cum sunt barbatii pesti
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
4 Iul 2004, 14:09eu cred ca barbatii pesti sunt cei mai draguti oameni...cel putin asa e cel pe care l-am cunoscut eu...nu mai exista altul ca el...e frumos de pica...e cel mai loial sot si cel mai bun tata pe care l-am cunoscut (
pacat ca eu am un taur)...hm...parerile sunt impartite... -
4 Iul 2004, 18:35sotul meu este peste, suntem casatoriti de 14 ani, este fidel, familist, chiar afacerist, pe el il intereseaza starea financiara a familiei, facturile, are grija si de copil, ma ajuta la treburile gospodaresti, intelegator, pasional, iubaret, dar e o chestie, trebuie sa stii cum sa-l iei, comunicarea e de baza, si sa fii deschisa fata de el, fara minciuni si inselatorie
-
5 Iul 2004, 03:55hi, si al meu frumos de pica si ii plac banii la nebunie...deci de fam, nu am ce sa-i reprosez, de casa...cuminte...dar extrem e violent..asa ca-l dupa 4 ani de "batai" regulate, sa nu uit cine e sefu'..am hotarit sa divortzez..
( -
6 Iul 2004, 15:19am fost si eu cu un peste 6 ani de zile si devenise atat de plictisitor si delasator ca am renuntat. nu il intereseaza banii, doar distractiile, alcoolul si sa-i fie bine in conditiile in care tu nu te superi. atunci cand te superi pe el, incearca orice si dupa un timp revine la ce a fost. asta cam e barbatul peste, din ce am trait eu. nu era violent doar ca ma plictisea enorm si nu ii placeau banii si confortul.
Înapoi la: Forum » Astrologie