ce parere aveti despre raci? f/b rac???

•  
    • 41 mesaje
    20 Ian 2009, 09:52
    0 0
    As vrea sa stiu... eu sunt rac... daca mai cunoasteti persoane din aceasta zodie... cum sunt vazute ele?? .. cu ochi buni... sau... altfel ...
  •  
    • 49 mesaje
    20 Ian 2009, 21:21
    0 0
    ca sa intelegi fiinta rac,tre sa vezi in horoscopul vietii anterioare,de ce s`a nascut in rac...pt ca nu prea a apreciat valorile familiei si acum tre sa o faca.Deci:cel mai important e,sa dea cea mai mare atentie familiei.Femeile rac ,poate o fac,dar barbatii rac ,sunt printre cei mai infideli din tot zodiacul.Zodia,cred eu,conteaza,doar in proportie de 30%,in rest e educatie si mostenire genetica.Imi place astrologia,ma fascineaza,dar nu as caracteriza un om doar dupa zodia in care s`a nascut,e ultimul lucru la care m`as uita.
  •  
    • 21 mesaje
    22 Ian 2009, 23:13
    0 0
    sotul meu e rac si pot sa il caracterizez ca fiind introvertit, un bun sfatuitor , familist convins, si pot continua cu calitatile. in schimb racii mai au si defecte destule printe care ar fi zgarcenia. dar ca tata racul e cel mai bun
  •  
    • 1 mesaje
    23 Ian 2009, 09:58
    1 0
    am avut un prieten rac timp de 14 ani. Cand eram impreuna ma facea sa cred ca doar pe mine ma iubeste dar nereu ma insela.Spre exemplu intr o zi a venit la mine la servici sa mi spuna ca nu ne putem vedea in ziua respectiva,ma sarutat,mi a zis ca sunt printesa lui si ii e dor mult de mine dar trebuie sa mearga cu seful lui.Stupoare!!!!!!Dupa doua ore ma sunat cineva si mia zis ca la vazut cu o tipa! Sincer acum numai stiu nici daca ma iubit vreodata,sunt doi ani de cand nu ne am mai vazut,inca in sufletul meu il mai doresc imi e dor de el dar am ajuns la concluzia ca daca el nu a facut nimic sa ma pastreze si mereu cauta alta femeie,asta insemna ca nu ma iubit.In primii ani umbla cu una mai in varsta el avea 27 ani ea avea 40 ani,acum doi ani cand lam prins pentru ultima data cu alta,ea avea 25 ani el 41.Am citit ca racii sunt infideli dar am ajuns sa cred ca ei nu au sentimente deloc