Indragostita de un capricorn !!!

•  
    • 16 mesaje
    2 Iun 2004, 12:35
    0 0
    Buna fetelor !! Sunt un capricorn "ca din carti"; cam in toate horoscopurile pe care le-am citit, ma regasesc in proprtie de 90 %.Sunt indragostita lulea de un capricorn.Si nu se lasa!!!! Citeam printre mesajele voastre,cum este descris un capricorn.....ambitios...fidel pana in panzele albe !!El are o prietena, dar are mai mult un soi de obligatie fata de ea ca l-a ajutat foarte mult in cariera. Are doar 26 de ani, dar nu stiu cum am facut de m-am indragostit de el .El ba da semne ca vrea, ba se face ca nu intelege semnele mele...Se cam joaca...Nu stiu ce sa mai fac, dar eu numai la el ma gandesc. Mai sfatuiti-ma si pe mine....cineva care a mai avut de-a face cu capricorni din astia caposi si ambitiosi. Cum sa-l iaaaaaau ca mor !!!! Pupici la toate
  •  
    • 218 mesaje
    2 Iun 2004, 15:39
    0 0
    De ce nu-ti vezi de treaba ta?
    Tie ti-ar place sa stea o "gina-oarecare" cu bunghiul la prietenul tau si sa ti-l pandeasca la cotitura?
    Vrei parerea mea? (capatata prin experienta vietii langa un capricorn) Ei bine, capricornii sunt cei mai corecti si fideli barbati!
    Cauta-ti de altul!
  •  
    • 1620 mesaje
    2 Iun 2004, 16:38
    0 0
    Ia-l cu 2 degete.
  •  
    • 3526 mesaje
    2 Iun 2004, 16:40
    0 0
    auzi, bey gina, daca il iei, da prietenei (ooops, fostei) situl evelor s-o consolam...........
    e? faci asta ptr. noi?
  •  
    • 16 mesaje
    2 Iun 2004, 16:52
    0 0
    Carrie....esti pe gustul meu..Stii ce se intampla?! Stiu ca nu e foarte frumos sa gandesc asa dar ce sa-i fac daca mor dupa el?!Si apoi am si ajuns la concluzia ca viata trebuie traita...Poate nu va iesi nimic, dar de ce sa nu am si eu ceva la care sa "fantezesc"..Pupici pentru sustinatoare....Pentru fata suparata pe mine...iti recomand o doza mititica de tupeu
  •  
    • 218 mesaje
    3 Iun 2004, 11:02
    0 0
    Ai dreptate Ginuto!
    Sunt persoane care aleg ca solutie pentru rezolvarea problemelor, tupeul.
    Eu raman la reteta "clasica" - bun simt + un dram de intelepciune.
  •  
    • 132 mesaje
    3 Iun 2004, 11:12
    0 0
    Gina,
    Nu te supara pe mine dar nu sunt de acord cu ceea ce spui!!! Da, viata trebuie traita dar nu calcandu-i pe ceilalti in picioare!!
    Prietenul meu e capricorn, si din cate stiu eu ( ) mi-a fost fidel!! Nu stiu daca asta este o caracteristica a zodiei sau nu.
    Dar de ce nu te gandesti ca ai putea fi pusa tu in situatia sa ai un prieten si alta sa incerce sa ti-l fure?!?! Nu e chiar placut!
    Cred ca poti gasi alt barbat care sa nu fie legat de nimeni si care sa-ti placa la fel de mult!!
  •  
    • 38 mesaje
    3 Iun 2004, 15:15
    0 0
    sa zicem ca reusesti sa il "furi"...esti sigura ca vei reusi sa-l si pastrezi? capricornul e foarte fidel (sunt cu un capricorn de vreo 8 ani de zile si inaitea lui am vorbit tot cu un capricorn). sa-ti spun ceva:
    chiar daca ea(prietena respectivului) il pune pe liber , iar tu fiind prin zona ii vei lua locul, daca el mai are ceva pt ea va pastra legatura si ori de cate ori va crede ca are o sansa sa o ia de la capat isi va incerca norocul . daca vrei sa-ti spun mai multe despre capricornul barbat si cum reactioneaza el scrie-mi pe pmichelle2512@hotmail.com
  •  
    • 122 mesaje
    4 Iun 2004, 11:12
    0 0
    Pmichelle2512,vreau sa-mi spui si mie mai multe despre barbatul capricorn!!!!!!!!!!!!!! te roogg
  •  
    • 8 mesaje
    4 Iun 2004, 16:30
    0 0
    shi mie te rog
    multzam
  •  
    • 318 mesaje
    4 Iun 2004, 18:30
    0 0
    Gina,nu?
    S-ar putea ca ceea ce ti-a spus,adica motivul pentru care sta cu prietena lui sa nu fie acela.De obicei batbatii capricorni nu recunosc in fata nimanui sentimentele pe care pe au pentru pers.iubita,sau cel putin in cazul tau el ezita pentru ca e posibil sa calce stramb,ceea ce nu prea il incanta nici pe el..cred!
    Si eu sunt tot cu un caprcorn,ce coincidenta (ma refer la pmichelle2512) ca inaintea lui am avut tot capricorn!
    Asa ca ,daca el nu simte nimic pt.tine,nu insista!Capricornilor nu le plac persoanele insistente!
  •  
    • 38 mesaje
    5 Iun 2004, 18:21
    0 0
    malisca, azulejo, ce anume doriti sa stiti? scrieti-mi pe adresa pmichelle2512@hotmail.com
  •  
    • 38 mesaje
    5 Iun 2004, 18:25
    0 0
    aaliah ai un mesaj pe yahoo....
  •  
    • 8 mesaje
    9 Iun 2004, 19:32
    0 0
    pmichelle am trimis un mail pe hotmail
    merci
  •