Urania
-
0 0credeti in ce spune Urania? eu nu vreau sa cred de f mult timp, deoarece am impresia ca prevede numai de rau si nu vreau sa ma sugestioneze negativ. de altfel... nici nu mi s-a potrivit vreodata ce spune sau nu mai imi amintesc...
din pacate, weekendul trecut am nimerit-o la tv tocmai pe zodia mea-capricorn si iar m-a bagat in sperieti - ca saptamana asta capricornilor o sa li se intample ceva rau ce nu poate fi controlat, este mai presus de noi si nu avem cum sa schimbam mersul lucrurilor, iar acest rau tine de un statut, o postura pe care le pierdem definitiv sau ca ne implicam intr-un scandal din care iesim "sifonati " ... in fine, nu mai stiu exact cum zicea, dar era cam grav!
eu refuz sa cred, dar asa m-a speriat ca nu pot sa nu ma gandesc.
voi ce ziceti? capricorni sau alte zodii, credeti in urania, vi se intampla ce spune ea in general? -
Este adevarat ca Urania pune accentul pe ceea ce S~AR PUTEA sa se intample rau si asta,pt ca,in general toate horoscoapele dau numai de bine si noi stim ca viata nu e numai lapte si miere.E bine ,daca te preocupa astrologia,sa cauti sa intelegi ca,nu toti oamenii nascuti in aceeasi zi/luna,au acelasi tip de destin.Conteaza enorm ora,orasul,tara;ce face ea e o aproximare,ce s`ar putea sa se intample la nivel absolut general,nu trebuie luat personal.Una e sa fii un capricorn de 60 ani si alta unul de 25,sa zicem.nu?Urania se adeseaza mai mult celor cu notiuni de astrologie.....
-
offf.... nu vreau decat sa treaca saptamana asta, cum o trece... si nu o sa mai ascult niciodata ce spune. daca e sa se intample ceva rau, se intampla si gata, general vorbind! dar decat sa stai cu frica in san si sa astepti sa iti pice o caramida in cap, mai bine nu stii si te ia prin surprindere!
-
Si mie imi spune de-un timp numai de rau....iar mie imi merge bine....uneori se potriveau (coincidenta sau nu!) unele chestii, alteori, nu. Si eu sunt cam sperioasa
de felul meu, dar incerc sa nu ma mai gandesc.
Unii spun ca Urania ar fi foarte profi in ceea ce face, eu nu prea mai cred in ea....
Donna, ce facem daca nu stim engleza...?!