preziceri pt 2009
-
0 0dak te intereseaza ce se va intampla in 2009, dak vei avea succes ,reusite ,noroc suna-ma si vb 0740340961
-
draga mea eu te-am sunat ca nu sunt nebuna ....si mi-ai zis ca cika in trecut am avut o relatie cu un tip care mi-a fost luat de o alta femeie prin farmece complet gresit nu ai ghicit nimik din trecutul meu ceea ce ai spus gratis nu ai ghicit niki macar un lukru din viata mea ok ......si apoi mi-ai explicat tu ca imi faci o lukrare care ma costa 5 milioane pe care ii accepti si in doua rate pana termini tu lukrarea si o sa vad eu ce noroc o sa am in dragoste dupa asta mai este gratis cred ca esti nebuna ......serios ...pe langa faptul ca nu stii sa vb bine romaneste nu stii sa faci acordul intre subiect si predicat ........esti praf ce dracu ghicesti tu ....du-te la munca si nu mai cere 5 milioane la oameni or avea oamenii probleme dar prosti nu sunt ......eu nu fac ura de rasa .....dar ati disperat planeta cu minciunile voastre ..........
-
si dak imi spun parerea care este problema ??? dak imi spun parerea ??eu am sunat si mi-ai zis numai aberatii ok???? vrei sa iti zik si numarul de tel dupa care te-am sunat ca sa cauti acolo in registrul cu apeluri primite sa vezi ca nu mint?
si mi-ai cerut 5 milioane pt niste farmece pe care le faceai tu ....nu iti este rusine ...si apoi dak intru sau nu sa imi dau cu parerea e strict problema mea ok ??? este un forum public nu al tau personal ok ....dak vrei sa ai control asupra topicurilor tale creazati un blog propriu si acolo poti sa iti gestionezi commenturile pe care le primesti si sa ti le afisezi doar pe cele favorabile tie ok???? apoi eu am deschid acest topic pt a spune experienta pe care am avut-o cu tine si sa nu se pacaleasca de una ca tine ........asa ca ....mai bine iti vezi de treaba ta si mai invata sa scrii corect romaneste ....asa si dak ceea ce ai mentionat in postarea precedenta suna ca si o amnintare ce imi faci dak mai comentez la topicurile tale ??? imi faci o lukrare un blestem ???sau ???? -
bravo!!!!!a12345 si iar bravo,ai povestit ce ti s-a intamplat din povestea ta sper sa invete evele care incearca cand au un necaz la asa zise ghicitoare si sunt inselate stoarse de o gramada de bani.....................si sa va invat ceva:cand ghicitoarea spune ca ai farmece din prima si ca tot ea te si dezleaga pt. o suma de bani fugiti!!!!!!!!!pe lumea asta nu tot ce ni se intampla este din cauza farmecelor, poate fii din rautate, din invidie, din ingnoranta etc.din cu totul si cu totul alte motive.deci fiti atente dragele mele!a12345 este un exemplu.
-
preziceri de trecut,viitor-sunt foarte putine persoane in tara asta care au capacitati paranormale si acestia se fac faimosi prin ce fac fara a cere plata,tu ca persoana ii rasplatesti binele cum doresti tu si atat.
am cunoscut cateva in viata mea si credeti-ma au rascolit in trecutul meu si fapte pe care nu le stiam chiar nume am aflat de persoane care erau importante pt.mine dar eu nu stiam de existenta lor,viitorul la fel a fost cum a fost prezis si stiti ce mi-a cerut aceea persoana si era de etnie rroma -bani de o paine si sa ma duc la biserica sa aprind o lumanare pt. ea de sanatate.alta persoana fiind in varsta cand am vrut sa o platesc mi-a spus -du-te la baietelul tau si cumpara dulciuri si restul de bani pastreaza-i ca o sa ai nevoie pt.el-a 2 zi l-am internat pe baiat........deci judecati si voi......... -
cine crede in astea bine cine nu este pbr lui
fiecare om are curiozitatea de a afla viitorul , eu ghicesc si ma ocup de astea de ff mult timp , eu nu am jignit pe nimeni ,anuntul era de ghicit in tarot gratis ,nu oblig pe nimeni la nimik ,o fac din bunavointa
pt cine e interesat sa isi afle viitorul sau vrea sa ii dau in tarot GRATIS 0740340961 -
Cu alte cuvinte spus cine e fraier si pica bine, cine nu si mai bine
Sunt multe persoane mancate de alde voi dar mai sunt destule "curioase" sa si afle viitorul si pe asta va bazati voi. Cum vine asta gratis daca ceri 5 milioane? Eu n am pomenit ghicitoare pe gratis, nici nu exista asa ceva, totul este o minciuna si o inselatorie. Dar voi va bazati pe prostia omeneasca(((: