scorpion si balanta

•  
    • 48 mesaje
    1 Iun 2004, 20:45
    0 0
    ce parere aveti de o relatie dintre un barbat scorpion si o femeie balanta?
    poate cineva sa imi dea un raspuns?
  •  
    • 450 mesaje
    18 Iun 2004, 21:01
    0 0
    Din pacate, nu prea merge..."o spun si astrele". Totul se bazeaza pe o pasiune foarte mare intre ei, insa acest lucru e singurul care tine relatia...
    Comportamentele si caracterele sunt foarte diferite...scorpionul este aparent rece, de neinteles, nu prea se exteriorizeaza iar balanta este dornica de tot felul de atentii, gesturi, vorbe care o fac sa se simta iubita, dorita, rasfatata. Nu o sa prea primesti asa ceva de la un scorpion...
    Dar, oricum, totul e relativ....depinde si de fiecare in parte...
    La mine, dupa ce s-a pierdut pasiunea...a incetat relatia de vreo 2 ani jumatate(cu mici pauze)
  •  
    • 48 mesaje
    26 Iun 2004, 20:48
    0 0
    graciella,iti multumesc pt raspuns,stii.........e adevarat ce ai ziis ca la noi sincer sa zic NU PREA MERGE,Am incercat din rasputeri sa fie bine dar.......
    sint si zile fericite nu pot sa ma pling dar sint ZILE in care sincer nu il inteleg si nu stiu ce sa ma fac cu el
    La voi chit timp a tinut??????
    noi sintem impreuna de vreo 6 ani dar mai mul cu nabadai,din pacate
  •  
    • 450 mesaje
    27 Iun 2004, 16:18
    0 0
    Cam doi ani si jumatate, dar am avut si pauze de vreo luna-doua.
    Asa era si relatia mea:...cand prea frumos, cand foarte urat.
    Oricum, tu daca ai deja 6 ani cu el inseamna ca-l cunosti mai bine, ai lasat multe de la tine, insa trebuie sa-l inveti totusi si ce-ti place tie.
    Multa dragoste in continuare si rabdare si intelegere!!!
  •  
    • 48 mesaje
    1 Iul 2004, 17:43
    0 0
    hmm........crezi ca il cunosc mai bine?nu il cunosc aproape deloc ca ma uimeste de fiecare data chind deschide gura.e foarte ciudat si nu imi da voie sa ii vad interiorul lui
    mersi ca mi-ai scris