Ce parere aveti despre barbatii berbeci?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
29 Ian 2009, 00:550 0Buna fetelor! cum vi se par berbecii? Al meu nu prea e comunicativ, lucru ce ma scoate din sarite!! In voi ce ziceti? Cum se comporta ca soti/tati?
Va pup -
29 Ian 2009, 15:06buna...sotul meu e un berbec nascut pe 31 martie!eu sunt varsatoare...u ce zodie esti?ce pot sa-ti spun e ca sunt f incapatanati,nu suporta ca atunci cand sunteti suparati sa nu vb cu el,intr-adevar nu e prea comunicativ,dar cu ajutorul tau poate sa inceapa sa vb fara sa se opreasca,depinde numai de tine...cum ti-l inveti asa il ai....avantajul e ca sunt f fideli...
-
29 Ian 2009, 16:59gatita are dreptate in ce spune,dar eu voi adauga: o cunostinta are sotul berbec si isi aduce amantul in casa,culmea,il pune pe el sa il cheme(ca vezi Doamne au fost colegi de liceu)....oare asa or fi toti berbecii?
-
30 Ian 2009, 00:43Multumesc tutror! Pt Gatita_lavy eu sunt leoaica. Compatibilitatea e destul de ridicata si nu pot sa neg aspectul asta insa vreau sa aflu cat mai multe despre ei
-
30 Ian 2009, 22:31buna.si eu am prietenul in zodia berbec.si....sincer,ii place sa infloreasca mult,ii place sa minta fara rost,fara ai aduce vreun beneficiu,sau sa_i foloseasca la ceva.minte de dragul de a mintii.sincer si eu as vrea sa aflu mai multe
Înapoi la: Forum » Astrologie