ghicit

•  
    • 18 mesaje
    2 Ian 2009, 19:39
    0 0
    ghicesc viitorul, interpretez vise ,fac talismane de dragoste ,lucrari de dragoste de noroc de spor de succes pt detalii 0740340961 veronika.veronik@yahoo.com
  •  
    • 18 mesaje
    3 Ian 2009, 13:26
    1 0
    dragi eve .....atentie la anumite persoane care sunt asa presupuse ghicitoare in stele ,tarot si altele .....stiu ca este greu in anumite perioade din viata noastra cand ni se intampla anumite necazuri ,am vrea sa aflam anumite raspunsuri care ne-ar putea aduke liniste in suflet sau nu,sau doar pt a ne lamuri in anumite privinte dar dak apelam la anumite "ghicitore" care isi incep speech-ul prin ai farmece facute ...si dak vrei te dezleg eu da te costa cam 5 milioane dak vrei si in doua rate ca ai sa vezi ca te ajuta Dzeu sa fii bogata ,sa fii cu omul pe care ti l-a furat nu stiu cine cu ata de pe la mort sau ce aberatii mai zik ele ......Doamne oare femeile astea binefacatoare asa zise tamaduitore care te scutura de bani nu au frica sa nomineze numele lui Dzeu cand fac atata rau prin farmecele lor ???nu se gandesc ca intr-o zi or sa aibe o moarte tragica ???? nu se gandesc ca poate oamenii se chinuie si muncesc pt banii aia ???apoi in ceea ce te priveste pe tine initiatoarea acestui topic ce viitor ghicesti tu draga mea ???din moment ce nu stii sa legi doua fraze in mod coerent ...nu stii sa faci acordul dintre subiect si predicat ......lasa-ne frate cu "lucrarile" tale cu 3 degete de sare 40 de lumnari si ce prostii indrugi tu acolo ......si cu 5 milioane care ii vrei in doua rate ....habar nu ai de tine .......frate traim in Romania da nu suntem [prosti ,pai de 5 milioane cat ziki tu acolo ca faci nu mai stiu ce bine omenirii aprind lumanari 3 ani la rand sa imi ajute Dzeu la biserica iar de tarot lasa-te ca esti praf.......apoi dragi eve mentionez ca ar fi bine ca fiecare sa se roage pt linistea sufletului lui ,sa aibe sanatae ......nu cred ca e bine sa ne facem iluzii ca putem aduke inapoi un barbat care ne paraseste un om care ne iubeste sta langa noi pt ca ne iubeste nu impotriva vointei lui toate aceste facaturi se intorc inzecit impotriva noastra .....mai sanatoasa este o rugaciune zisa din suflet si cu lacrimi in ochi ,iar la bunastare prin farmece nu e bine sa visam in viata daca iti doresti ceva poti reusi sa iti faci dak ai vointa si incredere in tine poti reusi sa ajungi unde iti propui ca nimik nu pica degeaba din cer ....ca dak ar face bine aceste facaturi ale tale initiatoarea topicului nu ai mai vedea oameni necajiti ,fara case ,fara o bucata de paine pe masa ar face toti cate un ritual de al tau de 5 milioane si ar avea vile cu piscina ,mercedes la poarta si afaceri infloritoare nu crezi???? o zi buna va doresc in continuare .... si dak am suparat pe cineva imi cer scuze ...dar trebuia sa imi spun parerea pe care o aveam in legatura cu aceste topicuri deschise de femeia asta cu har din nastere
  •  
    • 283 mesaje
    3 Ian 2009, 19:28
    0 0
    Ghicesc in carti simple si tarot. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasa-ti un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi raspunde cat se poate de repede. O zi frumoasa, tuturor!
  •  
    • 18 mesaje
    4 Ian 2009, 22:11
    0 0
    ghicesc in tarot gratis !!!!! nu iau bani !!! o fac doar pt a ajuta !!!!!!! pt detalii veronika.veronik@yahoo.com 0740340961
  •  
    • 18 mesaje
    4 Ian 2009, 22:15
    0 0
    referitor la ce ai spus unele persoane chiar cred in asta si au nevoie de ajutor , dak tu nu crezi esti printre putinele pers , am ajutat multe persoane si ajut incontinuare , mai sunt unele persoane care sunt cu parere haioasa dar este pbr lor cine vrea sa incerce deoarece are rezultat cine ma cunoaste stie va astept pe mail sau la tel
  •  
    • 1 mesaje
    15 Ian 2009, 20:52
    1 0
    Minte, Veronika! Nu da in carti pe gratis! Am sunat la ea,si mi-a zis ca pt 10-15 min.costa 300 de mii vechi!Va pacaleste!Sta intro vila pe str. carpati,nr.66(la pod constanta),zicea ca vine cu sotul sa ma ia cu masina.Va dati seama ce disperata e dupa bani,daca ea venea cu barbatul dupa ea!
  •  
    • 2 mesaje
    1 Nov 2009, 00:45
    0 0
    vreau sa-mi spui ceva de viitorul meu, daca o sa am o relatie cu barbatul pe care il vreau, daca o sa am realizari profesionale
  •  
    • 15 mesaje
    7 Nov 2009, 22:03
    0 0
    cum putem lua legatura?
  •  
    svf
    • 5173 mesaje
    10 Nov 2009, 16:47
    0 0
    mah, sunteti fantastice

una si-a lasat si nr de mobil si cealalta adresa de email.

auzi, cum poti lua legatura
  •  
    • 15 mesaje
    13 Nov 2009, 00:59
    0 0
    Pai am vazut nr si adresa ,e caterinca nu vedeti !daca e gratis de ce nu raspunde pe forum ?
  •  
    • 1 mesaje
    21 Mar 2010, 17:24
    0 2
    As avea si eu nevoie de ajutor daca se poate la capitolul dragoste.multumesc anticipat si astept raspuns.