eu berbec, el rac

•  
    • 184 mesaje
    29 Mai 2004, 19:05
    0 0
    cum credeti un cuplu din asta are viitor? echilibru?
    mercic.
  •  
    • 25 mesaje
    31 Mai 2004, 13:00
    0 0
    iti spun din proprie experienta ce fel sunt barbatii raci ca sa stii la ce te poti astepta. E drept ca mai conteaza si educatia de acasa
    si eu sunt rac dar diferentele sunt enorme
    facem parte din alta specie asta e clar
    deci:
    sunt cei mai mincinosi si li se protriveste zodia ca o manusa 1 pas inainte 200 inapoi
    sunt foarte legati de familie cea de singe (mama,tata,frati,matusi,copii etc)
    femeile sunt de decor pentru ei pt ca sunt cei mai infideli din tot zodiacul(si mint fara nici un pic de rusine pentru ca au o memorie fantastica)
    au ei si calitati dar defectele lor sunt mult prea mari ca sa le treci cu vederea
    e adevarat ca mai conteaza si cum il educi
    toate cele bune si sper sa va mearga bine
  •  
    • 318 mesaje
    31 Mai 2004, 20:29
    0 0
    cica cel mai bun agent imobiliar e un rac!Asta pentru ca stie cum sa te duca de nas!
    Oricum,in general sunt mai multe feluri de raci dar sa stii ca sunt foarte priceputi in a disimila situatii.
  •  
    • 727 mesaje
    31 Mai 2004, 21:18
    0 0
    Eu cred ca ati avut numai experiente neplacute cu racii. E adevarat ca eu nu cunosc decat unul dar nu mi-a dat niciodata motive sa ma plang de el. Nu m-a mintit, nu e prefacut, nu prea are tangente cu parintii, deci tine cu casa, cea pe care o are acum, alaturi de mine. Cu memoria sta intr-adevar bine dar asta nu inseamna ca e neaparat f priceput in disimulari. Ceea ce il strica este posesivitatea (totusi si aceasta e in limitele bunului simt) si faptul ca despica firul in 4. In rest nu am de ce sa ma plang de el.
    Parerile sunt impartite, asta e adevarat dar nu cred ca puteti sa ii bagati pe toti in aceeasi oala..
  •  
    • 184 mesaje
    1 Iun 2004, 11:50
    0 0
    mai, nu stiu ce sa spun, ca am avut si multe situatii neplacute...faptul ca e direct nu intotdeauna imi convine, in sens ca poate fi prea dur cu asta si crede ca asa si trebuie. dar am avut un vis si rozamunda zice ca e de casnicie cu el, si ca voi fi in siguranta, si comoditate...etc. dar in realitate ba e rece, ba e dulce...ma zapacesc...
  •  
    • 184 mesaje
    1 Iun 2004, 12:18
    0 0
    Blakeritza, al tau pe ce data e nascut?
  •  
    • 3158 mesaje
    14 Iun 2006, 12:23
    0 0
    Blackeritza,parca l-ai descris pe racul meu exact asa este...
  •  
    • 8 mesaje
    27 Iun 2006, 17:23
    0 0
    Eu sunt berbec, iar el e rac...intr-adevar este o persoana cu o memorie fabuloasa, familist, dar si sincer si direct in acelasi timp. pe mine ma enerveaza accesele de perfectiune pe care le are si de faptul ca vrea sa controleze totul, stiind ca numai opinia lui e cea care conteaza. Intram in conflict de f. mulet ori pe tema asta (fiind stiut orgoliul berbecului)..pana si rochia de mireasa mi-am ales-o cu el, ca nu avea incredere in gusturile mele...nu ca nu- mi place rochia, dar am nevoie ca el sa imi acorde incredere ..