Manastirea Frasinei

•  
    • 351 mesaje
    1 Mar 2009, 09:34
    0 0
    As vrea sa ma duc la Manastirea Frasinei pt ca am auzit o gramada de lucruri bune despre aceasta manastire.
    Daca ati fost acolo as vrea sa-mi impartasiti din experienta voastra si sa-mi spuneti cu ce impresii ati ramas.
    Multumesc anticipat!
  •  
    • 2784 mesaje
    2 Mar 2009, 12:26
    0 0
    Ai probleme asa grave?Esti din zona?
  •  
    • 351 mesaje
    2 Mar 2009, 19:28
    0 0
    Sunt din Bucuresti.
    Pt mine problema mea este grava si vreau sa ma duc sa dau slujbe acolo.
    Tu ai fost la manastire?
    Cum a fost?
  •  
    • 23 mesaje
    2 Mar 2009, 22:35
    0 0
    indiferent de problema se gaseste solutie..trebuie sa stii unde sa cauti...
    Despre manastirea Frasinei se stie ca este renumita pentru slujbele care le fac calugarii( acele slujbe se fac in oricare manastire). Indiferent la ce manastire vei merge important este sa mergi cu sufletul curat si cu credinta si cu siguranta problema ta se va rezolva.Exista si manastirea Cotmeana, in jud Arges. si preotul de acolo te poate ajuta foarte mult!
    iti doresc numai bine.
  •  
    • 351 mesaje
    3 Mar 2009, 07:34
    0 0
    Stiu ca si manastirea Cotmeana este buna insa nu ma pot duce la amandoua odata......le iau pe rand.
    Sunt convinsa ca Dumnezeu ajuta pe toata lumea.........
  •  
    • 23 mesaje
    3 Mar 2009, 10:36
    0 0
    la manastirea Cotmeana daca mergi miercuri, vineri sau duminica il poti gasi pe preot. Trebuie sa te incarci cu multa rabdare si speranta, este foarte multa lume.Trebuie sa te inregistrezi pe o lista si sa astepti sa ti vina randul...
    Iar la manasirea Frasinei am fost dar numai jos la femei, nu stiu cum poti lua legatura cu vreun calugar. probabil daca vorbesti cu vreo calugarita de acolo...si ai grija sa nu treci de acel indicator/panou...si sa urci la barbati. Eu nu am vazut acel panou si am urcat putin, noroc ca ni s a oprit masina !!!..ca altfel, nu se stie ce se putea intampla.
    noroc mult...si fara piedici.
  •  
    • 2784 mesaje
    3 Mar 2009, 11:55
    0 0
    Se intampla ce i s-a intamplat unei curioase care a vrut sa stie ce se intampla:a murit.Daca esti din Bucuresti incearca la manastirea Cotmeana ca e si mai aproape iar daca reusesti sa stai de vorba cu preotul iti spune si de unde ti se trage necazul si ce trebuie sa faci.Saptamana asta nu primeste dar poti sa mergi si sa lasi un acatist.
  •  
    • 351 mesaje
    3 Mar 2009, 20:09
    0 0
    pai de ce sa mor?
    Ma duc la manastirea pt femei.......si apoi ma duc intr-un pelerinaj organizat de Patriarhia Romana si in mod sigur preotul care ne insoteste nu ne va lasa sa urcam si o sa ne spuna.
    Chiar ti s-a oprit masina?
    Singura?
    Sau v-ati dat voi seama si v-ati intors din drum?
  •  
    • 351 mesaje
    3 Mar 2009, 20:30
    0 0
    eu am inteles ca la Frasinei mai precis la biserica de jos pt femei coboara in fiecare zi cate un preot pt slujba.
    Eu o sa plec pe 14 martie si asta cade intr-o sambata si sper sa vorbesc cu un preot avand in vedere ca suntem si in postul Pastelui cred ca se fac slujbe si la biserica pt femei.
  •  
    • 23 mesaje
    4 Mar 2009, 11:20
    0 0
    buna!
    am fost cu o prietena, nici una din noi nu a mai fost la Frasinei. stiam de faptul ca nu avem voie sa mergem la calugari, stiam ca este undeva sus...din cate ne au explicat indrumatorii dar nu ne asteptam sa fie atat de aproape acel panou. Nu am nici un interes sa te mint....pur si simplu nu am vazut acel panou...si am urcat cativa metri...si din senin masina s a oprit!!! ne am uimit ...si ne am pus intrebari ce se intampla...ne am dat jos din masina si ne a sarit in ochi acel panou!!!! am avut mare noroc. asta a fost cu ceva ani in urma.
    dar daca tu mergi cu cineva care stie nu trebuie sa ti faci probleme.
    numai bine si noroc!
  •  
    • 351 mesaje
    4 Mar 2009, 12:41
    0 0
    Stiu ca nu ai nici un interes sa minti si bineinteles ca te cred pe cuvant.
    Abia astept sa ma duc si sa dau slujbe si sper din suflet sa ma ajute Dumnezeu sa-mi rezolv problema.
    Multumesc mult pt interventie si poate mai tinem legatura.
  •  
    • 23 mesaje
    4 Mar 2009, 13:33
    0 0
    Sunt convinsa ca te ajuta Dumnezeu...trebuie sa ai credinta!
    intotdeauna binele a invins raul!
    cu ajutorul Lui am trecut peste multe multe probleme de tot felul...este o lupta, poate, mai lunga dar cu final fericit!
  •  
    • 1 mesaje
    21 Dec 2011, 21:26
    3 0

Va rugam frumos Prea Cuviosi Parinti sa ne pomeniti la Sfanta Proscomidie la vii un tanar de 20 de ani cu numele de botez Dragos Ionut grav bolnav.S-ar putea sa ii fi facut cineva lucruri necurate,i s-a inmuiat tot corpul,simte ca ii merge ceva pe coloana pana la cap  de cand, a baut un pahar de Aghiazma de la bunica lui.Banuim ca aceea nu a fost Aghiazma ,tanarul acesta nu mai poate sa mai gandeasca normal pentru a termina liceul ,ii oboseste corpul,in momentul acesta el este intins la pat.Va rugam frumos Prea Cuviosi Parinti ajuta-ti-l pe Dragos Ionut cu Sfintele Slujbe.Cu Smerenie din judetul Prahova Blagoslaviti si iertati.Va dorim Sfintele Sarbatori de Craciun cu bucurii Duhovnicesti si sporiri in nevointele Monahanale.

IEROMONAH MAXIMILIAN