cum sunt scorpioancele??????????
-
0 0daca discut cu x y z , DESPRE ZODII ,si spun ca eu sunt SCORPION , tresare. CE PARERE AVETI EVELOR ,DE CE?
-
hai sa ne adunam scorpiilor!!!si eu sunt scorpion...stii de ce cred eu ca tresare?ptr.ca zodia noastra e singura care are 2 planete in domiciliu-marte si pluton...marte este zeul razboiului, iar pluton este zeul ce guverneaza taramul de dincolo...noi avem intuitie, putere de patrundere si a anumita atitudine in fata vietii pe care doar un scorpion o poate intelege-as zice o intelepciune nativa, pe care nu o au alte semne...si se mai zice despre noi ca suntem razbunatori in sensul ca nu uitam nimic din ce ni se face rau si ca asteptam si toata viata daca e nevoie si platim- si platim crunt...cam asta e de spus...eu intro perioada eram inconjurata de scorpioni-si fete si baieti si planuiam chiar o petrecere a scorpionilor?cum ar fi? poti macar sati imaginezi?...ha!ha!mai scrie si spunemi cum vezi tu viata in general si daca esti sc.de oct sau de nov.corina
-
Si eu sunt scorpioanca
)
Eu nu pot sa zic sa sunt razbunatoare...dar daca am ocazia sa platesc cuiva,o fac cu cea mai mare placere.
De obicei,foarte greu ma calca cineva pe coada,dar si daca a facut-o...
Cred ca suntem caracterizati de o anume profunzime a sentimentelor si daca iubim,iubim din tot sufletul -
pinkcamy-- am o matusa care este un scorpion f. razboinic- iar sotul ei e taur!!!
sincer, ea "spala" pe jos cu el !!! asa e si sotul tau, fara pic de personalitate, sau te impunge de cate ori are ocazia????!!! te intreb ca fapt divers!!! eu sunt taur n.25.04/unchiul meu n02.05, dar este opusul meu....desi suntem TAURI !!!!
asa ca chestia asta cu zodiile si cu ascendentul ma cam lasa rece !!!