singura

•  
    • 9 mesaje
    18 Nov 2008, 13:09
    0 0
    Fetelor, am si eu nevoie de un sfat. Am 42 de ani, de 10 ani sunt singura, sotul meu a murit de tanar. Si, in toti anii astia nu am putut sa-mi gasesc pe cineva. In fiecare an imi jur ca nu voi mai face sarbatorile singura, dar tot asa ma gasesc. Un timp am fost mandra, mai ales ca socrii ma laudau ca nu m-am mai casatorit. Incet, incet, singuratatea a devenit grea si nu o mai suport, mai ales in weekend si de sarbatori. Iar de cand baiatul a intrat la liceu si iese mai des ca inainte, imi vine si mai greu. Sa nu va inchipuiti ca nu am avut "oferte", dar mai mult de la barbati insurati. Ce sa fac ? Timpul trece, si probabil cand voi gasi pe cineva, nici macar nu o sa mi-o mai doresc. Ma poate ajuta cineva, stiti vreun preot, vreo manastire, vreun astrolog bun, etc.Poate ma pot ajuta cumva in felul asta. Nu mai suport singuratatea.
  •  
    • 523 mesaje
    18 Nov 2008, 14:08
    0 0
    Draga Carmen, iti spun o solutie sigura de isbinda. Acum sintem in postul Craciunului. Tine post si citeste in fiecare seara ACATISTUL MAICII DOMNULUI timp de 40 de zile. In acelas timp plateste si un acatist la o biserica sau manastire tot pt 40 de zile.Ce e fff important este sa-ti definesti bine ce vrei si sa te rogi cu tot sufletul si cu credinta. Dumnezeu sa te binecuvanteze. Cu sinceritate Georgeta
  •  
    • 523 mesaje
    18 Nov 2008, 14:10
    0 0
    Daca mai vrei si alte lamuriri, suna-ma la 0723713776. Te pup
  •  
    • 9 mesaje
    18 Nov 2008, 15:12
    0 0
    mersi mult de tot. o sa te sun.
  •  
    • 224 mesaje
    18 Nov 2008, 19:05
    0 0
    Carmen,e bine sa te rogi,dar trebuie ca ai niste idei care franeaza cumva dezvoltarea ta spirituala.Nu intamplator ai aceasta situatie(e grea ,stiu),tu trebuie sa inveti ceva;daca tot ai intrat pe sectiunea astrologie,mai cauta si ai sa vezi ca sunt explicatii pt situatia ta...o sa revin...
  •  
    • 21507 mesaje
    19 Nov 2008, 15:57
    0 0
    explicatia o gasesti in modul tau de-a fi,nu-n profilul astrologic virsta,in sine nu-i un impediment,altele sint importante..socializeaza,comunica etc
  •  
    • 2784 mesaje
    20 Nov 2008, 12:33
    0 0
    www.ianos.ro astrolog bun sau poti merge la un preot bun sa te ajute,depinde din ce zona esti
  •  
    • 2085 mesaje
    20 Nov 2008, 13:42
    0 0
    Carmen, nu din stele iti vine ajutorul.
    Discuta cu un preot. Si fa si tu, ceva, in sensul asta. Am o colega, de varsta ta, necasatorita. Si e tare nemultumita ca va imbatrani singura. Doar ca circula numai cu taxi-ul si singurele trasee sunt servici, casa, cumparaturi, atat.
    Destinul trebuie si el ajutat, nitzel.
  •  
    • 2085 mesaje
    20 Nov 2008, 13:48
    0 0
    Iesi din casa, sa te vaza lumea.... Nu stiu in ce oras esti, dar un spectacol, un restaurant, o plimbare prin parc cu o prietena sau de ce nu, chiar si singurica, iti pot oferi sansa sa intalnesti pe cineva. Sunt convinsa ca sunt destui barbati singuri pe piata.
  •  
    • 523 mesaje
    20 Nov 2008, 14:44
    0 0
    Buna, Carmen!Vreau sa-ti propun daca doresti sa vi intr-un uikend aici unde locuiesc eu.Sint manastiri, sant locuri fff frumoase si te primesc cu drag in casa mea.Daca te hotarasti suna-ma la0723713776. Cu respect Georgeta
  •  
    • 88 mesaje
    20 Nov 2008, 15:53
    0 0
    ...ma scuzati ca ma bag si eu "ca musca-n lapte"...dar si eu am aceasta pb; sunt putin mai tanara si nu am fost casatorita..si de mult timp ma gandesc sa vb cu un preot care sa ma poata ajuta in aceasta problema
    smedescu..ma poti ajuta cu niste informatii in acest sens?
    Multumesc
  •  
    • 523 mesaje
    20 Nov 2008, 19:07
    0 0
    Cu tot dragul,danette. Suna-ma , si vorbim.
  •  
    • 71 mesaje
    21 Nov 2008, 22:34
    0 0
    Carmen, iti raspund pentru ca si eu sunt exact in situatia ta. Nu stau in casa, ani de zile am iesit nu cu un scop anume, in vacante, la specatcole (chiar in seara asta am fost pentru ca iubesc la nebunie teatrul), in parc dar problema nu este de a iesi singur la o varsta ci intr-un grup. Sunt multe femei singure doar daca privesc in jurul meu, frumoase, realizate profesional. Sunt putini barbati singuri si de calitate in jurul nostru. Poate intr-o zi se va schimba ceva si pentru tine, eu una am impresia ca nu mai am nevoie de o relatie, asa mult timp a trecut de cand nu am fost impreuna cu cineva.
    Lasa-mi id-ul tau pe privat si hai sa mai vorbim!