Eu CAPRICORN- El FECIOARA

•  
    • 7 mesaje
    12 Nov 2008, 16:58
    0 0
    care sunt sansele?.......va rog sa mi datzi o parere din experientele voastre....sunt tare curioasa
  •  
    sep
    • 8 mesaje
    13 Nov 2008, 10:05
    0 0
    din cate stiu eu se inteleg bine cele 2 zodii.dar mai conteaza si alte aspecte cum ar fi:educatia,sistemul de valori si ceea ce isi doresc cei 2.pup
  •  
    • 2501 mesaje
    14 Nov 2008, 20:17
    0 0
    Eu ma inteleg foarte bine cu fecioarele. Am observat de-a lungul timpului.Si eu tot capricorn. Tatal meu e in fecioara,prietena mea cea mai buna la fel.Pe langa asta,amintiri frumoase cu un tip in fecioara.
    Nu stiu,pur si simplu e o colaborare care nu necesita prea mult efort.Totul vine de la sine
    In fine,nu pot fi prea obiectiva insa am o parere buna despre fecioare,in general.
  •  
    • 162 mesaje
    16 Nov 2008, 13:05
    0 0
    Buna, femeia capricorn pentru a avea o relatie reusita cu un barbat fecioara, trebuie sa lase de la ea si sa-i accepte ciudateniile lui.Pe parcursul anilor intre ei va deveni o prietenie, relatiile de intimitate se vor raci, asta datorita barbatului fecioara care este foarte inchis su va dori sa nu iasa din carapacea lui. Asta este parerea mea, am cunoscut catava cupluri,