori trebuie sa depui eforturi pentru a cuceri, si a pastra ceea ce ai cucerit.