povestitimi

•  
    • 72 mesaje
    1 Mar 2009, 14:22
    0 0
    buna vreau sa stiu si eu ce fel de intamplari ati avut..in legatura cu..vraji,magie,astrologie,ghiccit...etc...
  •  
    • 57 mesaje
    1 Mar 2009, 20:26
    0 0
    Eu am apelat la diferite persoane sa-mi ghiceasca in tarot sau carti obisnuite.Un lucru e clar nu e o stiinta exacta si nu cred ca oricine poate face asta cu succes, nu este de ajuns sa stii semnificatia fiiecarei carti tb sa ai si un har.
    Am apelat la doua persoana pe net care mi-au ghicit contra cost.Una a fost cam pe alaturi in ceea ce mi-a zis, a doua mi-a ghicit destul de bine cam70-80%s-a adeverit.Cred totusi ca cel mai indicat este sa fii fata in fata cu persoana care iti ghiceste , sa tai tu cartile sau sa le alegi.Am mai trimis sms-uri pe acvaria dar asta cu mai mult timp in urma si acolo prezicerile mi se par reale, mie mi s-a adeverit exact ce a zis numai ca a durat ceva timp.Acum astept sa vad daca ceea ce mi-a zis aish se va implini.
  •  
    • 72 mesaje
    2 Mar 2009, 16:35
    0 0
    da si mie mi sa adeverit si chiar pe siteul ala adika de acolo vroiam sa iau un talisman norocos dar u ce crezi??? sunt adevarate ...atsea talismane norocoase...medalioane pt deschiderea visurilor teau ajutat vrodata
  •  
    • 25 mesaje
    6 Mar 2009, 10:16
    0 0
    DACA VREI SA AFLI MAI MULTE SI ESTI CURIOASA, EXISTA UN SITE ACVARIA CONTRA COST.DACA TE INTERESEAZA. SI EU AM APELAT LA EA. O ZI BUNA!
  •  
    • 25 mesaje
    6 Mar 2009, 10:21
    0 0
    IN LEGATURA CU TALISMANELE NOROCOASE DIN CRISTALE CEL MAI IMPORTANT ESTE SA LE PURIFICI ATUNCI CAND INTRI IN CONTACT CU ELE SI VREI SA LE PORTI SI SA LE INCARCI CU ENERGIA TA SA LUCREZE PENTRU TINE SI CEL MAI IMPORTANT SA CREZI IN ELE SA LUCREZE PENTRU TINE.
  •  
    • 36 mesaje
    8 Mar 2009, 18:57
    0 0
    Nu sunt eu ceamai indicata,dar nu mai apelati la vraji sau talismane norocoase etc.Daca e sa fie bine o sa fie bine,daca nu -nu.Scuzatima nu vreau sa va supar.