pentru rozmunda-dezlegare vise

•  
    • 79 mesaje
    9 Iun 2004, 13:57
    0 0
    draga rozmunda, imi cer scuze ca ma bag in fata, dar...
    sa-ti povestesc ce vis am avut, am visat ca mergeam printr-o padure si ma gandeam sa nu intru in vreo panza de paianjen, si tocmai atunci am intrat intr-una, care era destul de mare, am reusit sa ies din ea, dar pe piept aveam un paianjen foarte mare, care s-a speriat si el de mine, apoi nu stiu cum am ajuns in casa parintilor mei (care de fapt in vis nu arata ca cea din realitate), si incercam sa dorm, eram in pat cu prietenul meu, mama mea si nepotul meu.asternuturile erau murdare si la un moment dat, de sub patura au inceput sa iasa niste soareci, inofensivi ce-i drept.m-am speriat si imi era rusine sa-i spun mamei mele ca vreau sa plec din aceasta cauza, si il rugam pe prietenul meu sa plecam cat mai repede de acolo.
    mai mult nu-mi mai aduc aminte.
    daca poti descifra ce am visat sau daca are vreo semnificatie...cert este ca am avut un somn foarte agitat.
    multumesc mult rozmunda.
  •  
    • 509 mesaje
    9 Iun 2004, 14:43
    0 0
    danita, am facut o exceptie pentru tine desi am strigat o pauza, iti scriu pentru ca mi se pare un vis destul de periculos...paianjeni-griji, soareci sarcina, iar asternuturi murdare si teama...sarcina nedorita. ai grija!!!!
  •  
    • 79 mesaje
    9 Iun 2004, 16:47
    0 0
    multumesc mult rozmunda, din pacate am citit mesajul tau cu pauza dupa ce l-am scris pe al meu.iti multumesc inca o data.
  •  
    • 3 mesaje
    5 Iun 2011, 15:23
    0 0

buna ziu:am si eu o intrebare:am visat pe iubita mea de care sunt despartit ca ne-am impacat...ce semnifica acest vis?va rog sa-mi spuneti daca stiti.va multumesc

•  
    • 3 mesaje
    5 Iun 2011, 15:25
    0 0
    buna.am si eu o intrebare:am visat pe iubita mea de care sunt despartit dar mi-o doresc inapoi...si toata ziua ma gandesc sa fiu cu ea...am visat-o ca ma iertat si ca suntem imp...ce semnifica acest vis?puteti sami rasp?va multumesc