iubesc o balanta

•  
    • 110 mesaje
    26 Ian 2009, 14:31
    1 0
    Da, iubesc un barbat balanta
    Sunt fericita
    "Problema" e ca mi se pare perfect...
    Voi ce spuneti - sunt barbatii balanta asa perfecti?

Poate as putea spune ca e cam timid, ca n -are initiativa in pat...dar nu e chiar asa un defect

Eu sunt pesti
    Astept parerile voastre
  •  
    • 445 mesaje
    26 Ian 2009, 14:58
    0 0
    Stai linistita, nu e perfect. Nici pe departe! Dar, daca tie ti se pare perfect, ce intrebi de fapt aici?
  •  
    • 2439 mesaje
    26 Ian 2009, 18:31
    0 0
    Sunt mereu nehotarati in iubire, cei mai mari afemeiati, cei mai mari cuceritori, cei mai buni amanti!!! :O
    Ai mare grija!
  •  
    • 67 mesaje
    26 Ian 2009, 21:41
    0 0
    subscriu, dar se pricep foarte bine sa para perfecti
  •  
    • 726 mesaje
    27 Ian 2009, 14:56
    0 0
    barbatul balanta este sensibil, in primul rand. apoi ar urma: nehotarat. acum depinde foarte mult de mediul in care traieste.... partea cu zodia nu stiu in ce masura influenteaza
  •  
    • 6 mesaje
    28 Ian 2009, 16:42
    0 0
    barbatii balanta sunt sensibili,tandrii,romantici dar pot fi si invers si fac totu in ambitie ca sunt orgoliosi.....sunt de treaba,inteligenti,nu sunt timizi.....si intradevar sunt ffffffff cuceritori
  •  
    • 3036 mesaje
    29 Ian 2009, 01:44
    0 0
    barbatii balanta nu-s deloc timizi.

de fapt, ei nu sunt insistenti (din simplul motiv ca nu sunt disperati) - ceea ce este cu totul altceva.

dar un peste nu prea sesizeaza astfel de diferente de nuante.

referitor la sex: daca satisfactia este mai mica decat placerea de a citi o carte buna, balanta nu prea se va osteni sa iti scoata chilotii in ritm de tango.
    dar, daca esti o companie placuta, o sa aiba o relatie cu tine... pentru o vreme.
  •  
    • 110 mesaje
    29 Ian 2009, 12:20
    0 0
    Donna..

Balanta mea perfecta, e chiar foarte insistenta si asa a fost de la inceput.... de ex insista sa ne vedem zilnic si asta de la inceputul relatiei adik de 7 luni

Si mie imi place asa si-l iubesc
    Dar am sesizat o anumita lipsa de initiativa in pat, dar nu stiu dak pana la urma are legatura cu zodia
  •  
    • 627 mesaje
    29 Ian 2009, 21:51
    0 0
    balanta e o zodie cardinala = are initiativa

o balanta autentica nu e timida, e doar diplomata

eu zic sa il cauti pe prietenul tau la ascendent
  •  
    • 3036 mesaje
    31 Ian 2009, 06:18
    0 0
    zilnic, de 7 luni? wow...
    sincer, m-as impusca in capul meu de balanta cu ascendent in balanta

deci da, cauta-l la ascendent. sau la psihiatru...