Biserica Sf Anton

•  
    • 208 mesaje
    8 Feb 2009, 14:05
    0 0
    Buna. A fost cineva la biserica Sf Anton? Am auzit ca face minuni. As vrea sa aud si eu cateva pareri daca ati fost pe acolo
  •  
    • 84 mesaje
    10 Feb 2009, 21:02
    0 0
    de unde esti?
  •  
    • 157 mesaje
    12 Mai 2009, 16:59
    0 0
    Unde este biserca Sf Anton?
  •  
    • 84 mesaje
    12 Mai 2009, 17:54
    0 0
    poate este vorba despre biserica din Padova (italia)....Sf Anton din cate stiu eu protejeaza cei aflati la drum, ...cand am mers eu ..inauntru la statuia lui erau foarte multe poze din diferite accidente puse de oameni in semn de multumire ca i-a salvat...
    sper sa nu fac o confuzie
  •  
    • 72 mesaje
    12 Mai 2009, 21:10
    0 0
    sau poate e cea din constanta?
  •  
    • 432 mesaje
    12 Mai 2009, 21:13
    0 0
    este vorba de biserica Sf Antonie cel Mare, care se afla in spatele Hanului lui Manuc.
    intr-adevar se zice ca acest sfant face minuni si eu chiar pot sa spun din proprie experienta, ca pe mine m-a ascultat de cate ori i-am cerut ajutorul. eu merg de un an si ceva acolo, incerc sa ajung saptamanal. Acolo se face o slujba martea, care se zice ca este ziua sfantului ( lucru total gresit, asta cu martea este la catolici...dar deh...lumea a ramas cu obiceiul asta), te duci cu un acatist timp de 9 marti si a 10 marti duci ulei, faina,paiine, in semn de multumire.
    eu, personal nu am tinut asta cu 9 marti, pt ca nu cred in astfel de ritualuri, ci doar m-am dus si m-am rugat la icoana lui.
  •  
    • 283 mesaje
    12 Mai 2009, 23:39
    0 0
    Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
    O saptamana frumoasa, tuturor!