Viversum

•  
    • 27 mesaje
    8 Feb 2009, 23:38
    0 0
    Buna.as vrea sa sa va intreb daca ati apelat la siteul asta si daca s-a indeplinit ceva din ceea ce au prezis cei de acolo..multumesc.
  •  
    • 208 mesaje
    9 Feb 2009, 09:13
    0 0
    buna imi spui si mie te rog ce e cu site-ul asta? e ceva interesant?poate intru si eu mersi
  •  
    • 33 mesaje
    9 Feb 2009, 12:07
    0 0
    /
  •  
    • 57 mesaje
    9 Feb 2009, 13:15
    0 0
    Eu m-am inscris pe acest site cu ceva timp in urma , mi-am ales de acolo un consultant dar nu am primit nici un telefon, deci......
  •  
    • 27 mesaje
    10 Feb 2009, 18:50
    0 0
    Eu am primit telefon la maxim cateva minute dupa ce am ales consilierul..si s-a intamplat asa de fiecare data cand am ales unul..on line. Vroiam sa stiu ce parere aveti si daca s-a adeverit ceva din cele prezise.
  •  
    • 27 mesaje
    10 Feb 2009, 18:51
    0 0
    Bulinutza vad ca esti la curent..Ai Apelat si ce parere ai?
  •  
    • 33 mesaje
    11 Feb 2009, 22:20
    0 0
    .
  •  
    • 27 mesaje
    11 Feb 2009, 22:52
    0 1
    Eu am colaborat cu mai multi de acolo pentru ca vroiam sa vad ce imi spune fiecare eram cam sceptica..momentan colaborez doar cu dl Balaceanu..mie mi-a dezvaluit multe lucruri din trecut la fel ca si tie pe care nu avea cum sa le stie si multe s-au si intamplat deja prezise de el..astept acum sa se intample ceva f important pentru mine si nu mai am rabdare. Vroiam sa stiu daca a mai colaborat cineva cu cei de acolo..eram curioasa dar asa cum spui speranta moare ultima. merci de raspuns.
  •  
    • 1094 mesaje
    14 Feb 2009, 17:41
    0 0
    trecutul e usor de "vazut" energie care exista deja, dar viitorul nu exista inca, tu il creezi in functie de alegerile pecare le faci in prezent.
  •  
    • 967 mesaje
    15 Feb 2009, 18:59
    0 0
    Eu am ales pe d-na Kkasandra,clarvazatoare ,ghicit in tarot ,am pus termenul de apelare 4 h si am fost sunata.Nu prea am fost eu pregatita sa imi adun gandurile si sa stiu exact ce intreb,cam imprastiata.I-am zis ce anume ma intereseaza studii si servici si am fost multumita de raspuns,acum sa fie asa.
  •  
    • 91 mesaje
    15 Feb 2009, 19:53
    0 0
    buna seara !
    l am contactat pe dl. Balaceanu si pot spune ca este foarte tare !!!
  •  
    • 967 mesaje
    15 Feb 2009, 22:09
    0 0
    si eu m-am gandit de ce nu l-am ales pe el? Are un cv mai amplu
  •  
    • 11 mesaje
    18 Feb 2009, 12:01
    0 0
    Am sunat si eu din curiozitate si l-am cerut pe d-l Balaceanu. Din cauza ca am acordat calificativul "bine" mi-a raspuns ca sa ma duc sa vorbesc cu alti consilieri. Nu mi-a zis nimic, nici de trecut si nici de viitor, doar ca sa-i scriu pe email si ca imi spune el ce sa fac si ca dupa aia o sa vad ca o sa fie bine. Asa ca nu aveam de ca sa spun ca a fost "faorte bine". Deci daca nu-l lauzi se pare ca se supara. Nu a spus ca se va intampla ceva concret intr-o anume perioada de timp, asa ca... sunt curioasa sa vad daca imi raspunde.
  •  
    • 2784 mesaje
    19 Feb 2009, 20:10
    0 0
    Si cum formulez cererea prin e-mail?Mai tine el minte ce am vorbit la telefon si ce indrumari a zis ca-mi trimite prin e-mail?
  •  
    • 27 mesaje
    21 Feb 2009, 19:53
    0 0
    Pai intri la Balaceanu in profil si alegi proces de consiliere prin email. Mai trebuie sa formulezi cererea odata, e clar ca nu mai tine minte ce ati discutat la telefon, el face o oferta si daca esti de acord iti trimite raspunsul la cererea ta. Eu colaborez cu el de vreo 2 luni jumate si vreau sa spun ca cam tot ce a prezis s-a adeverit pana acum dar mai nou a cam luat-o pe "aratura" imi zice cam pe langa pentru ca eu stiu ca situatia e alta suta la suta asa ca nu stiu ce sa mai cred..o sa vad ce se intampla.
  •  
    • 27 mesaje
    21 Feb 2009, 19:55
    0 1
    Si eu am apelta la D-na Kkasandra din curiozitate si pot sa spun ca a fost ok, mi-a cam zis ce s-a intamplat ce se intampla si ce se va intampla. Ramane de vazut daca asa va fi.
  •  
    • 2784 mesaje
    23 Feb 2009, 12:21
    0 0
    Cat se plateste pt consilierea prin mail?Si daca o ia pe aratura eu platesc bazaconiile si ma mai induce si in eroare.
  •  
    • 155 mesaje
    23 Feb 2009, 15:23
    0 0
    am citit si eu ce ati scris...mi-am facut cont pe viversum si am cerut sa vorbesc cu acest domn balaceanu:
    ce mi-a zis chiar nu conteaza, ce e mai important este ca primesc mail sa-i fac evaluare. in loc sa-i scriu la clienti ii dau reply si ce credeti ca-mi raspunde: "esti un baiat grozav. scrie-mi la clienti evaluarea ta."
    ma jur ca de 36 de ani tot fata sunt
  •  
    • 41 mesaje
    24 Feb 2009, 13:53
    0 0
    nu cred in site-ul asta,nici nu sti exact care stie cu aevarat si care,este la plezneala,daca sunteti interesate,va recomand pe cineva cu experienta ,va pup!!!ps: nu e in niciun caz sarlatanca,este o tipa obisnuita si are si o meserie frumoasa.sa auzim de bine!!!
  •  
    • 41 mesaje
    24 Feb 2009, 13:55
    0 0
    ma iertati pentru greseli!!! m-am grabit tare tare,sunt la job)