Femeia capricorn

•  
    • 318 mesaje
    31 Mai 2004, 20:26
    0 0
    Eu sunt capricorn si pot spune ca din toate celelalte femei capricorn pe care le-am cunoscut/vazut/analizat etc. nu am aproape nimic in comun cu ele.
    Unele mi se par cu nasul pe sus,ingamfate si altele superficiale..oricum,numai cand te gandesti ca Andreea Marin e capricorn..tragi concluzii!
    Tu cum vezi femeia capricorn,sau cum esti tu?
  •  
    • 38 mesaje
    1 Iun 2004, 19:18
    2 0
    buna aaliah. ce as putea spune despre femeia capricorn, adica despre mine? sunt o fire retrasa , motiv pt care unii zic ca am nasul pe sus desi sunt departe de adevar. nu-mi place sa ma bag in seama cu cineva , de obicei astept ca cealalta persoana sa faca primul pas.cei care ma cunosc mai indeaproape spun ca sunt o tipa de gasca, cu simtul umorului dezvoltat desi imi place mai mult umorul negru. sunt o tipa practica , logica. iubesc cu capul mai mult decat cu inima. nu-mi plac bijuteriile sau accesoriile . imi place sa ma imbrac mai degraba comod decat la moda. cu greu ma scoti din blugi. .......
  •  
    • 38 mesaje
    3 Iun 2004, 15:17
    0 0
    unde sunt capricornitele? am ramas doar doua?
  •  
    • 683 mesaje
    7 Iun 2004, 11:57
    0 0
    Eu sunt capricorn!!
    Par intr-adevar f. rece si cu nasul pe sus. F. incaptanata, par f. puternica si dura...
    Doar par!!
    In rest...
  •  
    • 1101 mesaje
    7 Iun 2004, 12:26
    0 0
    pai si eu tot capricorn....

insa nu poti caracteriza o pers doar dupa zodie...sunt prea generale trasaturile... (rezistenta la efort, ambitioasa, prefera in general clasicul, seriosa, buna camarada, pare rece pana ajungi sa o cunosti etc)....

trebuie sa vezi in care parte a lunii e nascuta si mai ales ascendentul...

in plus Andreea Marin chiar e o reprezentanta a capricoarnelor... ambitioasa, f hotarata sa reuseasca, f muncitoare, nu a avut succes de f tanara etc... ca e oribila emisiunea aia cu surprizele si ea pare o pisicuta cand o prezinta...asta e partea a doua...
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    7 Iun 2004, 14:34
    0 0
    In afara de faptul ca bat recordul la INCAPATANARE as putea sa subscriu la cele de mai sus cu mici modificari.
    Nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. marea majoritate a oamenilor au despre mine impresia ca sunt cu nasul pe sus , insa cine ajunge sa ma cunoasca spune doar ca sunt o tornada de proportii.
    Nu stiu...ma mai gandesc, dar cam asta ar fi in mare.
    cu cine ne intelegem noi mai bine? Ca zodie ma refer si ma refer in special la barbati. Cu leul am vazut ca esuez drastic!
  •  
    • 1101 mesaje
    7 Iun 2004, 15:26
    0 0
    taur si fecioara...

desi ceicare au contat/conteaza in viata mea sunt sagetatorii
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    8 Iun 2004, 12:37
    0 0
    Da' cu cei din Balanta nu???
  •  
    • 52 mesaje
    8 Iun 2004, 18:55
    0 0
    balanta - nu prea prea mult efort va trebui.
  •  
    • 24 mesaje
    8 Iun 2006, 18:07
    1 0
    of, capritele...eu cred ca mi-s caprita sadea. aparent, la prima vedere, rece, privesc totul de sus...dar de fapt cred ca este timiditatea. nu ne place capritelor sa fim in centrul atentiei, dar atunci cand se iveste ocazia, suntem pe merit centrul atentiei.
    ma uit la mine. nu-mi place sa ma fardez, nu mor dupa hainele de ultima moda, dau impresia unei femei ce nu se ingrijeste de ea.prefer hainele comode.
    dar si atunci cand ma imbrac elegant...e cu totul altceva.
    deci, capritele nu tin neaparat sa fie in centrul atentiei dar cu siguranta POT fi in centrul atentiei. cand e vorba de eleganta, ESTE eleganta...desi cam rar.
    a mentionat cineva pe aici ca prefera sagetatorii...eu am cunoscut unul si mi-a fost de-ajuns...nici pa prin sms n-a zis, nici in fata nici in spate...e disparut.
    dar, pentru femeile caprite cred ca cel mai potrivit e barbatul fecioara.
    am unul in viata mea, ne potrivim de minune, ne vedem cam rar...nu ne-am declarat inca nici un fel de intentii serioase...dar vom vedea ce va iesi.
    va pup pe toate capricoarnele din zona!
  •  
    • 193 mesaje
    8 Iun 2006, 20:40
    1 0
    Uitati ce am gasit despre zodia noastra, a "capritzelor" :

"Una dintre trasaturile caracteristice cele mai incintatoare la aceasta femeie e buna crestere naturala şi atitudinea rafinata.

Orice barbat implicat într-o relatie cu o femeie din Capricorn ar trebui să stie un lucru esential despre aceasta zodie. Nativa pare sa fie mult mai echilibrata si calma decit este de fapt. Comportamentul ei te poate convinge ca e stabila ca o stincă si nimic nu-i poate tulbura suprafata calma. Adevarul e ca aceasta femeie are multe toane. Vei spune ca asa sunt toate femeile, dar capricoarna are unele perioade foarte negre, care nu trec prea repede. Daca simte ca e haios tratata sau se simte neapreciata, va fi posomorită zile si saptamini in sir. Mohorala, depresia şi pesimismul saturnian au radacini mult mai adinci. Ele sunt declansate de frica de viitor, grijile pentru prezent, rusine pentru trecut, sau de banuiala ca cei din jur isi bat joc de ea sau ca intr-un fel sau altul e nepotrivita cu imprejurimile. Aceste femei nu accepta prea usor sa fie tachinate, asa ca incearca sa renunti cat mai mult la asta. La drept vorbind, le este imposibil sa priceapa poanta atunci cand ele sunt victimele glumei. Nu e nevoie sa o coplesesti întruna cu complimente (oricum va simti cand acestea nu vor fi sincere), dar nu glumi cu ea cand e vorba de lucruri importante si laud-o suficient de des ca sa stie ca ii cunosti adevarata valoare.

Sub suprafata rece a Capricornului exista destula dorinta fizica, mult mai multa decat isi inchipuie cei din jur, dar aceasta nu e niciodata satisfacuta in mod superficial. Sa pierzi vremea cu imbratisari nebunesti şi saruturi extatice cînd viitorul e nesigur nu e deloc hobby-ul ei favorit. Totusi, o data ce s-a hotarat ca tu esti bsrbatul potrivit si situatia financiara e stabila sau ambitia ta e suficient de mare, ea va fi la fel de calda ca un panda dragalas, afectuoasa si chiar pasionala. Capricornii nu cred în vise vagi care plutesc fara tinta pe un cer senin. Ei vor să stie exact unde ii duce corabia iubirii si vor sa fie siguri ca apele pe care pluteste sunt sigure. Trebuie să construiesti o fondatie solida casei tale daca intentionezi sa-i treci pragul cu o capricoarna în brate.
    Ai grija sa fie bine asigurata si ipoteca sa fie platita.

Femeile din capricorn au o frumusete deosebita, proaspata. Rareori vei gasi una care sa nu fie neobisnuit de atragatoare. Totusi, ele sînt timide şi macinate de nesiguranta în ceea ce priveste infatisarea lor si s-ar putea sa descoperi ca au nevoie de asigurari constante ca sa se convinga ca sunt frumoase. Desi nativele urasc lipsa de onestitate de orice fel, de multe ori nu se dau în laturi sa mintă cînd e vorba de varsta lor. Si de obicei le merge, datorita bizarei influente saturniene. Cand sunt mici, ele arată ca niste batrinele micute, ca apoi, cand trec de prima tinerete, sa infloreasca brusc transformandu-se în femei care arata ca niste fete tinere.

Daca Capricornii se trezesc impovarati cu rude bolnave sau aflate in nenorocire, nativa tipica nu va permite niciodata iubirii, oricat de puternice ar fi ea, sa o faca sa neglijeze aceste obligatii. Ai face bine sa planifici de la inceput astfel incit sa aveti mereu o camera sau doua libere pentru rudele aflate în vizita. Dar exista si o parte buna. Vei avea o sotie care se va purta cu blandete si consideratie cu toti membrii familiei tale. Femeia din acest semn va intelege daca dai saptamanal parintilor tai o suma fixa si probabil ca va fi o buna prietena pentru fratii si surorile tale. E genul de fata pe care o iei acasă ca sa-ti cunoasca mama si mama ta va fi imediat de acord cu alegerea ta. Daca e o saturniana tipica, aceasta fata va fi o sotie exceptionala.

Caminul unei capricoarne arata mereu atat de impecabil fara ca tu s-o vezi facand vreun efort, incat ai zice ca se ascund prin colturi zane micute si pitici care lucreaza frenetic dupa miezul noptii ca sa spele, sa lustruiasca, sa gateasca si sa faca ordine. Gresit! Ultimul loc unde te-a
  •  
    • 193 mesaje
    8 Iun 2006, 20:47
    1 0
    Mi-au taiat mesajul. Sa continuam:

"Caminul unei capricoarne arata mereu atat de impecabil fara ca tu s-o vezi facand vreun efort, incit ai zice ca se ascund prin colturi zane micute si pitici care lucreaza frenetic dupa miezul noptii ca sa spele, sa lustruiasca sa gateasca si sa faca ordine. Gresit! Ultimul loc unde te-ai putea astepta sa gasesti asemenea creaturi imaginare ar fi pe langă un Capricorn.

Probabil ca incapatanarea e unul dintre defectele ei, dar nu e o plangareata sau o cicalitoare agitata. Te va impinge spre succes, dar va fi tandra si devotata. in ciuda felului ei bland, chiar modest de a fi, ea va sti exact cum sa te joace pe degete. Dragostea ei are o bogatie profunda, mult mai durabila decat iubirea pretentioasa, carbonizanta, sclipitoare a altor femei. Cine zice ca aceasta femeie nu crede in basme? Numai o saturniana poate privi adanc in ochii unui broscoi stangaci si va vedea ca e, de fapt un print deghizat.

Am selectat cateva fragmente care mi s-a parut mie ca se potrivesc. Ce ziceti?

Cat despre compatibilitati, am inteles ca ne potrivim cu Fecioarele si Taurii, dar si cu Pestii. Prietenul meu insa este in zodia Berbecului si ne intelegem super.
  •  
    • 318 mesaje
    8 Iun 2006, 21:53
    0 0
    si eu tot capricorn..
    nu am prea des chef de glume, destul de acida, nu-mi place sa cedez, ambitioasa, uneori prea tacuta..nu prea gust glumele la adresa mea.. sa mai zic?!

iar o relatie cu el fecioara..hmm.. cred ca suntem singura zodie care poate suporta pisologeala barbatilor fecioara..

scorpionii sunt, de departe, preferatii mei..
  •  
    • 1964 mesaje
    8 Iun 2006, 22:27
    0 0
    si eu tot capricorn

oare se vede
  •  
    • 601 mesaje
    9 Iun 2006, 09:58
    0 0
    Ma inscriu in clubul capricoarnelor. Se spune despre ele ca sunt femei greu de definit si care nu seamana una cu cealalta. Ma simt bine in zodia mea. Ma stimeaza multa lume pt. ca sunt asa cum sunt,iar cei care n-o fac...nu ma intereseaza. Cred ca avem multe de oferit, mai ales dupa varsta de 30 de ani cand suntem mult mai echilibrate, inspiram incredere si aratam mai bine ca altele. Scuzati "modestia", dar am observat, inclusiv la barbatii capricorni, ca ne conservam f. bine in timp. Cat despre compatibilitati... nu prea mai cred in ele dupa ce le-am experimentat. In toamna ma casatoresc cu un tip extraordinar care nu-i intr-o zodie compatibila cu mine. Si ce daca? Dupa 5 ani de convietuire "la bine si la greu" m-am prins ca chestia cu "compatibilitatea" e o mare farsa a vietii.
  •  
    • 5531 mesaje
    9 Iun 2006, 13:53
    0 0
    Yardley, ai dreptate

Si eu sunt capricoarna...si - in ciuda a ceea ce se spune despre noi capricornii, ca suntem f. reci si obtuzi - eu ranjesc toata ziua, am mereu buna dispozitie, imi place sa ii inveselesc si pe ceilalti, sunt altruista cu cine cred eu ca e cazul (si uneori si cu cine nu merita) ..ma enervez cu adevarat rar (da' bine!..motiv pentru care atunci cand sunt nervoasa sunt de evitat!!!) ... fac si compromisuri..nu sunt razbunatoare (desi nu uit niciodata un rau pe care cineva mi l-a facut) si uneori - daca am posibilitatea sa ajut pe cineva care mi-a facut rau candva - o fac. Lucrul asta imi da o satisfactie mai mare decat razbunarea - pe care o cred o prostie oricum ...

Nu-mi place sa ies in evidenta, sa epatez..cu atat mai putin prin vestimentatie cu toate ca nu ma imbrac ca o baba ...

Sunt o fire calda - desi n-ai zice din prima, ma bat pentru familia si prietenii mei mai mult decat pentru mine (motive de dezamagire uneori, insa consider ca nimic nu e intamplator asadar imi insusesc esecurile si loviturile la fel de bine ca si pe lucrurile bune)..

Defecte...hhmm...incapatanare (argumentata insa tot incapatanare se cheama ), uneori-nevoia acuta de singuratate, excesul de oboseala, increderea nelimitata in prieteni....

Am prietene in Capricorn dar constat diferente uriase intre noi, asa ca eu cred ca si decanul conteaza enorm + educatia primita in familie.

Capricornii sunt insa, de regula, persoane foarte "adanci" care isi creeaza in timp propriile reguli si propriii 'ochi' prin care vad lumea...
    Dar nu sunt limitati, previzibili sau incuiati la minte, cum se zice.

Eu, daca ar fi sa ma descriu pe mine intr-un singur cuvant, as spune ... imprevizibila.

(si in sensul bun..si in ala rau ... )
  •  
    • 12 mesaje
    9 Iun 2006, 14:36
    0 0
    Sunt si eu capricorn mai mult, si sotul si copilul. Subscriu la ce ati scris si concluzionez prin faptul ca am considerat un dezavantaj sa fi nascut din aceasta zodie in prima etapa a vietii acum vad avantaj pentru a doua si sper ca va fi o fericire pentru a treia etapa (de obicei capricornii sunt longevivi).
  •  
    • 12 mesaje
    9 Iun 2006, 14:41
    0 0
    Sunt si eu capricorn, mai mult si sotul si copilul. Subscriu la tot ce s-a scris de voi si concluzionez prin faptul ca am considerat un dezavantaj a fi din aceasta zodie in prima etapa a vietii, avantaj pentru a doua etapa si sper o fericire pentru a treia etapa. (capricornii sunt longevivi)
  •  
    • 318 mesaje
    10 Iun 2006, 20:20
    0 0
    yardley, ne poti spune ce zodie este viitorul tau sot? sunt curioasa, ca ai zis ca nu e ceva din .. zona de compatibilitate..

in alta ordine de idei si mama mea e capricorn si mai am o prietena tot caprita.. si da, nu semanam, desi, cumva, parca avem ceva aparte, fiecare din noi..
    eu, una, nu mi-am dorit nicicand sa fi fost altceva.. stiti voi de ce, nu?..
  •  
    • 452 mesaje
    11 Iun 2006, 00:45
    0 0
    Buna fetelor, si eu sunt din zodia capricorn, pot sa spun ca sunt ambitioasa, vesela, hotarita, sigura pe ceea ce fac citeodata si pe ceea ce spun, plus la toate si incapatinata fara masura.