Eu Balanta- El Rac
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
24 Ian 2009, 02:100 0l-am cunoscut in urma cu 9 ani si de 4 suntem casatoriti.mi s-a parut cel mai potrivit barbat pt. mine dar acum parca ma plictiseste.stie cineva ceva despre aceasta combinatie? eu am citit ca nu e deloc recomandata o casatorie intre cele 2 zodii dar pana acum totul a mers struna.ce parere aveti?
-
24 Ian 2009, 04:01zi-i sa faca niste tumbe, sa te distreze nitel...

dupa 9 ani de relatie, incepe sa te cam plictiseasca oricare partener din zodiac.
cu siguranta nici tu nu mai reprezinti o mare noutate pt el.
de aici incolo incepe, de fapt, marea aventura a unui cuplu - si anume, mentinerea lui. -
24 Ian 2009, 17:50da ai dreptate. dar e foarte greu sa mentii o relatie care nu iti aduce nici o bucurie . oricum avem foarte multe amintiri impreuna si nu asi vrea sa divortez. dar nu mai e cum era si asta nu imi palce. dar racul meu e in ultimii ani foarte abatut si are un stil de a se inchide in el de nemaipomenit. dar imi e drag asa cum e .dar parca nu mai e iubirea cea fost intre noi. ma simt neglijata si nu mi-a dat niciodata motive sa cred ca are pe alcinevaavand in vedere ca am foarte mult timpm liber am inceput prin al folori in alte scopuri care cred ca incet ma vor distanta si mai mult de el. eu am 25 el 30 dar cateodata are un stil atat de matur de a tine predici de ma plictiseste. poate aveau dreptate cei care au zis ca casatoria intre cele doua zodii nu este recomandata de loc. nu stiu cert este ca eu nu mai pot.
Înapoi la: Forum » Astrologie