cum sunt scorpioancele??????????

•  
    • 72 mesaje
    6 Iun 2004, 23:32
    0 0
    daca discut cu x y z , DESPRE ZODII ,si spun ca eu sunt SCORPION , tresare. CE PARERE AVETI EVELOR ,DE CE?
  •  
    • 3354 mesaje
    7 Iun 2004, 10:41
    0 0
    hai sa ne adunam scorpiilor!!!si eu sunt scorpion...stii de ce cred eu ca tresare?ptr.ca zodia noastra e singura care are 2 planete in domiciliu-marte si pluton...marte este zeul razboiului, iar pluton este zeul ce guverneaza taramul de dincolo...noi avem intuitie, putere de patrundere si a anumita atitudine in fata vietii pe care doar un scorpion o poate intelege-as zice o intelepciune nativa, pe care nu o au alte semne...si se mai zice despre noi ca suntem razbunatori in sensul ca nu uitam nimic din ce ni se face rau si ca asteptam si toata viata daca e nevoie si platim- si platim crunt...cam asta e de spus...eu intro perioada eram inconjurata de scorpioni-si fete si baieti si planuiam chiar o petrecere a scorpionilor?cum ar fi? poti macar sati imaginezi?...ha!ha!mai scrie si spunemi cum vezi tu viata in general si daca esti sc.de oct sau de nov.corina
  •  
    • 509 mesaje
    7 Iun 2004, 15:50
    0 0
    si eu mi-s scorpie...brrr...
  •  
    • 636 mesaje
    8 Iun 2004, 08:59
    0 0
    mai puneti una bucata scorpie pe lista voastra!
    scorpie de octombrie,ascendent in rac (asa am aflat pe un site)
  •  
    • 122 mesaje
    8 Iun 2004, 11:26
    0 0
    Si eu sunt scorpioanca )
    Eu nu pot sa zic sa sunt razbunatoare...dar daca am ocazia sa platesc cuiva,o fac cu cea mai mare placere.
    De obicei,foarte greu ma calca cineva pe coada,dar si daca a facut-o...
    Cred ca suntem caracterizati de o anume profunzime a sentimentelor si daca iubim,iubim din tot sufletul
  •  
    • 150 mesaje
    8 Iun 2004, 12:07
    0 0
    Si eu sunt scorpioanca!
    Nascuta in noiembrie, ascendent in balanta.
    Pupici
  •  
    • 72 mesaje
    8 Iun 2004, 16:59
    0 0
    cory, sunt scorpio de nov.dar tu? scorpiutelooooor !!! caracterizarea noastra:tandre,iubarete,misterioase,jucause siiiii super sexoase...........etc mai vorbim noi . apropo ,cory esti COOL! va pupic !
  •  
    • 1033 mesaje
    9 Iun 2004, 11:19
    0 0
    sexoase, poate !!!, dar sunteti al n@ibi de razboinice !!!!
  •  
    • 72 mesaje
    9 Iun 2004, 15:25
    0 0
    monkey,razboinice? dAAAAAAAA! luptatoare pt.dreptate,demnitate,dragoste si pt. ceea ce dorim de la viata. prietena "scorpio" este sarea-n bucate!!!
  •  
    • 72 mesaje
    9 Iun 2004, 15:33
    0 0
    monkei,razboinice?daaaaaaaaaaaa! luptatoare pt.dreptate,demnitate si pt. ceea ce dorim de la viata. prietena "scorpio" este "sarea-n bucate" ce zici?
  •  
    • 72 mesaje
    9 Iun 2004, 15:44
    0 0
    monkey,inca ceva,al meu sot este taur(ca si tine)iar baietii mei sagetatori. am citit mesajul tau de la "cezodie sunteti?"intelegi?
  •  
    • 1033 mesaje
    10 Iun 2004, 11:11
    0 0
    pinkcamy-- am o matusa care este un scorpion f. razboinic- iar sotul ei e taur!!!
    sincer, ea "spala" pe jos cu el !!! asa e si sotul tau, fara pic de personalitate, sau te impunge de cate ori are ocazia????!!! te intreb ca fapt divers!!! eu sunt taur n.25.04/unchiul meu n02.05, dar este opusul meu....desi suntem TAURI !!!!

asa ca chestia asta cu zodiile si cu ascendentul ma cam lasa rece !!!
  •  
    • 72 mesaje
    10 Iun 2004, 17:54
    0 0
    daca el ma impunge....eu il intep si suntem chit .avem o relatie de prietenie,fiecare are dreptul la exprimare...nu exista casnicie fara discutii."daca dragoste nu e,nimic nu e" adam al tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sotul)ce zodie este? te pupic!
  •  
    • 33 mesaje
    11 Iun 2004, 11:48
    0 0
    si eu sunt Scorpion
  •  
    • 182 mesaje
    11 Iun 2004, 12:41
    1 0
    si eu, si eu scorpion cu ascendent in scorpion..
  •  
    • 1033 mesaje
    11 Iun 2004, 13:09
    0 0
    cel de pe hartie, adica cel virtual e peste... //iar acu' am o balanta -data dr@cu !!!
  •  
    • 72 mesaje
    13 Iun 2004, 11:15
    0 0
    cred ca stai bine echilibrezi balanta cum vrei tu,e marfa ,il urci sau il cobori pina la limita imposibilui,te invidiez ,taurasul meu cand vede rosu e nasol ,ii iese fum pe nari si e ca el.
  •  
    • 1033 mesaje
    14 Iun 2004, 15:30
    0 0
    pinkcamy, da ai dreptate....
    dar in ultimul timp, nemernicul s.a prins..ca tin f. mult la el si acum se joaca el cu mine....
    ceea ce, sincer- nu.mi convine !!!!!

nu stiu ce solutie sa gasesc????!!!!
  •  
    • 3354 mesaje
    14 Iun 2004, 15:56
    0 0
    sunt scorpion de oct, 25 cu ascendent in leu...sunt periculoasa ce mai!!!sunteti dragute toate...cum ar fi o petrecere numai cu scorpioni si scorpioance...????
  •  
    • 72 mesaje
    14 Iun 2004, 18:38
    0 0
    ah,cat va iubesc scorpiutelor,suratele mele,si cu petrecerea noastra cred ca va fi cea mai tare de pe planeta ........MONKEI desi nu esti scorpio,imi placi cred ca ai echilibru in viata ,observ ca esti cu picioarele pe pamant (mai vorbim noi despre adam al tau.BINE AI VENIT PRINTRE NOI!!!!!!!!