Descifrati-mi visul, va rog!

•  
    • 962 mesaje
    9 Iun 2004, 09:24
    0 0
    M-am visat intr-un magazin cu mai multe persoane mature, printre care si parintii mei si parintii prietenului meu. Eu stateam cu mama mea si cu mama lui iar ceilalti separati.

Am gasit o rochie superba neagra, m-am imbracat cu ea dar dupa cateva secunde am descoperit ca partea neagra se da jos si a ramas o rochie alba superbaaaaaaaaaaaa! Nu am cuvinte!

Va rog frumos, cele care aveti carti de vise sau va pricepeti, ce inseamna cand te visezi imbracata intr-o rochie alba superba care nu e de mireasa? Eram atat de incantata si ma uitam in toate oglinzile posibile...La un moment dat o tipa blonda din magazin s-a uitat urat la mine si m-am simtit f bine k mi-am dat seama k ma invidiaza pt ca aratam super in rochia aia...
  •  
    • 1033 mesaje
    9 Iun 2004, 11:06
    0 0
    yaoshi..vezi pe site.ul acvariei..
    www.acvaria.com/

nu e de rau!!! e bine ca nu te.ai visat mireasa, asta nu e bine , stiu de la bunica mea !!!
  •  
    • 1928 mesaje
    9 Iun 2004, 11:25
    0 0
    rochie alba inseamna nunata, rochie neagra inseamna doliu, femeie tanara, cearta, oameni blonzi inseamna bucurii...

cred ca treci printr-o perioada mai dificila si vrei sa gasesti o rezolvare favorabila la problemele tale cotidiene.
  •  
    • 265 mesaje
    16 Feb 2007, 13:48
    0 0
    Ma incumet sa expun si eu o analiza.
    Mamele din vis sunt tot ceea ce iti ofera protectie in viatza reala.Atat tu,cat si prietenul tau,sunteti aparent lipsiti de griji in ceea ce va priveste.Dar,acea rochie neagra este imaginea ta in fatza celorlalti,este felul in care tu abordezi lucrurile.Pun pariu ca esti o femeie destul de neincrezatoare si destul de rezervata(asta imi spune rochia alba)Dar ai invatzat sa iti completezi lipsurile si iti place sa fii puternica,MISTERIOASA(acest sentiment de mister iti ridica parul pe maini),iti place sa te deosebesti nu prin vorbe,ci prin tacere(asta imi spune rochia neagra).Poti fi periculoasa prin dorinta de razbunare atunci cand vrei.Iti place sa domini,dar nu pe cai directe.Faptul ca cele doua mame se aflau in magazin alaturi de voi si faptul ca fiecare era mai apropiat de mama sa,atrage atentia asupra relatiei voastre.Este vb despre comportamentul tau vis-a-vis de el.Hotarasti sa fiii mai deschisa,sa-ti exprimi sentimentele mai liber,sa fii mai sincera.(dezbracarea rochiei negre de sub care apare rochia alba).O faci intr-un mod triumfator si mandru! Nu este cea mai buna alegere!In scurt timp vor aparea "rezultatele" care,desi aduc un castig evident(faptul ca femeia care te priveste este blonda),iti aduc multa nefericire,invidie si gelozie.Risti sa fii prost inteleasa de catre partener si de catre cei din jur.Nu este important sa le arati celorlalti cat de mult iubesti si ce suflet curat ai, ci sa-ti demonstrezi in primul rand tie!Sugestia mea este sa reflectezi mai mult asupra dorintelor tale,asupra vaorilor adevarate,facand abstractie de parerile celor din jur.Este un vis care se refera exclusiv la sentimentele tale,prin care, desi ai un scop nobil,risti sa resimti rezultatul mandriei de sine si a placerii de a te afla pe culmi.Ar fi fost important sa-mi spui daca acest vis l-ai avut in urma unor divergente,sau in urma descoperirii unor lucruri nestiute.