Compatibilitate...

•  
    • 99 mesaje
    31 Ian 2009, 11:29
    0 0
    fecioara -taur ? am citit cam peste tot k se potrivesc dar nu prea mi se pare? aveti ex de relatii de genul asta?
  •  
    • 344 mesaje
    1 Feb 2009, 17:07
    0 0
    Eu sunt taur si am prietenii extrem de bune cu doua fecioare -tipe. Am fost cu un baiat fecioara, mult timp daaaar...desi inainte ma luam mult dupa zodii, o dată ce am crescut mi-am dat seama că numai trăsăturile sunt comune, inclinaţiile, dacă vrei să le spui aşa, în timp ce mediul, modul în care a fost crescută o persoană este elementul decisiv.

Spun asta pentru că aveam idei preconcepute în legătură cu vărsătorii - în timp ce îmi doream un baiat fecioară, unde compatibilitatea ar fi fost mai mare - nu suportam zodia vărsător. Am acceptat să fiu cu un tip până la urmă, ne certam, încăpăţânaţi amândoi...în fine..nu ne înţelegeam deloc bine. Ne-am desparţit, am cunoscut un al baiat de care imi placea extraordinar de mult - arăta ca o fecioară, eram sigură că e - dar s-a doveit a fo tot vărsător, timid, retras şi ca personalitate, diametral opus faţă de primul. Au pasiuni şi înclinaţii comune dar diferă ca de la cer la pământ.

Ce vream să spun de fapt, da, taurii cu fecioarele sunt perfecţi împreună. Acum depinde care tauri cu ce fel de fecioare. Lasa horoscopul jos şi discută cu tipul. Dacă ăsta nu-ţi place, nu generaliza.