cine stie sa interpreteze vise pls?
-
0 0am fost crescuta la tara, de parintii lui taicamiu pana pe la 4 ani;
azi noapte am avut de 2 ori acelasi vis: vedeam curtea unde am copilarit, parea destul de parasita si un barbat cu par alb si ochi albastri, imbracat cu camasa alba cu dungi albastre trecea spre fundul curtii
de dupa gard am strigat la el ca nu e curtea lui, sa plece...
apoi am intrat in curte si m-am trezit pe terenul din spatele casei, unde se crestea de regula lucerna; acolo era multe multe umerase pe care atarnau in vant camasi de noapte potocalii si roze care stiam in vis ca sunt ale bunicii mele; si l-am revazut pe barbatul respectiv stand pe scaun in spatele lor... era bunicu meu, dar o varianta multttt mai tanara a lui cum eu nu mi-l amintesc...
cumva in vis stiam ca bunica e moarta si ma intrebam ce cauta camasile ei in vant, plus ca in dreptul la terenul ala lipsea si gardul, adica era la desprins si pus la vreo cativa metri mai incolo de restul gardului;
m-am dus la bunicu si nu stiu ce anume i-am zis, dar stiu ca era ceva afectuos care continea si cuvantul "pui" si el a zambit si mi-s zis ca el/ei m-au crescut pe mine, nu eu pe el... iar eu i-am spus ca stiu si i-am luat mainile si i le-am pupat..
si m-am trezit...
bunicu e mort de 8 ani, bunica de 9 si tata de vreo 7, nu stiu dc asta are vreo semnificatie...
eu am fost mult mai apropiata de bunica decat de bunicu si de cand el nu mai e nu l-am visat decat de cateva ori: inainte de a muri tata, inainte de a ma casatori (de afi ceruta de fapt), inainte de a pleca din tara (atunci cand nu credeam ca e posibil asa ceva);
acum sunt insarcinata in 29 de sapt...
va rog mult dc aveti idee ce inseamna sau dc stiti pe cineva care stie sa interpreteze vise sa imi zis ca si mie... mailul meu e eu_alice22 pe yahoo.com -
SI EU ZIC LA FEL...TREBUIE SA DAI POMANA PTR MORTI,SLUJBE PTR EI LA BISERICA SI SA NU TI FACI GRIJI...CULORILE PE CARE LE AI VAZUT IN VIS SUNT BUNE ,NU E NICI O PROBLEMA DOAR CA CEI DRAGI DIN LUMREA CEALATA TE ROAGA SA TI AMINTESTI DE EI.CAT DESPRE SARCINA FII FERICITA ,MULTUMITA FIIND CA E CEA MAI FRUMOASA PERIOADA DIN VIATA UNEI FEMEI!!!
-
ceea ce cred eu e ca acele camasi e faptul ca ai sa ai o fata,daca ti-a aparut bunica inseamna ca vrea sa-i dai numele ei.In rest faptul ca i-ai visat impreuna inseamna ca dincolo sunt impreuna si au grija spiritual de tine.Desigur si aceea pomana cred ca este necesara nu pentru faptul ca i-ai visat neparat,insa asa cum te-au crescut ei e normal acum sa ai grija si tu de sufletele lor.Si daca m-ai ai timp anunta-ma si pe mine cand nasti.Oricum Nastere Usoara
-
multumesc de raspuntsuri...
pai bb e baietel;
apoi am respectat toate traditiile cu privire la pomeni etc plus ca merg constant la biserica si dau acatiste atat pt vii cat si pentru adormiti...
cat despre frumusetea perioadei de gravidie... eu nu o vad si nici nu o inteleg... da cred ca sunt eu mai ciudata.,..
eu abia astept sa vina bb pt ca desi eu un copil ff dorit, in nici un caz un accident sau o intamplare, perioadata de gravideala nu mi se pare frumoasa absolut de loc...
am vb cu multe persoane si pe forumuri de mamici si multe spuneau ca nu le-a placut per asta... -
Eu cred ca iti visezi bunicii inaintea unor evenimente importante din viata ta tocmai pentru ca ei iti arata ca sunt alaturi de tine. Si mie mi se intampla ceva similar cu bunica mea, doar ca ea imi vorbeste in vis. Cat despre sarcina, nu cred ca e ciudat ca nu esti entuziasmata de starea asta. Nici mie nu mi-a placut perioada sarcinii. Dupa ce am nascut, a fost infinit mai bine.Imi place mai mult sa am grija de copil decat mi-a placut sa-l port in burta
Nastere usoara!