Care esti sagetatoare pe aici :)
-
0 0am citit eu in astrograma ca sunt cele mai bune partenere pt zodia leu..

voi credeti in asa ceva?daca da....care esti sagetatoare?
-
fahnell...astea sunt generalitati, eu nu cred in ele..desi am vazut berbec - sagetator sa mearga ft bine...se ia dupa altceva, nu dupa clasificarea zodiilor, de exmplu, alea de foc> berbec, leu, sagetator...tb facuta astrograma si de vazut ce zodie ai in casa casatoruiei, si mai mult, in ce zodie este venus la tine...partenera ideala este data de zodia in care este plasatra venus...
-
Eu sunt sagetatoare si....am avut un coleg leu.Ce este izbitor la leii astia este ca le place teribil sa fie pe primul loc in ORICE.Ei stiu mai bine,ei fac mai bine,ei sunt destepti,eu au cea mai buna slujba,ei au cea mai super nevasta(a ajuns chiar sa zica ca el si-a ,,testat" nevasta,la capitolul inteligenta....bleah).Ideea este ca mai mult e gura de ei,decat altceva.Ajunsese pana la a-si atribui meritele altor colegi,ni se dadea o sarcina comuna,unul dintre colegi o rezolva,iar el mergea la seful nostru si zicea,,am fost si am facut".NICIODATA nu zicea ,,colegul a fost si a facut".Uneori imi venea sa-i bag un pumn in gura,sa taca.Dupa mine,chiar daca suntem bune la suflet,corecte,sincere de ne doare si pe noi,nu cred ca ne-am lasa dominate de un astfel de ,,specimen".Eu cred ca sunt cei mai rautaciosi,egoisti si egocentristi barbati.Ori te lasi dominat de ei,ori esti dusmanul lor,la ei nu exista alta varianta.Vorbesc din ce am cunoscut eu,nu spun ca toti sunt la fel.
-
Ai dreptate,da femei leu,n`ai cunoscut? sunt in stare sa se laude cu absolut orice,pana si boala lor,oricare ar fi ea,e mai grozava decat la altii...dar,au un noroc grozav,gasesc oameni care ii lasa sa se manifeste,sa se simta ei cei mai cei.....si sunt fericiti! Oricum,n`as putea sa stau cu un barbat leu nici o saptamana....
Si am ascendentul in sagetator....ar fi trebuit sa pot suporta,dar.....nu. -
eu ma apropii de 30 si am ascendent in gemeni
)
la munca ma calaresc astia ca pe hotii de cai asa ca nu am timp sa ma mai laud
))
ideea e ca am eu asa un lkeu cum zici tu. si a fost seful meu. ii dadeam o idee si se ducea la seful al mare si zicea ca a fost ideea LUI. am plecat din acel departament. si as fi vrut sa ii dau un picior nu un pumn
ps: cele mai infernale femei mi se pare fecioarele. pot despica un fir si in 8 -
Ai mare dreptate cu fecioarele....dar cat sunt de muncitoare,te`ai gandit? cat sun de atasate de familie? asta mai depinde si de ascendent...Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şi perfecţionistă, sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordine crescătoare şi alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). ÃŽn dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat. Cred ca ati citit,e la pag5.
-
Vorbea cineva de fecioare?
Bleah!! (vb de barbati)
Leul meu parca nu e leu
Nu e increzut, e timid, nu-i place sa vorbeasca mult, e super glumet, inteligent, ii place fff mult sa mestereasca, nu e deloc egoist si nici imfumurat.
Sa speram ca nu o sa se schimbe prea curand
Sa mentionez ca avem amandoi ascendentul in fecioara? BLEAHx2!!!