Manastirea Frasinei
-
0 0As vrea sa ma duc la Manastirea Frasinei pt ca am auzit o gramada de lucruri bune despre aceasta manastire.
Daca ati fost acolo as vrea sa-mi impartasiti din experienta voastra si sa-mi spuneti cu ce impresii ati ramas.
Multumesc anticipat! -
indiferent de problema se gaseste solutie..trebuie sa stii unde sa cauti...
Despre manastirea Frasinei se stie ca este renumita pentru slujbele care le fac calugarii( acele slujbe se fac in oricare manastire). Indiferent la ce manastire vei merge important este sa mergi cu sufletul curat si cu credinta si cu siguranta problema ta se va rezolva.Exista si manastirea Cotmeana, in jud Arges. si preotul de acolo te poate ajuta foarte mult!
iti doresc numai bine. -
la manastirea Cotmeana daca mergi miercuri, vineri sau duminica il poti gasi pe preot. Trebuie sa te incarci cu multa rabdare si speranta, este foarte multa lume.Trebuie sa te inregistrezi pe o lista si sa astepti sa ti vina randul...
Iar la manasirea Frasinei am fost dar numai jos la femei, nu stiu cum poti lua legatura cu vreun calugar. probabil daca vorbesti cu vreo calugarita de acolo...si ai grija sa nu treci de acel indicator/panou...si sa urci la barbati. Eu nu am vazut acel panou si am urcat putin, noroc ca ni s a oprit masina !!!..ca altfel, nu se stie ce se putea intampla.
noroc mult...si fara piedici. -
Se intampla ce i s-a intamplat unei curioase care a vrut sa stie ce se intampla:a murit.Daca esti din Bucuresti incearca la manastirea Cotmeana ca e si mai aproape iar daca reusesti sa stai de vorba cu preotul iti spune si de unde ti se trage necazul si ce trebuie sa faci.Saptamana asta nu primeste dar poti sa mergi si sa lasi un acatist.
-
buna!
am fost cu o prietena, nici una din noi nu a mai fost la Frasinei. stiam de faptul ca nu avem voie sa mergem la calugari, stiam ca este undeva sus...din cate ne au explicat indrumatorii dar nu ne asteptam sa fie atat de aproape acel panou. Nu am nici un interes sa te mint....pur si simplu nu am vazut acel panou...si am urcat cativa metri...si din senin masina s a oprit!!! ne am uimit ...si ne am pus intrebari ce se intampla...ne am dat jos din masina si ne a sarit in ochi acel panou!!!! am avut mare noroc. asta a fost cu ceva ani in urma.
dar daca tu mergi cu cineva care stie nu trebuie sa ti faci probleme.
numai bine si noroc! -
Va rugam frumos Prea Cuviosi Parinti sa ne pomeniti la Sfanta Proscomidie la vii un tanar de 20 de ani cu numele de botez Dragos Ionut grav bolnav.S-ar putea sa ii fi facut cineva lucruri necurate,i s-a inmuiat tot corpul,simte ca ii merge ceva pe coloana pana la cap de cand, a baut un pahar de Aghiazma de la bunica lui.Banuim ca aceea nu a fost Aghiazma ,tanarul acesta nu mai poate sa mai gandeasca normal pentru a termina liceul ,ii oboseste corpul,in momentul acesta el este intins la pat.Va rugam frumos Prea Cuviosi Parinti ajuta-ti-l pe Dragos Ionut cu Sfintele Slujbe.Cu Smerenie din judetul Prahova Blagoslaviti si iertati.Va dorim Sfintele Sarbatori de Craciun cu bucurii Duhovnicesti si sporiri in nevointele Monahanale.
IEROMONAH MAXIMILIAN